واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
تاکید فعالان حوزه سلامت بر نقش موثر بانک قرض الحسنه مهر ایران
فعالان حوزه سلامت بر نقش بانک قرض الحسنه مهر ایران در هم افزایی با خیران به منظور رفع نياز و تامين مالي هزينه هاي درمان بيماران کم توان تاکيد نمودند.
روز نو : به گزارش روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران، محمد نصیری، مدير کل خيرين و موسسات خيريه معاونت اجتماعي وزارت بهداشت درباره جزئيات تشکيل خيريه ها گفت: همه بيمارستان ها از زمان تاسيس، محل رجوع مردم براي کار خير بوده اند، ضمن اين كه افراد نيازمند نيز براي دريافت كمك به مدد كاري مراجعه مي كنند، اما چارچوب ساختار بيمارستان هاي دولتي حتي اين اجازه را به بيمارستان ها نمي داد كه شماره حسابي مستقل داشته باشند تا خيرين پولي به آن واريز كنند.
وی ادامه داد: در همین راستا، سال گذشته وزیر بهداشت ابلاغیه اي درباره ضرورت تشکيل خيريه پشتيبان بيمارستاني به تمام ۵۸۰ بيمارستان دولتي و دانشگاهي کشور صادر کردند. بر اساس همين ابلاغيه، قرار است اين خيريه ها در بيمارستان تشکيل شوند و پزشكان شاخص، هيات علمي بيمارستان و خيرين، هيات مديره آن را تشكيل دهند.
نصیری در رابطه با عملکرد این خیريه ها بيان داشت: حوزه فعاليت آنها حمايت و رهگيري خدمات بعد از ترخيص بيماران و توسعه و تجهيز بيمارستان ها تعريف شده است، طوري که هم اکنون تقريباً تمام بيمارستان ها در مسير ثبت اين خيريه ها هستند و در برنامه داريم که تا پايان سال به رقم ۵۸۰ خيريه در بيمارستان ها برسيم.
وی افزود: حضور گسترده این خیران در همه بیمارستان هاي کشور قطعاً مي تواند آرامش رواني بيشتري را براي بيماران و خانواده هاي آنها به ارمغان بياورد، زيرا بيمار مي داند که در صورت ناتواني مالي در پرداخت هزينه هاي درماني و يا مشکلات پس از ترخيص، افراد و نهادهايي هستند که از او حمايت مي كنند و بيماران را تنها نمي گذارند.
مدیر کل خیرین و موسسات خیريه معاونت اجتماعي وزارت بهداشت همچنين به انعقاد تفاهمنامه همکاري و هم افزايي در حوزه هاي خيريه با بانک قرض الحسنه مهر ايران خبرداد و گفت: افزايش تعاملات بانکي در حوزه قرض الحسنه به منظور ارائه خدمات شايسته تر به نيازمندان واقعي جامعه، سطح معنوي اقدامات صورت گرفته را افزايش خواهد داد.
وی تصریح کرد: امیدواریم خدمات بانک قرض الحسنه مهر ايران نيز کمک رسان اهداف و برنامه هاي وزارت بهداشت در حوزه سلامت باشد و افراد بيشتري با استفاده از اين امكانات بتوانند مشكلات مالي خود در زمينه درمان و ارتقاء سلامت جامعه را برطرف نمايند.
دکتر اصغر سلیمی، عضو فراکسیون سلامت مجلس نیز با اشاره بر اهميت ارتقاي سلامت در جامعه تاکيد دارد: بهتر است سازوکاري پيشنهاد شود كه خيران سلامت در حوزه پيشگيري فعال باشند، زيرا هزينه كردن در حوزه پيشگيري بسيار اثربخش تر و ماندگارتر از هزينه كردن در حوزه درمان است.
سلیمی ادامه داد: حضور خیران برای تجهيز و افتتاح خانه هاي بهداشت روستايي يا راه اندازي پايگاه هاي سلامت در شهرها، به معني استفاده حداکثري از ظرفيت خيران سلامت در حوزه پيشگيري مي باشد. با وجود آن که در اغلب روستاهاي کشور، خانه هاي بهداشت روستايي وجود دارد، اما خيلي از اين خانه هاي بهداشت به نوسازي نياز دارد، طوري که حداقل پزشك به فعاليت در آن روستا ترغيب شود.
عضو فراکسیون سلامت مجلس با اشاره به پتانسیل بانک قرض الحسنه مهر ایران در حوزه خیران سلامت خاطرنشان ساخت: با استفاده از اين ظرفيت ها خيران مي توانند علاوه بر انجام فعاليت هاي خيريه خود مانند ساخت بيمارستان، مرکز بهداشت و درمان و ... از طريق تسهيلات اين بانک در قالب حمايت از مددجويان به تامين مالي هزينه هاي بيماران نيازمند نيز كمك نمايند.
در پایان، سلیمی از همه خیران حوزه سلامت خواست تا ضمن مشورت با کارشناسان دانشگاه هاي علوم پزشکي در شهر و استان خود، با نياز هاي واقعي حوزه سلامت در مناطق مختلف آشنا شوند و سرمايه شان را براي رفع نيازهاي اورژانسي، هزينه کنند.
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]