تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871817935




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نباید فلسفه روز قدس تحت الشعاع عده ای هنجار شکن قرار می گرفت/ باید جلوی دلسرد و ناامید شدن جامعه را گرفت


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


جلال جلالی زاده در گفتگو با روزنو:
نباید فلسفه روز قدس تحت الشعاع عده ای هنجار شکن قرار می گرفت/ باید جلوی دلسرد و ناامید شدن جامعه را گرفت
رای قاطع و معنا دار مردم به ابقای حسن روحانی در دومین دور از ریاست جمهوری دولت تدبیر و امید و همچنین شکست سنگین اصولگرایان هنوز برای برخی از تندرو ها قابل هضم نیست آنان نمی توانند به رئیس جمهور منتخب مردم احترام بگذارند‌.
روز نو : رای قاطع و معنا دار مردم به ابقای حسن روحانی در دومین دور از ریاست جمهوری دولت تدبیر و امید و همچنین شکست سنگین اصولگرایان هنوز برای برخی از تندرو ها قابل هضم نیست آنان نمی توانند به رئیس جمهور منتخب مردم احترام بگذارند‌.
جلال جلالی زاده در گفتگو با سايت روزنو اشاره به اینکه آخرین نمونه از توهین ها و هتک حرمت ها به رئیس جمهور روحانی را در حاشیه راهپیمایی روز قدس شاهد بودیم معتقد است: عده ای قلیل هنگام ورود حسن روحانی و دیگر اعضا و حامیان دولت تدبیر و امید شعار های هنجار شکنانه و نا مرتبطی با اصل و فلسفه روز قدس سر میدادند که نشان از تسویه حساب های سیاسی دارد.
این نماینده سابق مجلس با بیان اینکه هنوز نمی توان گفت که شعار ها و اغتشاشات این عده معدود خودسرانه بوده یا با هماهنگی قبلی، می گوید: چیزی که مشخص است تحت الشعاع قرار گرفتن روز قدس و دفاع از مردم مظلوم فلسطین بود که با این شعار ها صهیونیست ها و حامیان آنان و دشمنان نظام و انقلاب را خشنود ساخت، چرا که تیتر شدن این خبر در رسانه ها که عده ای علیه رئیس جمهور نظام جمهوری اسلامی ایران شعار دادند میتواند حضور پرشکوه مردم روزه دار ایران اسلامی را به حاشیه براند که خواست اصلی دشمنان این خاک است.
این چهره اصلاح طلب با افزودن این موضوع که دایره این حملات کورکورانه و جناحی نه تنها گریبان رئیس جمهور را گرفت بلکه خطاب به دیگر مقامات نظام از جمله معاون رئیس جمهوری جناب اسحاق جهانگیری و علی مطهری نائب رئیس مجلس شورای اسلامی اهانت هایی از سوی همان عده معدود صورت گرفت، ادامه می دهد: تا جایی که به یادگار شهید مرتضی مطهری گفته شد مرگ بر منافق! بی آنکه این به یاد داشته باشند پدر علی مطهری را همان منافقین کور دل به شهادت رساندند و خانواده شهید مطهری از قربانیان این گروهک ضد انقلاب است.
جلالی زاده در آخر با اعتقاد بر اینکه بی گمان باید با اقدام عاجل و فوری نهاد های مربوطه از جمله دادستانی و قوه قضاییه و همچنین محکوم کردن یکپارچه این اقدام از سوی چهره های سیاسی و احزاب مختلف از جناح های گوناگون جلوی چنین حرکت های هنجارشکن و وحدت شکنی را گرفت، خاطر نشان میکند: در آینده نباید دیگر شاهد چنین اقداماتی باشیم که در وهله نخست امنیت ملی را هدف قرار می دهد و با دو قطبی کردن فضا جامعه را دلسرد و ناامید از پیشرفت های کشور می کند که خواست اصلی دشمنان نظام است.








تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن