واضح آرشیو وب فارسی:خبر فریمان:

استاد حوزه علمیه فریمان گفت: یک زن مسلمان باید از عفت، ایثار، خداترسی، دفاع از امامت و رهبری حضرت زهرا(س) درس بگیرد و در زندگی اش آن ها را پیاده کند.
حجت الاسلام علی داورصفت در گفتگو با خبرفریمان به بررسی ابعاد شخصیتی حضرت صدیقه طاهره(س) پرداخت و اظهارکرد: زهرای مرضیه(س)، عزیزترین افراد نزد رسول خدا(ص)، حجت و الگوی ائمه معصومین(ع) است و آیات متعددی در قرآن از جمله آیه مباهله و تطهیر، هل اتی، آیه نور و سوره قدر به شخصیت والای ایشان اشاره دارد و نیز محور حدیث شریف کساء به شمار می رود.
حجت الاسلام داورصفت در ادامه افزود: اگر چه عمر حضرت کوتاه، زندگی اش ساده و خانه اش محقر بود؛ اما باید گفت عظمت حضرت زهرا(س) به خاطر در انتخاب هایش است.
استاد حوزه علمیه فریمان با بیان این که برخی افراد تمام تلاششان برای رسیدن به اهداف و آرزوهای مادی زندگی است، اظهارداشت: در تمام صحنه های زندگی فاطمه(س) رضایت خدا بر غیرخدا ترجیح داشت.
حجت الاسلام داورصفت با اشاره به آمار بالای طلاق در جامعه امروزی تصریح کرد: بیشتر زوج هایی که طلاق می گیرند جوان هستند، و این به خاطر به خاطر کمی امکانات نیست، بلکه به خاطر وجود نامهربانی و نگاه مادی به زندگی است و خدا را فراموش می کنند.
وی افزود: آمار نشان می دهد که طلاق بیشتر در خانواده های ثروتمند اتفاق می افتد، چراکه اگر چشم، عفت نداشت، نفس حد اشباع نداشت، نگاه به دنبال ناموس دیگران بود و مرگ و یاد خدا به فراموشی سپرده شد، غیر از طلاق چیزی انتظار نمی رود.
داورصفت خاطرنشان کرد: ایجاد اختلافات خانوادگی و از هم پاشیدگی خانواده ها به خاطر الگونگرفتن صحیح و کامل از سیره زندگی ائمه معصومین و به ویژه حضرت زهرا(س) است، چراکه انتخاب های یک آدم به او ارزش می دهد.
وی در ادامه داد: انتخاب فقر بر ثروت در شرایطی که می توانست از همه امکانات مادی بهره ببرد و انتخاب ...
[ مشاهده متن کامل فاطمه زهرا، الگوی کامل زن مسلمان است/ آمار بالای طلاق به خاطر الگو نگرفتن از سیره حضرت زهرا(س) است در پایگاه خبری تحلیلی خبر فریمان ]اخبار پیشنهادی:
چهارشنبه ، ۳۱خرداد۱۳۹۶
[مشاهده متن کامل خبر]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر فریمان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]