تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سجده شكر برهرمسلمانى واجب است،با آن نمازت را كامل و پروردگارت را خشنود مى سازى و فرش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843248279




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران میزبان ۱۴۵ فارسی‌آموز از ۴۴ کشور جهان


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



ایران میزبان ۱۴۵ فارسی‌آموز از ۴۴ کشور جهان
روز نو : حداد عادل: امروز زبان فارسی در ۳۴۰ دانشگاه جهان تدریس می‎شود


فرهنگ > ادبیات - غلامعلی حدادعادل با اشاره به برنامه‌های هشتاد و چهارمین دوره دانش افزایی بنیاد سعدی، گفت: «آموختن زبان دوم مستلزم استاندارد شدن است. ما موفق شده‌ایم آموزش زبان فارسی را استاندارد کنیم.»


به گزارش روز نو، نشست خبری هشتاد و چهارمین دوره دانش افزایی زبان و ادبیات فارسی پیش از ظهر یکشنبه یازدهم تیرماه با حضور غلامعلی حدادعادل رییس بنیاد سعدی، سیدمحمدرضا دربندی معاون امور بین الملل ، رضامراد صحرایی، معاون آموزش و پژوهش بنیاد و سیدباقر سخایی معاون مالی و اداری در محل بنیاد سعدی برگزار شد.


دوره‌ای متمایز با سالیان گذشته


در ابتدای این نشست حدادعادل با اشاره به جزییات دوره دانش افزایی تابستان امسال، گفت: «این دوره در یک بازه زمانی یک ماهه از 12 تیر تا 12 مرداد برای 145 نفر پذیرفته شده از 44 کشور در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.»


او افزود: «این دوستان در مدت اقامت در ایران علاوه بر آموزش شش ساعته زبان فارسی در نوبت صبح، عصرها به صورت فوق برنامه از مناطق فرهنگی و ادبی تهران بازدید می‌کنند. همچنین سفری به اصفهان و کاشان برای مشاهده آثار تاریخی و فرهنگی این دو شهر خواهند داشت.»


حدادعادل در مورد مهم‌ترین ویژگی این دوره دانش افزایی بیان کرد: «این دوره دو تفاوت عمده با سالیان گذشته دارد، اول اینکه تمام فرآیند ثبت نام فارسی آموزان از طریق فضای مجازی صورت گرفته است و پذیرفته‌شدگان قبل از پذیرش در یک امتحان اینترنتی شرکت کردند؛ کسانی پذیرفته شده‌اند که در مرحله متوسط و پیشرفته قرار دارند. معیار ما برا پذیرش داشتن دانش حداقلی از زبان فارسی بود و به همین دلیل میزان دانشجویان نسبت به سال گذشته با کاهش 25 درصدی همراه بوده است.»


رییس بنیاد سعدی در توضیح فراخوان دوره بیان کرد: «در فراخوان اولیه، ١٢٩٨ نفر خضور داشتند؛ ٦٠ درصد خانم و ٤٠ درصد آقایان هستد که بین 30 تا 40 سال سن دارند و دانشجویان رشته‌های زبان و ادبیات فارسی و رشته‌های مرتبط به آن هستند.»


اولیت بنیاد استاندارد‌سازی زبان فارسی است


در ادامه نشست حداد عادل با ارائه گزارش کلی از فعالیت‌های بنیاد سعدی از زمان تاسیس تا به امروز، بیان کرد: «بنیاد سعدی پنجمین سال فعالیت خود را پشت سر گذاشته است. در حال حاضر در 340 دانشگاه در جهان زبان فارسی تدریس می‌شود. زبان فارسی در بعضی دانشگاه‌ها به صورت دوره‌های منتهی به کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، در تعدادی واحدهای الزامی و در تعدادی به صورت واحدهای اختیاری تدریس می‌شود. در بعضی کشورها در سطح دبیرستان زبان فارسی تدریس می‌شود؛ مثل لبنان، آلمان و قرقیزستان.»


او  ادامه داد: «در 70 نمایندگی فرهنگی ایران در خارج از کشور دوره‌های آزاد زبان فارسی تدریس می‌شود که تعداد افرادی که در این کلاس‌ها شرکت می‌کنند، 10هزار نفر است. چندین کتاب آموزشی در سال‌های اخیر تالیف شده که در همین کلاس‌هایی که از دوازدهم تیر ماه آغاز شده، تدریس می‌شود. همچنین بنیاد سعدی برنامه‌هایی در فضای مجازی دارد. غیر از این دوره یک ماهه در طول سال هم دوره‌های کوتاه مدت یک یا دو هفته، برای فارسی آموزانی که از یک کشور خاص به ایران سفر می‌کنند برگزار می‌شود المپیادهای زبان فارسی تا کنون در هشت کشور برگزار شده است.»


رییس بنیاد سعدی با اشاره به الزامات آموزش زبان فارسی گفت: «آموختن زبان دوم مستلزم استاندارد شدن است. ما موفق شده‌ایم آموزش زبان فارسی را استاندارد کنیم. در سال 95 دوازده دوره آموزشی مدرس زبان فارسی داشتیم که 170 نفر در آن‌ها شرکت کردند. کسانی که در این دوره‌ها پذیرفته می‌شوند، حداقل مدرک آن‌ها کارشناسی ارشد است.»


حداد عادل همچنین بیان کرد: «مردم اطمینان پیدا کنند که بنیاد سعدی تلاش دارد، آموزش فارسی را به صورت علمی و تخصصی برگزار کند و کتاب‌هایی که چاپ می‌شود علاوه بر جنبه علمی از نظر ظاهری هم جذاب و معرف فرهنگ و جایگاه جمهوری اسلامی هستند.»


او درباره حامیان برگزاری دوره دانش افزایی گفت: «ستاد گردشگری شهرداری تهران، بانک گردشگری، شهرداری اصفهان، دانشگاه کاشان هم با همکاری کردند که از آنها تشکر می‌کنیم. اگر بودجه موسسات خارجی را در بعضی کشور‌ها برای گسترش زبانشان در جهان با بودجه خودمان مقایسه کنیم، تصدیق خواهیم کرد راه درازی در پیش داریم.»


حدادعادل در ادامه درباره برنامه‌ریزی برای دوره‌های بعدی دانش افزایی گفت: «فضای کاری برای کسانی که فارسی می‌دانند، متعدد است. بعضی‌ها در رایزنی‌های فرهنگی، سفارت‌ها و در شرکت‌هایی که کار صنعتی می‌کنند، استخدام می‌شوند. هر جا که شما با خارجی‌ها سر و کار دارید به زبان آنها احتیاج دارید. تعدادی از آنها به قصد آموزش و کارشناسی زبان فارسی آموزش می‌بینند.»


برخورد گزینشی با ادبیات ایران نداریم


رییس بنیاد سعدی در خصوص برخورد گزینشی بنیاد سعدی با ادبیات فارسی در دورهای تاریخی ایران، توضیح داد: «ادبیات فارسی را منحصر به ادبیات بعد از انقلاب نمی‌دانیم. در کتاب ها و معرفی کتاب‌ها از سنت قدرتمند 1200 ساله خود استفاده می‌کنیم. مثلا کتاب‌های مرادی کرمانی از آن جمله است.»


او همچنین در مورد جایگاه بنیاد سعدی در گسترش زبان فارسی در مقایسه با همتایان خارجی و تحقق جایگاه زبان فارسی در بین ۱۰ زبان پر گویش در جهان گفت: «واقعیت این است که ما کار مقایسه‌ای به این شکلی که شما مدنظرتان است، انجام نداده‌ایم؛ اینکه مثلاً زبان خودمان را با سایر زبان‌ها تطبیق دهیم و بگوییم فلان رتبه را در میان زبان‌های مختلف کسب کرده‌ایم.»


حدادعادل اضافه کرد: «بنیاد سعدی کار خودش را تازه شروع کرده و دوم اینکه ما با محدودیت‌های مالی مواجهیم؛ بنیاد سعدی در شرایط خاصی از حیث منابع درآمدی دولت تشکیل شد و به آن میزان که بودجه مورد نیاز است، اعتبار در اختیار ما قرار نمی‌گیرد تا بتوانیم در یک رقابت به صورت شایسته شرکت کنیم.»


ارائه دروس پیشرفته به زبان‌آموزان/ درس کتابخوانی ایجاد شد


در بخش دیگر این نشست صحرایی پس از بیان نکاتی درباره روند پژوهشی بنیاد سعدی، به معرفی آثار تولیدی این بنیاد پرداخت: «از روزی که بنیاد سعدی تاسیس شد، چند مجموعه آموزشی را آغاز کردیم. برنامه دوره دانش افزایی تابستان پیچیده و متنوع است. برنامه ریزی برای این دوره‌ها کار دشواری است. امسال تقریبا 80 درصد از منابع را از منابع خودمان تهیه کردیم. دوره امسال یکی از مهم‌ترین تفاوت‌هایش این است که در دوره پیشرفته، کلاس‌های تخصصی برگزار می‌شود.»


او افزود: «امسال در سطح پیشرفته دو کلاس تربیت مدرس زبان داریم. در سال گذشته برای ایرانیان 23 دوره در داخل ایران و تعداد قابل توجهی استاد معلم داریم. کتاب‌هایی که امسال به عنوان منابع نهایی شده از این قرار است: مجموعه دو جلدی «آموزش کاربردی واژه»، «لذت خواندن»، «ایرانشناسی»، «مینا»، کتاب‌های دو زبانه «خمره» و «درخت زنده»، مجله های آموزشی «فانوس». همچنین درسی به نام خواندن گسترده پیش بینی شده که در این درس دو یا سه کتاب در قالب رمان را می‌خوانند. رمان‌های «شطرنج با ماشین قیامت» ، «گلستان یازدهم» و «کوچه اقاقیا» از آن جمله است.»


معاون آموزشی بنیاد سعدی گفت: «برای آزمون تعیین سطح بنیاد دارای بانک سوالاتی است که در آن حدود 1500 سوال استاندارد شده وجود دارد و از سوی گروه آزمون‌ساز بنیاد به صورت مرتب بررسی می‌شود.»


در بخش پایانی نشست هم سخایی توضیحاتی درباره بودجه بنیاد سعدی ارائه داد: «بنیاد سعدی در شروعش با مشکلات مالی دولت مواجه بود. در سال گذشته بودجه هفت میلیاردی تصویب شد، ولی حدود پنج و نیم میلیارد تومان دادند. ما با این محدودیت بودجه این قدر کار انجام می‌دهیم و بودجه اضافی به دولت تحمیل نکردیم.»


حدادعادل هم در این باره تاکید کرد: «در مورد بودجه حرف‌های زیادی زده می‌شود. ما سعی می‌کنیم با صرفه جویی بهترین استفاده را از بودجه داشته باشیم. به علت همین صرفه جویی، افتتاحیه مفصل نخواهیم داشت اما اختتامیه داریم.»


منبع: خبرانلاین


تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن