تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند خداوند در بهشت هفتاد هزار قصر از يا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868681959




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقام‌گیری زن از همسر خود در فضای مجازی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: انتقام‌گیری زن از همسر خود در فضای مجازی
رییس پلیس فتا استان سمنان از دستگیری متهمی که با اجیر کردن فردی در فضای وب اقدام به هتک حیثیت شاکیان می کرد، خبر داد و گفت: متهم انگیزه خود را انتقام جویی از خانواده همسرش بیان کرد.
آفتاب‌‌نیوز : رییس پلیس فتا استان سمنان از دستگیری متهمی که با اجیر کردن فردی در فضای وب اقدام به هتک حیثیت شاکیان می کرد، خبر داد و گفت: متهم انگیزه خود را انتقام جویی از خانواده همسرش بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی انتظامی استان سمنان، سرهنگ صادقی کاشان ضمن اشاره به دستگیری یک زن سمنانی به اتهام هتک حیثیت همسر خود در فضای مجازی، افزود: براساس ماده ۷۴۵  قانون مجازات اسلامیهر کس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی صوت، تصویر و یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر و در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

وی در راستای شناسایی و دستگیری این متهم اظهار کرد: در پی وصول چندین فقره پرونده با موضوع ایجاد مزاحمت و هتک حیثیت از طریق پیام رسان های موبایلی، بررسی موضوع در دستورکار این پلیس قرار گرفت.

رییس پلیس فتا استان سمنان ادامه داد: براساس مستندات و ادله های ارائه شده توسط شاکی مشخص شد فرد یا افرادی با ایجاد پروفایل هایی جعلی در یکی از شبکه های اجتماعی پیام رسان اقدام به انتشار مطالب کذب بر علیه شاکی کرده و در همین زمان چندین پرونده دیگر با موضوع مشابه در این پلیس تشکیل و با توجه به اهمیت موضوع تیم ویژه ای از پرسنل مجرب برای ادامه رسیدگی پرونده تعیین شدند .

صادقی کاشان تصریح کرد : پس از اخذ مستندات و اظهارات و جمع آوری ادله های موجود، در نهایت با اقدامات تخصصی و عملیات پلیسی متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شد.

وی خاطرنشان کرد: متهم در ابتدا منکر هرگونه ارتباط با پرونده های مفتوحه را داشت و با اظهارات ضد و نقیض‌و بی‌گناه جلوه دادن خود قصد انحراف از مسیر تحقیقات مأموران را دنبال می کرد ولی با مواجهه شدن با مستندات و مدارک جمع آوری شده از سوی کارشناسان خبره این پلیس به بزه ارتکابی معترف شده و بیان داشت با اجیر کردن فردی در فضای مجازی این اقدام مجرمانه را انجام داده است و هدف و انگیزه خود را انتقام جویی از خانواده همسر خود عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا استان سمنان در پایان ادامه داد: با توجه به موضوع پرونده، تمام کاربران فضای مجازی باید به این نکته نگاه ویژه ای داشته باشند که انتشار مطالب خصوصی دیگران در فضای وب بدون رضایت، جرم تلقی می شود و شهروندان در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و یا کاربران خاطی می‌توانند با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس‌ www.cyberpolice.ir  بخش ارتباطات مردمی گزارش خود را ثبت کنند.



۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن