تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832185257




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمریکا تمایل دارد بقای بشار اسد را بپذیرد/ سه بازیگر خواهان تجزیه سوریه هستند!


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


راشاتودی عنوان کرد؛
آمریکا تمایل دارد بقای بشار اسد را بپذیرد/ سه بازیگر خواهان تجزیه سوریه هستند!
دلیل دیگر آنکه اگر بیانیه صادره از سوی رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا در آستانه نشست روسیه و ایالات متحده در هامبورگ را بخوانید، متوجه می شوید که تیلرسون بر اهمیت دستیابی به ثبات اشاره کرده بود. به همین جهت، گویا هم اکنون آمریکا از موضع خود برای برکناری اسد عقب نشینی کرده و یا آنکه تمایل دارد، پیش شرط خود مبنی بر کنار گذاشتن اسد را به آرامی کنار بگذارد.
روز نو : دلیل دیگر آنکه اگر بیانیه صادره از سوی رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا در آستانه نشست روسیه و ایالات متحده در هامبورگ را بخوانید، متوجه می شوید که تیلرسون بر اهمیت دستیابی به ثبات اشاره کرده بود. به همین جهت، گویا هم اکنون آمریکا از موضع خود برای برکناری اسد عقب نشینی کرده و یا آنکه تمایل دارد، پیش شرط خود مبنی بر کنار گذاشتن اسد را به آرامی کنار بگذارد.


توافق آتش بس آمریکا و روسیه در جنوب غربی سوریه ـ که پس از دیدار رؤسای جمهور دو کشور در هامبورگ حاصل شد ـ تحلیل های زیادی به دنبال داشت.
 
به گزارش روز نو ، عده ای از ناظران این توافق را کاملا به ضرر ایران و جبهه مقاومت ارزیابی و برخی دیگر نیز آن را در تضاد با منافع بازیگرانی چون اسرائیل، عربستان و ترکیه قلمداد می کنند.
 
در همین رابطه، «علی ریزک»، متخصص امور خاورمیانه در گفت وگو با شبکه خبری راشاتودی اظهار داشته است، این توافق می تواند سناریوی مورد نظر عربستان، اسرائیل و ترکیه برای تجزیه سوریه را با چالش جدی روبه رو کند.
 
در این راستا، در ادامه مصاحبه راشاتودی با این متخصص مسائل خاورمیانه و «پیتر فورد» سفیر سابق بریتانیا در سوریه در مورد توافق مسکو ـ واشگنتن آمده است: علی ریزک در پاسخ به اینکه چرا فکر می کنید این آتش بس موفق آمیز خواهد بود، در حالی که آتش بس در دیگر نقاط شکست خورده است، گفت؛ «من فکر می کنم که دولت آمریکا به یک ابتکار عمل خاص در مورد سوریه پس از دیدار ترامپ با پوتین در هامبورگ دست یافته است. در این فضای جدید که بسیار مهم است، می توان به نتایج مهمی دست یافت؛ فضایی که بیش از هر چیز ناشی از توافق رؤسای جمهور دو کشور بوده است».
 
دلیل دیگر آنکه اگر بیانیه صادره از سوی رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا در آستانه نشست روسیه و ایالات متحده در هامبورگ را بخوانید، متوجه می شوید که تیلرسون بر اهمیت دستیابی به ثبات اشاره کرده بود. به همین جهت، گویا هم اکنون آمریکا از موضع خود برای برکناری اسد عقب نشینی کرده و یا آنکه تمایل دارد، پیش شرط خود مبنی بر کنار گذاشتن اسد را به آرامی کنار بگذارد.
 
ریزک در ادامه گفت: من تصور می کنم این رویکرد عملگرایانه تر جدیدی از سوی آمریکایی هاست؛ جایی که رئیس جمهور روسیه نیز به این رویکرد جدید آمریکا اشاره کرد و گفت: این رویکرد عملگرایانه تری از سوی آمریکاست که دیگر نمی خواهد بشار اسد را حذف کند».
 
این عامل به صورت واقعی شانس موفقیت آتش بس اخیر ار بیش از پیش می کند، چون همانطور که گفته شد، آمریکایی ها نسبت به قبل عملگراتر و واقع گراتر در حال بررسی اوضاع هستند.


وی در ادامه گفت: به نظر می رسد، هنوز اجماع و توافق کاملی بر سر آن چیزی که در نهایت باید توافق شود، ایجاد نشده است. آیا ما می خواهیم سوریه متحد بار دیگر شکل بگیرد؛ جایی که بشار اسد بر تمامی سوریه مسلط شود و کنترل آن را در اختیار گیرد؟ به طور مثال، در این مورد کنترل کامل ارتش سوریه بر تمام خاک سوریه می تواند خط قرمز اسرائیل باشد. اسرائیل به روشنی از حادث شدن چنین سناریویی جلوگیری خواهد کرد.


در همین زمان، ایرانی وجود دارد که معتقد است، بشار اسد رئیس جمهور قانونی و مشروع سوریه است و باید کنترل کامل خاک سوریه را در اختیار گیرد.


وی در ادامه افزود: بله. ممکن است همگرایی چندانی در مورد توافق نهایی وجود نداشته باشد؛ اما دست کم، این گامی ویژه و مهم در یک مسیر مثبت رو به جلوست.


با این حال، تمرکز باید بر سه بازیگر عمده یعنی عربستان، اسرائیل و ترکیه باشد؛ بازیگرانی که خواهان کنترل سراسری اسد بر خاک سوریه نیستند و سناریوی تجزیه این کشور را ترجیح می دهند. این آن چیزی است که این سه بازیگر دنبال می کنند.


راشاتودی همچنین در مصاحبه با سفیر سابق بریتانیا در سوریه و بحرین نیز این پرسش را مطرح کرد، با توجه به اینکه پیش از این آتش بس های زیادی شکست خوردند، چرا باید به این مورد خوشبین بود؟


پتر فورد در پاسخ به این پرسش گفت: بله. نسبتا باید خوشبین بود. آتش بس های قبلی شکست خوردند، چون موانع قدرتمندی در برابر آن ها وجود داشت. در آتش بس حلب، این جبهه النصره بود که مانع اصلی اجرای کامل آتش بس شد که هم قوی بود و هم قادر به اخلال در فرایند آتش بس.


سفیر سابق بریتانیا در مورد اینکه چرا این منطقه برای آتش بس انتخاب شد، گفت: به این دلیل که شرایط برای آتش بس در این منطقه فراهم شد. یک توقف درگیری موثر در این ناحیه از ماه مارس و از زمانی که این ناحیه به عنوان یکی از مناطق «کاهش تنش» در مذاکرات آستانه در نظر گرفته شد به وجود آمده بود. دولت سوریه می تواند، شهرهای این منطقه به ویژه درعا را بازپس بگیرد. با این حال، نمی خواهد به بهای تخریب درعا به مانند آن چیزی که در موصل اتفاق افتاد، بر این شهر مسلط شود.


منبع: تابناک


تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن