تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):کسی که از روی بی میلی،بدون عذر و علت نمازجماعت را که اجتماع مسلمانان است ترک کند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829228638




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمبود کدام ماده غذایی در بدن موجب بد خلقی می‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: کمبود کدام ماده غذایی در بدن موجب بد خلقی می‌شود؟
اگر مغز به میزان کافی کربوهیدارت دریافت نکند، هورمون ها هر کاری انجام می دهند تا ما را مجبور به مصرف کربوهیدارت ها کنند. و هنگامی که با این سیگنال ها مبارزه می کنیم، مجموعه ای از هورمون ها مانند آدرنالین و کورتیزول ترشح می شوند، که موجب شکل گیری استرس و اضطراب در بدن می شود.
آفتاب‌‌نیوز : الو دکتر نوشت: اگر به منظور کم کردن کیلوهای اضافی وزن خود مصرف کربوهیدارت ها را از رژیم غذایی خود حذف کرده اید، ممکن است با پیامدهایی مانند دمدمی مزاج شدن و تحریک پذیری مواجه شده و همچنین این آمادگی را داشته باشید تا در یک چشم بر هم زدن مقدار زیادی شیرینی مصرف کنید.

کاهش مصرف کربوهیدارت‌ها بدون تجربه نوسانات خلقی

به گزارش "ویمنز هلث"، کربوهیدارت ها نه تنها بخشی ضروری از یک رژیم غذایی به خوبی متعادل شده محسوب می شوند، بلکه نقش مهمی در وضعیت خلقی انسان ایفا می کنند. خوشبختانه، شما می توانید بدون این که تبدیل به آدمی بد اخلاق شوید میزان کربوهیدارت دریافتی خود را کاهش دهید. در ادامه با چگونگی انجام این کار بیشتر آشنا می شویم.

چرا کاهش مصرف کربوهیدارت ها موجب بد خلقی می شود؟

هنگامی که واژه کربوهیدارت را می شنوید، احتمالا نخستین چیزی که در ذهن شما شکل می گیرد، کربوهیدارت های پالایش شده مانند نان، پاستا، و کوکی ها هستند. از آنجایی که آنها به شدت پردازش شده و حاوی سطوح بالای کالری، سدیم، قند، و چربی هستند، به طور معمول نخستین غذاهایی هستند که برای کاهش مصرف کربوهیدارت ها کنار گذاشته می شوند. اما نتیجه غیر منتظره کاهش مقدار کربوهیدارت های پالایش شده در رژیم غذایی شما این است که معمولا میزان کالری مصرفی نیز کاهش می یابد. این شرایط موجب شکل گیری یک شکاف کالری می شود که ممکن است به کاهش وزن منجر شود، اما در فعالیت هورمون های تنظیم کننده گرسنگی و خلق و خو نیز اختلال ایجاد می کند.

هنگامی که به طور منظم مقدار بسیار زیادی کربوهیدارت و نشاسته مصرف می کنید، لوزالمعده مجبور به تولید انسولین بیشتر برای جبران کربوهیدارت های اضافی می شود و با گذشت زمان، سطوح بالای انسولین می تواند حالتی مزمن پیدا کند. کاهش مصرف کربوهیدارت ها به معنای باقی ماندن ناگهانی حجم بیش از اندازه انسولین در خون است. این شرایط می تواند به تغییرات جسمانی، مانند سردرد و لرز، و تغییرات عاطفی، مانند تحریک پذیری و افسردگی، منجر شود.

افزون بر این، مغز بیش از هر اندامی دیگری در بدن انسان انرژی مصرف می کند و منبع سوخت مورد علاقه این اندام کلیدی کربوهیدارت ها هستند. هنگامی که کربوهیدارت مصرف می کنید، یک اثر هورمونی انتقال تریپتوفان به مغز را تحریک می کند و سپس تریپتوفان به سروتونین تبدیل می شود. سروتونین یک انتقال دهنده عصبی تقویت کننده خلق و خو محسوب می شود که می تواند اشتها را نیز سرکوب کرده و بر گوارش تاثیرگذار باشد. کربوهیدارت کمتر به معنای سروتونین کمتر، افزایش بدخلقی و افزایش هوس های غذایی است.

اگر مغز به میزان کافی کربوهیدارت دریافت نکند، هورمون ها هر کاری انجام می دهند تا ما را مجبور به مصرف کربوهیدارت ها کنند. و هنگامی که با این سیگنال ها مبارزه می کنیم، مجموعه ای از هورمون ها مانند آدرنالین و کورتیزول ترشح می شوند، که موجب شکل گیری استرس و اضطراب در بدن می شود. اگر هر چه بیشتر گرسنگی را نادیده بگیریم، یک انتقال دهنده عصبی به نام نوروپپتید Y ترشح می شود که احساس خشم و عصبانیت و همچنین هوس های غذایی قوی که مدت زمان بیشتری طول می کشند و نادیده گرفتن آنها غیر ممکن به نظر می رسد را افزایش می دهد.

چگونگی کاهش مصرف کربوهیدارت ها بدون تاثیرگذاری بر خلق و خو

مغز انسان تقریبا به 130 گرم کربوهیدارت در روز نیاز دارد تا عملکردی درست ارائه کند. پس اگر قصد دارید اندازه دور کمر خود را کاهش دهید، در شرایطی که همچنان فردی خوش اخلاق باقی بمانید می توانید به نکته های زیر توجه داشته باشید:

گام های کوچک بردارید

تغییرات چشمگیر و سریع در رژیم غذایی، مانند حذف ناگهانی کربوهیدارت ها، اغلب چندان دوام نمی آورند و عوارض جانبی ناخوشایندی را نیز موجب می شوند. بهترین گزینه برای شروع حذف غذاهایی است که حاوی کربوهیدارت های خالی هستند، اما انجام این کار به صورت تدریجی می تواند عوارض جانبی را به حداقل رسانده و بدن از زمان کافی برای سازگاری با این تغییرات برخوردار باشد. شما می توانید این روند را با نریختن شکر در قهوه خود یا محدود کردن مصرف شیرینی به دو بار در هفته آغاز کنید.

کربوهیدارت های درست را انتخاب کنید

کربوهیدارت هایی با محتوای فیبر بالا مانند برنج، کینوآ، پاستای غلات کامل و البته میوه ها و سبزیجات را انتخاب کنید. فیبر روند گوارش را کند می کند و به بدن اجازه می دهد تعامل بهتر و کارآمدتری با غذاهایی که مصرف می کنید، داشته باشد. فیبر به پیشگیری از افزایش ناگهانی قند خون نیز کمک می کند که هوس های غذایی را کاهش می دهد و احساس سیری را تقویت می کند. در نتیجه، با نوسانات خلقی نیز مواجه نمی شوید.

آنها را پخش کنید

به جای این که مصرف کربوهیدارت ها را به یک وعده غذایی یا میان وعده محدود کنید می توانید مقادیر اندک از آنها را در طول روز مصرف کنید تا مغز به منبع پایدار از گلوکز دسترسی داشته باشد و از نوسانات خلقی جلوگیری شود.

مصرف مواد غذایی که حاوی تریپتوفان هستند را افزایش دهید

از آنجایی که کاهش مصرف کربوهیدارت ها به کاهش در سطوح تریپتوفان منجر می شود، افزایش مصرف مواد غذایی که حاوی این اسید آمینه هستند می تواند به تثبیت شرایط خلق و خو به واسطه تامین سروتونین مورد نیاز مغز کمک کند.





۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن