تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ مرد و زن مؤمنى نيست كه دست محبت بر سر يتيمى بگذارد، مگر اين كه خداوند به اندازه ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867631190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماحصل سفر ترامپ به آلمان چه بود؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ماحصل سفر ترامپ به آلمان چه بود؟


"رئیس‌جمهوری آمریکا تقریبا با هیچ کسی در نشست گروه ۲۰ همگام نبود و به نظر نمی‌رسد که این مساله چندان برایش اهمیتی داشته باشد."

به گزارش ایسنا، روزنامه ایندیپندنت نوشته است: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا و همسرش ملانیا به بالای پله‌های "ایر فورس وان" رسیدند و دستی تکان دادند و راهی شدند. ترامپ، آلمان را به مقصد آمریکا ترک کرد و سایر اعضای گروه ۲۰ را در ناراحتی و خشم باقی گذاشت، اما آنها قطعا از رفتن ترامپ شادمان شدند.

 تا همین اواخر، جهان مایل بود تا رهبری چنین نشست‌های بین‌المللی بر عهده آمریکا باشد اما با گذشت شش ماه از ورود ترامپ به کاخ سفید همه چیز تغییر کرده است. اکنون در مسائلی از تجارت و تغییرات آب‌ و هوایی تا چگونگی رسیدگی به مشکلاتی نظیر اوکراین، آمریکا به توافق‌های تعیین‌شده پشت کرده است. حتی در موضوعاتی مانند "ماده ۵" منشور ناتو که مربوط به دفاع جمعی است، ترامپ چیزی جز یک وصله ناجور نیست.

عناوین خبرها در پایان اجلاس گروه ۲۰ به اندازه کافی بد بود. آمریکا در مساله تغییرات آب و هوایی کاملا تنهاست و ۱۹ عضو دیگر این گروه روی ادامه "معاهده پاریس" برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای توافق کردند و آمریکا از اجرای آن سر باز می‌زند. موضع ایالات متحده آمریکا در اعلامیه رسمی‌ای که در پایان اجلاس صادر شد، قید گردید.  

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان به عنوان میزبان اجلاس نتوانست نارضایتی‌اش را پنهان کند. او گفت: هر زمان اتفاق نظر میسر نشد، باید اختلافات را واضح و مشخص کنیم. متاسفانه ایالات متحده آمریکا از توافق تغییرات آب و هوایی خارج شده و این مساله را تقبیح می‌کنم.     

در بحث تجارت هم لحن کلام به گونه‌ای بود تا کشورهای عضو مجددا "حمایت‌گرایی" را محکوم کنند؛ اقدامی که پس از موضع ترامپ برای افزایش تعرفه‌ها خصوصا برای فولاد انجام شد.

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه که متعهد شد میزبان دور آتی اجلاس تغییرات آب و هوایی در ماه دسامبر باشد و همچنان برای ملحق شدن ترامپ به آن تلاش کند، به واشنگتن پست گفت: جهان ما هرگز تا این حد تقسیم شده نبوده است.

خب مسائل بیان شده نسخه رسمی و کتبی وقایعی بود که رخ داد. ناظران در هامبورگ می‌گویند، مردم از بی‌تمایلی هیات آمریکایی برای اتخاذ نقش رهبری ناراضی بودند.

ترامپ حین نشست تغییرات آب و هوایی برای گفت‌وگوی دوجانبه با رئیس‌جمهوری روسیه آنجا را ترک کرد و در همین حال، اگر تصویری مملو از ناگفته‌ها باشد، آن تصویر ایوانکا ترامپ است که حین غیبت پدرش در کنار سایر رهبران جهان نشست.

 توماس برنز، از مرگز اونتاریو برای حکومتداری بین‌المللی و مقام سابق صندوق بین‌المللی پول به ایندیپندنت گفت: دو مساله اصلی این اجلاس، تجارت و تغییرات آب و هوایی بود. کاملا مشخص شد که آمریکا قرار نیست موضعش را تغییر دهد. این کشورها به دنبال رهبری آمریکا نیستند، بلکه آنها در پی ترودو، ماکرون و مرکل هستند. با هر کسی که صحبت می‌کردم، فکر نمی‌کردند که تغییری در آن ایجاد شود.    

امکان دارد ترامپ مدعی کسب پیروزی‌هایی خصوصا درباره آتش‌بس در سوریه باشد؛ نتیجه‌ای که از گفت‌گوهای دو ساعته او و ولادیمیر پوتین حاصل شد اما سوالات بسیاری درباره چگونگی اجرا و چگونگی تمدید آن باقی مانده است.   

علاوه بر این، ترامپ پیش از ترک آلمان با رهبران چین و ژاپن دیدار داشت و گفت "کاری" باید درباره تهدید کره‌شمالی که اخیرا اولین موشک بالستیک قاره‌پیمای خود را پرتاب کرده است، انجام شود. جزئیات درباره اینکه آن "کار" چه خواهد بود، وجود ندارد.

ما نباید از هیچکدام از این تحولات شگفت‌زده شویم. یکی از جملات معروف ترامپ این است که او "برای خدمت در پیتسبورگ (شهری صنعتی در پنسیلوانیا) نه پاریس" انتخاب شده است. کشورهای دیگر هم خواهند بود که از ایده آمریکای انزواطلب و غیر پیشرو استقبال کنند. این به آنها اجازه می‌دهد تا ایده‌ها و نفوذشان را گسترش دهند.

اما در زمانی که جهان دستخوش فشارهای بسیاری است، بی‌تفاوتی و گاها خصومت تنها ابرقدرت جهان،‌ مثبت نیست. متاسفانه بهتر است به آن بپردازیم.


تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۸ تير ۱۳۹۶ - 09 July 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن