تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر کس دو رکعت نماز بخواند و بداند چه می گوید، از نماز فارغ می شود، درحالی که میا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871828783




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روحانی: اراده سیاسی در طرف ایرانی و کشورهای ۱+۵ باعث به نتیجه رسیدن توافق با توتال بود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: روحانی: اراده سیاسی در طرف ایرانی و کشورهای ۱+۵ باعث به نتیجه رسیدن توافق با توتال بود
منطقه پارس جنوبی را مرکزی مهم برای گسترش همکاری‌های بین‌المللی با ایران در زمینه انرژی - تکنولوژی برشمرد و گفت: به واسطه وجود استعدادهای خوب و جوانان پرتلاش در ایران، قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی نه تنها یک قرارداد اقتصادی، بلکه یک همکاری مهم در انتقال تجربیات علمی، فناوری و مدیریتی خواهد بود.
آفتاب‌‌نیوز : به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت‌الاسلام حسن روحانی در دیدار «پاتریک پویانه» مدیر عامل شرکت توتال فرانسه، امضای قرارداد طرح توسعه بخش فراساحل فاز ۱۱ پارس جنوبی میان شرکت ملی نفت ایران و توتال فرانسه را در مسیر توسعه همکاری‌های اقتصادی - تکنولوژیک ایران و فرانسه مثبت ارزیابی کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران و فرانسه همواره روابط و همکاری‌های خوبی با هم داشته‌اند.


رییس‌ جمهور با اشاره به جایگاه فرانسه در زمینه اقتصاد و تکنولوژی انرژی، اظهار داشت: امضاء و اجرای این قرارداد گام مثبتی در مسیر توسعه همکاری‌های بیشتر اقتصادی و فناوری میان دو کشور خواهد بود.


روحانی با اشاره به اینکه تلاش دولت یازدهم بر این بوده تا با به ثمر رسیدن توافق برجام راه برای توسعه همکاری‌های اقتصادی شرکت‌های بزرگ با ایران هموار شود، خاطر نشان کرد: خوشبختانه وجود این اراده سیاسی در طرف ایرانی و در میان کشورهای ۱+۵ باعث شد که توافق با توتال به نتیجه برسد.


رییس‌ جمهور با اشاره به سفر خود به اروپا و فرانسه پس از امضای برجام، گفت: در پاریس اراده سیاسی میان مسئولان دو کشور برای توسعه روابط به خوبی وجود داشت و توافقنامه‌های مهمی برای گسترش مناسبات و همکاری‌ها میان دو کشور به امضاء رسید.


روحانی پیشتازی شرکت توتال پس از برجام برای فعالیت در بخش نفت و گاز ایران و امضاء این قرارداد را قابل انتظار دانست و افزود: سیاست ما همکاری با شرکت‌های بزرگ مانند توتال است.


روحانی همچنین خاطر نشان کرد: در حال حاضر حدود ۲۰۰ میلیارد دلار پروژه در بخش نفت و گاز آماده سرمایه‌گذاری است که شرکت‌های بزرگ خارجی می‌توانند برای همکاری در این پروژه‌ها مشارکت کنند.


رییس‌ جمهور گفت: باید برای رسیدن به صلح و ثبات در منطقه در راستای پیشرفت اقتصادی و توسعه منطقه تلاش کنیم، چرا که همکاری علمی و توسعه‌ای می‌تواند به مبارزه با جهل و فقر به عنوان زمینه‌های رشد و گسترش تروریسم کمک کند.


روحانی اظهار امیدواری کرد با توافقات و همکاری‌های جدید در زمینه نفت و گاز و پتروشیمی، ایران و فرانسه در راستای توسعه مناسبات گام‌های شایان توجهی بردارند.


پاتریک پویانه مدیر عامل شرکت توتال فرانسه نیز ضمن ابراز خرسندی از ملاقات رییس جمهور کشورمان امضاء قرارداد با ایران را برای شرکت توتال بسیار حائز اهمیت برشمرد و گفت: امروز بسیار خرسندیم که توانستیم این توافق را با تلاش های مسوولان دو طرف به نتیجه برسانیم و اجرایی کنیم.


مدیر عامل شرکت توتال فرانسه با تأکید بر اهتمام و تلاش برای انجام و به ثمر رساندن این قرارداد اظهار امیدواری کرد که این توافق بتواند راهگشای حضور سایر شرکت‌های اروپایی در راستای توسعه همکاری‌ها با ایران باشد.


همچنین رییس جمهور با گروهی از مدیران، مهندسین و متخصصین وزارت نفت دیدار کرد و رد این دیدار مدیران، مهندسان و متخصصان وزارت نفت که در مراحل مطالعاتی، مقدماتی و نهایی انعقاد و اجرای اولین قرارداد جدید نفتی ایران بعد از توافق برجام حضور داشته اند، توضیحات مربوط به ابعاد مختلف فنی و حقوقی این قرارداد را ارائه کردند.


رییس جمهور در این دیدار با تقدیر از وزیر، مدیران و متخصصین وزارت نفت، جوان بودن اکثر کارشناسان فعال در قرارداد اخیر را مورد اشاره قرار داد و گفت: از مهمترین ویژگی ها و دستاوردهای این تلاش ارزنده، تربیت نسل جدیدی از متخصصان توانا در عرصه های مختلف مذاکرات حقوقی و فنی است که سرمایه ای بزرگ برای مدیریت آینده حوزه انرژی کشور به حساب می آیند.
منبع:خبرانلاین



۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن