تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سزاوار است هر يك از شما در دهان و بينى زياد آب بچرخاند، چرا كه اين كار، مايه آمرزش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846638705




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رییس شورای اجرایی حزب‌الله : امام خمینی (ره)؛ رهبری که آرزویش را داشتیم | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: در آستانه بیست و هشتمین سالگرد ارتحال ملکوتی بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، به پای سخنان سید هاشم صفی‌الدین، رییس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان نشستیم و از او در رابطه با شخصیت و مقام امام و خاطراتی که از دیدارهای عمومی و خصوصی با ایشان داشته، پرسیدیم.

به گزارش تراز ،سید هاشم صفی‌الدین علاوه‌بر ریاست بر شورای اجرایی حزب‌الله، یکی از ارکان رهبری مقاومت اسلامی لبنان و هیات مؤسس آن بوده و از نظر نسبی، پسر عمه سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب‌الله لبنان است. صفی‌الدین سال‌ها در شهر مقدس قم به فراگیری علوم اسلامی پرداخته است. آنچه می‌خوانید گفت‌وگوی خواندنی خبرنگار صبح نو با این مقام ارشد حزب‌الله در رابطه با شان و شخصیت امام‌خمینی‌ (ره) است.
به نظر شما شخصیت امام خمینی (ره) و رهبری انقلاب اسلامی چه تاثیری بر جوانان در جهان اسلام داشته است؟
به نسبت نسل ما، باید گفت که ظهور شخصیتی چون امام‌خمینی (ره) در این عصر، به‌مثابه ظهور یک ناجی است چرا که نسل ما عطش رسیدن به یک حکومت دینی اصیل را داشت. ما در شخصیت امام خمینی (ره) رهبری را یافتیم که آرزویش می‌کردیم.
طبیعتاً در عقیده ما انتظار برای فرج امام عصر (عج) وجود دارد و علاوه‌بر این در اعتقاد ما این است که در زمان غیبت، این علما و مراجع هستند که باید سراغشان رفت و از آنها کسب تکلیف کرد. ما در لبنان از آغاز انقلاب اسلامی، به ارزش‌ها و اصول این انقلاب تعلق خاطر بسیار شدیدی پیدا کردیم و در رأس این ارزش‌ها، مقام و شخصیت امام خمینی (ره) بود که ما را شیفته خود کرد.
بر این اساس که ما تمام ملزومات و ویژگی‌های یک رهبر اسلامی کامل را در شخصیت امام خمینی (ره) یافتیم، از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به‌دنبال به‌وجود آمدن کوچکترین فرصت برای ملاقات با ایشان بودیم.فراگیری زبان فارسی برای فرمایشات امام (ره)
آیا خاطره‌ای از امام خمینی (ره) در حین مدت حضور خود در ایران دارید؟
پس از انقلاب اسلامی که من به ایران رفتم، چند روز پس از رسیدن به تهران، آقایان رجایی و باهنر به شهادت رسیدند و من در تشییع با شکوه آنها شرکت کردم.
در بهشت زهرا و از طریق بلندگو سخنرانی امام خمینی (ره) پخش شد و من با وجود آنکه زبان فارسی را بلد نبودم، صدای ایشان را می‌شنیدم و می‌گریستم. با وجود اینکه مردم پس از آن تشییع طولانی و در گرمای تابستان، بسیار خسته بودند، من به وضوح دیدم که گویی صدای امام خمینی (ره)، آرام‌بخش قلب و روح آنها بود و طبیعتاً این نتیجه حب و عشق آنها به ایشان است.
بسیار قابل توجه است که شخصیتی با این عظمت، پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تمامی سختی‌های آن، حوادث و تجارب سخت دیگری چون شهادت یاران خود را پشت سر می‌گذارد و با این وجود همچنان صدایش آرام‌بخش قلب و جان ملت است.
این برای نخستین بار بود که صدای امام (ره) را به شکل مستقیم می‌شنیدم و همین امر سبب شد که مصمم شوم تا زبان فارسی را بیاموزم چرا که دوست داشتم سخنان ایشان را بدون واسطه شنیده و بفهمم. می‌خواستم که کلام امام خمینی (ره) مستقیم به گوش و جانم بنشیند و لازم نباشد یک مترجم برایم بگوید که فرمایشات ایشان چیست.
عشقی که به امام خمینی (ره) پیدا کرده بودم سبب شده بود که در شهر مقدس قم، به دنبال اساتیدی بگردم که نزد ایشان درس خوانده بودند. می دانید که در قم اساتید علوم دینی بسیارند و هرگاه مخیر می‌شدم بین دو استاد، به‌دنبال آنی می‌رفتم که نزد امام (ره) درس خوانده بود.نخستین دیدار با امام خمینی (ره)
برای مثال برای درس اخلاق نزد آیت‌الله شیخ حسین مظاهری رفتم که نزد امام (ره) تلمذ کرده بود و ایشان هر شب جمعه کلاس درس داشت و اکنون رییس حوزه علمیه اصفهان است. من شنیده بودم که امام توصیه کرده بودند که طلاب در درس‌های آیت‌الله مظاهری شرکت کنند و همین سخن حجتی برای من بود که به کلاس ایشان بروم. من همچنین در درس‌های اصول و فقه آیت‌الله فقید فاضل‌لنکرانی حاضر می‌شدم، چون می‌دانستم که وی نیز از شاگردان امام (ره) بوده است.
گاهی اوقات موفق می‌شدیم که با برخی برادران در مناسبت‌های مختلف به حسینیه جماران برویم و من به‌شخصه بسیار لذت می‌بردم که به چهره امام (ره) نگاه کنم و هر گاه که از آن درب معروف به ایوان محل سخنرانی خود در حسینیه وارد می‌شد، احساس انس غیر قابل بیانی سراغ من می‌آمد.
نخستین‌باری که امام خمینی (ره) را دیدید چه احساسی داشتید؟
نخستین‌باری که به خدمت ایشان رسیدیم و من از نزدیک امام را دیدم، گویی بدنم دچار رعشه شده بود، گویی که قلبم می‌خواست از قفسه سینه خارج شود. پیش از اینکه ایشان را از نزدیک ببینم پیش بینی می‌کردم که با شخصیتی روبه‌رو خواهم بود که چون کوه استوار و با ثبات است و وقتی که ایشان را دیدم در درجه اول هیبت و عظمت ایشان را پیش از هر چیز دیگری احساس کردم.
زمان‌هایی که برای شنیدن سخنرانی و دیدار با امام به جماران می‌رفتیم، دیگر من به حد معقولی زبان فارسی را می‌فهمیدم و می‌توانستم به شکل مستقیم به سخنان ایشان گوش فرا دهم و روزهایی که سعادت دیدار با امام خمینی (ره) فراهم می‌شد، گویی که روز عید و شادی برای من بود.
من البته سعی می‌کردم که در دیدارهای عمومی در حسینیه جماران زیاد نروم، نه به این خاطر که دوست نداشتم، بلکه می‌دیدم کارت ورود به دیدارهای عمومی با امام خمینی‌ (ره) را اگر دایما بگیرم، شخص دیگری را از زیارت ایشان محروم کرده‌ام و شاید دیگران محق‌تر باشند و همان‌گونه که می‌بینید رفتن به حسینیه جماران و دیدار با امام در آن زمان به این راحتی‌ها نبود.هدیه زن لبنانی برای مصرف صدقه
یک‌بار من سعادت آن را پیدا کردم که دیداری مستقیم و از نزدیک با حضرت امام خمینی (ره) داشته باشم. این دیدار در سال 1983 میلادی انجام شد و توانستم به دست‌بوسی ایشان برسم. پیش از آنکه امام برای سخنرانی به حسینیه جماران بروند یا در بعضی مواقع خاص، تعداد محدودی از اشخاص می‌توانستند به خدمت ایشان رسیده و از نزدیک صحبت کنند.  یک روز، حاج محمد رعد که اکنون رییس فراکسیون وفاداری به مقاومت (وابسته به حزب‌الله) در مجلس لبنان است تهران بود و به من گفت که دوست دارم به خدمت امام برسم. بنابراین هماهنگی‌هایی با بعضی برادران صورت پذیرفت. به همراه حاج محمد رعد و شیخ نبیل قاووق به بیت امام مشرف شدیم و شیخ نبیل یک قطعه طلای سنگین به من داد و گفت که به امام بدهم تا به صلاحدید خود برای فقرا صرفش کنند.
وقتی که نوبت من رسید، نزد امام رفتم و دستشان رو بوسیده و به زبان فارسی با ایشان مشغول صحبت شدم. وقتی که گفتم من یک طلبه علوم دینی و از حزب‌الله لبنان هستم تبسمی بر لبان ایشان نقش بست. وقتی که قطعه طلا را از جیبم خارج کردم دیدم که اطرافیان به سمت من هجوم بردند و گفتند چگونه این قطعه طلا را به داخل آوردی؟ ما در آن زمان خیلی با امور امنیتی و اشیاء ممنوعه در این‌گونه دیدارها آشنا نبودیم.
به هر حال، امام خمینی (ره) که این وضع را دیدند به اطرافیان گفتند که کاری به کارش نداشته باشید. سپس با زبان شکسته بسته فارسی به ایشان گفتم که یک زن لبنانی این هدیه را برای شما فرستاده تا مصرفش را به‌عنوان صدقه معین کنید.
امام (ره) لحظه‌ای صبر کردند و زیر زبان دعاهایی بدرقه راه من کرده و آرزوی موفقیت کردند. سپس گفتند که این قطعه طلا را از تو می‌پذیرم اما خودت را وکیل آن کرده تا در جایی که صلاح دیدی به‌عنوان صدقه مصرف کنی و برای من بسیار شادی‌آفرین بود که از زبان ایشان به‌عنوان وکیل انجام ماموریتی انتخاب شده بودم و این دیدار، خاطره‌ای فراموش نشدنی برای تمام زندگی من است.سخت ترین روز زندگی
آیا روز وفات امام خمینی (ره) را به‌خاطر دارید؟
اگر از من پرسیده شود که سخت‌ترین روز زندگی تو چه روزی است؟ پاسخ خواهم داد که روز وفات امام خمینی (ره) این روز است. با وجود آنکه در آن روز تمام ایران محزون و گریان از دست دادن رهبر کبیر خود بود. روزی که خبر درگذشت امام خمینی (ره) اعلام شد، مردم به خیابان‌ها ریختند و چشمان آنها گریان بود.
در آن روز من در شهر مقدس قم بودم. در آن روزهای آخر پیش‌بینی می‌شد که وضعیت جسمانی امام (ره) خوب نیست و ممکن است این اتفاق ناگوار رخ دهد. با وجود آنکه خبر وفات ایشان قابل پیش بینی بود، اما هیچ کس از جمله خود من تاب و تحمل آن را نداشت و در آن روز حتی احساس می‌کردم که دیوارها و درختان هم برای از دست دادن امام خمینی (ره) می‌گریند.
در آن روز همه حق داشتند که از اعماق وجود برای امام‌شان گریه کنند؛ چرا که رهبری از دست داده بودند که ایران را لبریز از معرفت و عشق به خدا کرده بود و این سنت رجال الله است که با افعال و اعمال خود راه عبودیت خداوند را به بندگان نشان می‌دهند؛ حتی اصل وجود این بزرگان نیز انسان‌ها را به سوی خداوند رهنمون می‌سازد.انسان الهی به تمام معنا
اگر بخواهید شخصیت امام خمینی (ره) را در جملاتی کوتاه توصیف کنید، چه می‌گویید؟
امام خمینی (ره) یک انسان الهی به تمام معنای کلمه است. او شناخت، شجاعت، زهد و علم خود را از خداوند دریافت کرده بود. او شاید در ابتدا راه عادی بندگی و طلبگی علوم دینی را پیموده بود، اما با تلاش خود به راه اصیل الهی رهنمون شده بود. امام (ره) نمونه کامل از شخصیتی است که روح و جان خود را تسلیم کامل فرمان الهی کرده بود و بر این اساس بود که خداوند نیز در تمام مراحل زندگی و انقلاب اسلامی یار و یاور ایشان بود.
امام خمینی (ره) نمونه کامل انسانی است که در آن واحد هم رهبر و هدایت‌گر و هم حجت بود؛ من به عنوان یک طلبه علوم دینی وقتی که به ایشان می‌نگریستم، گویی به حجت نگاه می‌کردم. امام (ره) به من و به امثال من می‌گفتند که من هم چون شما یک طلبه در حوزه‌های دینی بودم و اگر راهتان را به شکل صحیح بپیمایید، به همانجایی خواهید رسید که من رسیده‌ام و راه برای شما باز است.  همانگونه که این راه برای ایشان باز شده، برای ما و هر طالب علم دیگری نیز باز است.بارزترین ویژگی شخصیت امام خمینی (ره)
اگر ویژگی‌های شخصیتی امام خمینی (ره) را بخواهیم با دیگر شخصیت‌های جهانی مقایسه کنیم، کدام ویژگی ایشان بسیار بارزتر است؟
به اعتقاد من اصلاً انصاف نیست که بخواهیم امام‌خمینی‌ (ره) را با دیگران مقایسه کنیم. با احترام به همه، باید بگویم که نه برای آن شخصیت‌ها این امر منصفانه است و نه برای شخصیت امام (ره).
مقوله امام با دیگران کاملاً متفاوت است. برای مثال اگر از رهبران شجاع سخن بگوییم، شجاعت امام خمینی (ره) بی‌نظیر بود. شجاعت ایشان را در فقه، سیاست، اجتماع و طرح حکومت اسلامی به خوبی می‌دیدم.
حکومت اسلامی در سطح یک شعار نیست؛ حکومت اسلامی یک نظریه مبنی بر فقاهت و ولایت فقیه است. شجاعت امام را زمانی دیدیم که پس از بازگشت به ایران، در بهشت زهرای تهران با صراحت گفت که من دولت تشکیل می‌دهم. هر کس اندیشه‌ها و گفتار امام را دنبال کند، در می‌یابد که ایشان قبل از بازگشت به ایران اندیشه برپایی نظام اسلامی و رهبری آن را به همراه داشته‌اند.


منبع: روزنامه صبح نو

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 10 خرداد 1396 - 14:39





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن