تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خدا داناست به هر رازى كه مردم در دل نهان داشته اند، و به نجواى آهسته رازگويان و به هر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816917190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهترین ساعت ورزش در ماه مبارک رمضان چه ساعتی است؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



بهترین ساعت ورزش در ماه مبارک رمضان چه ساعتی است؟
انجام دادن فعالیت شدید بدنی و ورزش، هنگام روزه داری به مدت بیش از 30 تا 40 دقیقه توصیه نمی‌شود.
روز نو : دکتر مرتضی صفوی ، متخصص تغذیه در برنامه «ورزش همگانی» شبکه رادیویی سلامت با بیان این مطلب افزود: در فاصله سحر تا افطار،‌ ورزشکاران بایستی از فعالیت شدید بدنی و ورزش اجتناب و این گونه فعالیت‌ها را به یک ساعت بعد از افطار موکول کنند. بهترین زمان برای ورزش، حداقل یک ساعت پس از صرف افطار است.
وی با بیان اینکه ورزشکاران در وعده سحر و افطار باید غذاهای سبک مصرف کنند، ادامه داد: افطاری ورزشکاران باید سبک، ‌کم‌چرب،‌ حاوی کربوهیدرات‌های پیچیده مثل خرما، توت خشک، نان و سیب‌زمینی باشد، ولی کمی قند ساده هم با مشورت متخصص تغذیه می‌توانند استفاده کنند. البته نباید در مصرف قندهای ساده مثل قند، شکر، مربا،‌ شربت، نوشابه، پولک و نبات زیاده‌روی کنند.
این متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه ورزشکاران پیش از انجام دادن حرکات ورزشی باید آب یا مایعات مصرف کرده باشند، گفت: به همین دلیل در صورت روزه‌داری از فعالیت‌های شدیدی که به آب نیاز دارد، باید پرهیز کنند تا تشنه نشوند. هنگام ورزش هم باید از مصرف مایعات بهره ببرند و از مصرف انواع نوشیدنی‌های کم‌شکر و حاوی نمک دریغ نکنند چون الکترولیت‌ها باید تنظیم شوند.
وی ادامه داد: بنابراین کمی شوری و شیرینی باعث می‌شود، املاح مورد نیاز بدن تأمین شود. ورزشکاران بعد از فعالیت ورزشی هم باید برای تکمیل منابع قندی عضلات از مواد قندی پیچیده مثل نان سنگک و امثال آن یا خرما استفاده کنند.
صفوی با بیان اینکه فعالیت بدنی وقتی مؤثر است که به طور متوسط، سه تا پنج روز در هفته یا یک روز در میان، حدودا 30 تا 60 دقیقه در روز انجام شود، افزود: فعالیت کمتر از سه روز در هفته و کمتر از 30 دقیقه در هر بار، تأثیر چندانی در بالا بردن آمادگی جسمانی بدن ندارد و بالا بردن کارآیی بدن را هم نمی‌تواند به دنبال داشته باشد.
وی در ادامه بیان کرد: البته ورزشکاران روزه‌دار بهتر است، فعالیت ورزشی خود را یک روز در میان با لحاظ استراحت کافی در بین آن انجام دهند،تا فرصت مناسبی برای بازسازی منابع انرژی بدنشان داشته باشند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه فعالیت شدید بدنی و ورزش، هنگام روزه داری به مدت بیش از 30 تا 40 دقیقه توصیه نمی‌شود، ادامه داد: اگر ورزش در آب و هوای گرم و زیر تابش اشعه خورشید باشد، زمان آن هم باید کمتر شود، زیرا گاه باعث می‌شود، ورزشکاران ‌نتوانند فعالیت ورزشی را به طور مداوم انجام دهند و بدنشان دچار کم‌آبی می‌شود.
وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به محدودیت زمان دریافت مایعات در موقع روزه‌داری، ورزشکاران باید سعی کنند، فعالیت روزانه را در محیط‌های باز و زیر آفتاب انجام ندهند و سعی کنند، در محیط‌های بسته مانند سالن‌ها و داخل منزل انجام دهند.
صفوی ادامه داد: اگر ناگزیر به فعالیت روزمره در محیط‌های باز باشند،‌ باید زمان فعالیت را کاهش دهند و ضمن رعایت این نکات توجه داشته باشند، اگر مجبورند در زمان روزه‌داری ورزش کنند،‌ فعالیت ورزشی را طوری تنظیم کنند که با زمان افطار یک تا دو ساعت فاصله داشته باشد.
این متخصص تغذیه در پایان اظهارداشت: برای برگذاری مسابقات مهم در ماه مبارک رمضان، ورزشکاران حتماً باید با متخصص تغذیه مشورت، همچنین باید از حوله مرطوب، استفاده کنند و هنگام ورزش، آن را به صورت بمالند و بدن خود را مرطوب نگه دارند.






تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن