تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه‏هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869398139




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علت اصلی فرار دختران زیر 18 سال از خانه - صدای ایران


واضح آرشیو وب فارسی:صدای ایران: معاون اموراجتماعی سازمان بهزیستی کشور درباره فرار برخی دختران به ویژه زیر 18 سال مطالبی را بیان کرد. صدای ایران - حبیب الله مسعودی فرید روز دوشنبه درنشست تخصصی زنان و حمایت اجتماعی گفت: سند حمایت از زنان و دختران خشونت دیده از هفته آینده تدوین می شود.  وی افزود: این سند با همکاری قوه قضائیه درحال تدوین می باشد و امیدواریم با تدوین این سند بتوانیم گام های اساسی برای جلوگیری از خشونت علیه زنان برداریم. وی اظهارداشت: سازمان بهزیستی کشور طرح حمایت از زنان تحت خشونت خانگی در خانه های امن را دارد و به همین منظور ١٨ خانه امن در کشور راه اندازی کرده است. وی یادآورشد: این خانه های امن برای زنانی است که درخانه هایی زندگی می کنند که مورد خشونت قرار می گیرند و می توانند از خدمات این مراکز استفاده کنند. مسعودی فرید گفت: درسال٩٤ دراین خانه های امن به یک هزار و٨٩٣ نفرتحت خشونت های خانگی خدمات تخصصی ارائه شده است. گزارش ٩٤ درصد همسرآزاری ها از سوی بانوان وی در ادامه به ١٤٢ هزارتماس از سوی مردم با سامانه 123 اورژانس اجتماعی در سال گذشته اشاره کرد وگفت: حدود ٦٥ درصد این تماس ها از سوی بانوان و ٣٥ درصد نیز از سوی مردان بوده است. وی بیان داشت: دربحث مداخلات اجتماعی نیز ٧٥ درصد تماس ها برای بانوان و در بحث همسرآزاری نیز ٩٤ درصد بانوان با سامانه 123 اورژانس اجتماعی تماس گرفته اند. به گزارش ایرنا، معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: میزان خودکشی ها در سال ٩٤ نیز چهار هزار و ٢٤٠ مورد بوده است که دو هزار و ٨٠٠ مورد آن معادل ٦٦ درصد مربوط به بانوان بوده است. وی با بیان اینکه یک هزار و ٤٤٠ مورد از خودکشی ها با ٣٤ درصد در میان مردان بوده است، اظهارکرد: میزان اقدام به خودمشی در خانم ها سه برابر مردان است اما میزان مرگ درمردان بسیار بیشتر است. مسعودی فرید ادامه داد: میزان خودکشی در ایران پایین است به طوری که به ازای هر یکصد هزارنفر ٥،٥ مورد خودکشی داریم. وی همچنین به وجود ٢٦ مرکز بازپروری درکشور اشاره کرد وگفت: درسال ٩٤ همچنین یک هزار و ٦٦٨ نفر در این مراکز نگهداری شدند. ٩٠ درصد فرار از خانه بخاطر مشکلات خانوادگی مسعودی فرید درادامه به فراردختران به ویژه دختران زیر١٨ سال اشاره کرد و گفت: بهزیستی موضوع حمایت از دختران آسیب دیده درخانه های سلامت را دارد و اکنون درهر استان ٣١ خانه سلامت وجود دارد. وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ٩٠ درصد فرار دختران از خانه به دلیل مشکلات درون خانواده است این خانه های سلانت برای ارائه خدمت به این افراد راه اندازی شده است. معاون اموراجتماعی سازمان بهزیستی ادامه داد: ممکن است این افراد مورد خشونت، اعتیاد قرار گیرند یا اینکه تاب آوری اجتماعی پایینی داشته باشندکه از خانه فرار می کنندو اولین هدف ما این است که این افراد به خانه برگردند. وی اضافه کرد: در ٣١ مرکز و خانه سلامت در سال گذشته ٦٢٧ نفر پذیرش شدند، البته متاسفانه خیلی از خانواده ها بسیار سخت این افراد را می پذیرند که باید در این زمینه فرهنگ سازی کرد.


جمعه ، ۲تیر۱۳۹۶


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: صدای ایران]
[مشاهده در: www.sedayiran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن