تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هنگامى كه مؤمن بر صراط مى‏گذرد، و مى‏گويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم. ناگاه زبان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818055815




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک منطقه درهم/پس از داعش چه تحولاتی در انتظار خاورمیانه خواهد بود؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: یک منطقه درهم/پس از داعش چه تحولاتی در انتظار خاورمیانه خواهد بود؟
ابرامز اشاره می‌کند که تضعیف داعش سبب می‌شود تا مداخلات امریکا در خاورمیانه افزایش یابد. او در می‌نویسد: «تا زمانی که ایران سعی در تسلط بر کل منطقه را داشته باشد و گروه‌های افراطی سنی امریکا را هدف قرار می‌دهند امریکا نمی‌تواند نفوذش را در خاورمیانه کاهش دهد».
آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین‌الملل- نشریه «فارین پالسی» همزمان با شکست داعش در موصل عراق این پرسش را از کارشناسان مسائل سیاسی و استراتژیک امریکایی مطرح کرده است که با سقوط داعش در موصل و به احتمال زیاد در رقه آیا شاهد آغاز درگیری تازه‌ای در منطقه خواهیم بود؟ 


به گزارش آفتاب‌نیوز؛ «الیوت ابرامز» مشاور سابق سیاست خارحی دولت جورج دابلیو بوش معتقد است که شکست داعش دو پرسش را در برابر امریکا قرار می‌دهد: نخست آن که کدام بازیگران از خلاء ایجاد شده استفاده می‌کنند و آن را پر می‌کنند؟ او می‌نویسد: «واضح است که ائتلاف تازه ایران، حزب‌الله و گروه‌های شبه‌نظامی و روسیه می‌گویند که ما گروه پرکننده خلاء خواهیم بود. این پاسخی که امریکا آن را باید رد کند. چنین سناریویی باعث ایجاد یک ائتلاف ضدامریکایی می‌شود که اردن و اسرائیل را تهدید می‌کند و باعث افزایش قدرت ایران در منطقه می شود». 



یک منطقه درهم/پس از داعش چه تحولاتی در انتظار خاورمیانه خواهد بود؟



ابرامز معتقد است که درگیری در سوریه هرگونه امکانی برای یافتن فرمولی ساده برای متحد کردن آن کشور را از بین برده است اما در میان مدت به نظر او امریکا می‌تواند در گفت‌وگو با روسیه به منافع مشترکی برسد و سبب کاهش خشونت‌ها و بازگشت برخی از پناهجویان به کشورشان شود. او می‌نویسد این موضوع تنها زمانی روی خواهد داد که روسیه نیز به این نتیجه برسد که مصالحه با امریکا ضروری است. 


او نسبت به نابودی داعش بدبین است و اشاره می‌کند همان‌گونه که القاعده و دیگر گروه‌های افراطی ناپدید نشدند داعش نیز کاملا از بین نمی‌رود. او اشاره می‌کند که سوال دوم پیش‌روی امریکا آن است که چگونه می‌توان علیه تندروهای سنی مبارزه را ادامه داد در حالی که همچنان علیه امریکا اقدام می‌کنند؟ 


ابرامز اشاره می‌کند که تضعیف داعش سبب می‌شود تا مداخلات امریکا در خاورمیانه افزایش یابد. او در پایان می‌نویسد: «تا زمانی که ایران سعی در تسلط بر کل منطقه را داشته باشد و گروه‌های افراطی سنی امریکا را هدف قرار می‌دهند امریکا نمی‌تواند نفوذش را در خاورمیانه کاهش دهد». 


«رابرت مالی» معاون رییس گروه بین‌المللی بحران و از دستیاران ویژه پیشین باراک اوباما رییس‌جمهوری سابق امریکا در امور مبارزه با داعش و هماهنگ‌کننده کاخ سفید در امور خاورمیانه و خلیج فارس در یادداشتی در «فارین پالسی» اشاره می‌کند که تا همین ماه‌های اخیر مبارزه علیه داعش هرگز نگرانی اصلی برای متحدان امریکا در خاورمیانه نبود. او می‌نویسد: «برای ترکیه مبارزه علیه کردها اهمیت داشت، برای عربستان سعودی ایران و مسابقه منطقه‌ای با آن کشور اهمیت داشته است. در این بین رقابت بین کشورهای بیشتر اسلام‌گرا یعنی قطر و ترکیه و کمتر اسلامگرا یعنی مصر و امارات در جریان بوده است. اکنون که گرد و خاک کمی فروخوابیده است واشنگتن با یک خاورمیانه درهم مواجه است: چقدر باید در آن درگیر شد؟ اکنون ترامپ با امارات و عربستان سعودی علیه تهران همصدا شده است. دولت ترامپ وسوسه شده که جانب یک طرف را در خاورمیانه علیه اردوگاه مقابل بگیرد اما این شرط بندی با باخت همراه خواهد بود». 


دستیار ویژه پیشین اوباما در ادامه با هشدار به ترامپ هشدار، می‌افزاید: «راه بهینه حفاظت از منافع امریکا در دوران پساداعش پیوستن یا تشدید اختلافات که موجب افزایش هرج و مرج و فرقه‌گرایی شود نخواهد بود. در چنین شرایطی  تنها بستر برای رشد گروه‌های تروریستی مشابه داعش فراهم می‌شود. این سیاست موجب تشدید منازعه بین عربستان و قطر و عربستان با ایران می‌شود». 




۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن