واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تهران-ایرنا- نماینده مردم میاندوآب نسبت به روند رسیدگی به لایحه بودجه انتقاد کرد اما رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد بررسی لایحه بودجه به صورت دو شوری از ابتدای مجلس هشتم حذف شده است.
علی لاریجانی در جلسه علنی امروز -شنبه- مجلس شورای اسلامی این مطلب را در پاسخ به تذکر جهانبخش محبی نیا نماینده مردم شاهین دژ و میاندوآب بیان کرد.
به گزارش ایرنا، طرح ها و لوایح قانونی عادی دو شوری بدین معنا است که مجلس در خصوص این گونه طرح هاو لوایح دریک شور کلیات را به تصویب می رساند و در شور دیگر به جزئیات می پردازد و مورد تصویب قرار می دهد.
محبی نیا در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در هنگام رسیدگی به لایحه بودجه 96 در تذکر آیین نامه ای با بیان این که تذکرها و اخطارهای نمایندگان در بررسی لایحه بودجه مورد توجه هیات رییسه قرار نمی گیرد، گفت: براساس ماده 186 آیین نامه داخلی، نحوه رسیدگی به لایحه بودجه یک شوری است ولی براساس ماده 153، ماده ها و تبصره ها را بررسی می کنیم که ویژه لوایح دو شوری است.
وی همچنین در تذکر دیگری به بند 4 ماده 186 آیین نامه داخلی مجلس گفت: پذیرش نقص و اشتباه از سوی هیات رییسه نشان دهنده اقتدار هیات رییسه مجلس شورای اسلامی است.
محبی نیا ادامه داد: در آیین نامه داخلی مجلس به صراحت آمده که در جلسه علنی پس از رسیدگی به کلیات لایحه بودجه و تصویب آن به پیشنهادهای مربوط به درآمدها و سایر منابع رسیدگی شود و نیاز به رأی گیری نیست، ولی اینک گفته می شود آیین نامه اصلاح شده در موارد تذکر صدق نمی کند.
وی افزود: هم اکنون بیان می شود که در یک تبصره مخالفی وجود ندارد و نیازی به صحبت نمایندگان نیست، ولی با توجه به ماده 153 این موضوع درست نیست و براساس این ماده اگر در کنار مصوبه کمیسیون پیشنهادی باشد باید پیشنهاد کمیسیون به رأی گذاشته شود.
علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر خطاب به محبی نیا ...
[ مشاهده متن کامل انتقاد محبی نیا از روند رسیدگی به لایحه بودجه/ لاریجانی: بررسی به صورت دو شوری حذف شده است در خبرگزاری جمهوری اسلامی ]اخبار پیشنهادی:
پنجشنبه ، ۲۵خرداد۱۳۹۶
[مشاهده متن کامل خبر]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]