تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831985910




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماه رمضان تمرین حیات طیبه است


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



ماه رمضان تمرین حیات طیبه است
حجت‌الاسلام و المسلمین محمد سالار، معاون بین‌الملل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در پاسخ به این پرسش که جایگاه این ماه در میراث اسلامی چیست؟‌ گفت: پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان را تبریک عرض می‌کنم و آرزوی توفیق در این ماه را برای همه دارم. همان طور که در قرآن و روایات ما رسیده است، رمضان ماه پر فیض و برکتی است که نسبت به ماه‌های دیگر برتری دارد و این مضمون در دعای این ماه نیز آمده است.
روز نو : حجت‌الاسلام و المسلمین محمد سالار، معاون بین‌الملل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در پاسخ به این پرسش که جایگاه این ماه در میراث اسلامی چیست؟‌ گفت: پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان را تبریک عرض می‌کنم و آرزوی توفیق در این ماه را برای همه دارم. همان طور که در قرآن و روایات ما رسیده است، رمضان ماه پر فیض و برکتی است که نسبت به ماه‌های دیگر برتری دارد و این مضمون در دعای این ماه نیز آمده است.

 

سالار ادامه داد: در دعای ماه رمضان می‌بینیم که این ماه از جهت کرامت، شرافت و فضیلت بر ماه‌های دیگر برتری دارد. چون در این ماه قرآن کریم نازل شده است، ماه رحمت و مغفرت است و آمرزش گناهان در این ماه صورت می‌گیرد، از این‌رو ما باید حداکثر استفاده را از این ماه ببریم.
 

معاون بین‌الملل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، تصریح کرد: پیامبر در دعایی در پایان شعبان گفته‌اند که رمضان ماهی است که تعلق به خدا دارد و میزبان خداوند تبارک و تعالی است و همه بندگان میهمان او هستند. این ماه برکت و مغفرت است و در ادامه این دعا حضرت می‌فرمایند که روزها، شب‌ها و ساعات ماه مبارک رمضان بالاترین برکت و رحمت را دارد و ما باید بتوانیم از سفره کرم خداوند که در این ماه گسترانده حداکثر بهره را ببریم.

 
وی افزود: ماه رمضان همان‌طور که در روایت آمده برتری دارد. رمضان در لغت به معنی شدت حرارت و سوزانیدن است، چون در این ماه گناه‌های انسان بخشوده شده و می‌سوزد. در این ماه رحمت الهی گسترده است و شیطان در غل و زنجیر بوده و درهای بهشت باز و در‌های جهنم بسته است و در روایات آمده است که اگر بندگان ما از برکات این ماه آگاهی می‌یافتند، آرزو می‌کردند که این ماه یک سال باشد. همین‌طور در روایات آمده است اگر مومنان بدانند در ماه رمضان چه چیزی را به خدا مقدر کرده است، سپاس خدا را افزون می‌کردید.
 
سالار با بیان اینکه فضایل زیادی که در میراث اسلامی در خصوص ماه مبارک رمضان بیان شده است نشان از اهمیت این ماه دارد، گفت:  بر اساس یک روایت روزه در حرارت جهاد است. پیامبر می فرماید. در برخی از روایت از معصوم می‌پرسند که روزه واقعی چه روزی است که می‌گوید روزه واقعی پرهیز کردن از گناهان است. همان طور که انسان از خوردنی و آشامیدنی اجتناب می‌کند، روزه‌دار واقعی کسی است که از گناهان اجتناب کند و الا اگر انسان از نظر زبانی روزه باشد، اما خدای ناخواسته گناه و نافرمانی کند، روزه واقعی نگرفته است. روزه حقیقی این است که اعضا و جوارح بدن روزه باشد و همین مضمون در روایت آمده است. کنترل نگاه، شنیده‌ها باید مانند خوردنی و آشامیدن در نظر گرفته شود و در واقع انسان خود را از گناهان پالایش کند و به مرحله تهذیب نفس و کنترل غرایز برسد که در این صورت روزه‌دار واقعی خواهد بود.
 
معاون بین‌الملل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، ادامه داد: ما روایاتی داریم که وقتی ماه مبارک رمضان می‌شود باید روزه‌داری را به بچه‌ها آموزش دهیم و سیره ائمه(ع) نیز این چنین بوده است. در روایات داریم که ائمه(ع) قبل از رسیدن بچه‌ها به سن تکلیف به گونه‌ای ایشان را تربیت می‌کردند که وقتی بزرگ می‌شدند مشتاقانه روزه می‌گرفتند و ما وظیفه داریم روزه را به کودکان یاد دهیم.
 
سالار افزود: بد نیست روایاتی را از ائمه معصومین(ع) در این زمینه یادآوری کنیم. امام صادق می‌فرماید: ما در هفت سالگی به کودکان‌مان دستور می‌دهیم که تا به اندازه توانایی و استطاعت خود روزه بگیرند.
 
وی تصریح کرد: در خطبه شعبانیه پیامبر اکرم(ص) که در آخرین جمعه ماه شعبان ایراد شده است، شش خصوصیت برای ماه رمضان مشخص شده که هر کس در این ماه این خصایص را داشته باشد، گناهانش را بخشوده می‌شود. این شش خصوصیت عبارت است نگه‌داری از دین، خویشتنداری و تقوا، صله رحم، عدم آزار همسایه، کنترل زبان و نگاه و رعایت حق‌الناس.
 
معاون بین‌الملل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه رمضان تمرین حیات طیبه است، گفت: انسان خود را برای ملاقات با پروردگار عالم در این ماه آماده می‌کند و زمینه‌ای است که خود را خدایی کرده و به خداوند تقرب یابد. این ماه استثنائی است، قرآن نازل شده است. از امام معصوم در این زمینه روایت است که تورات در ششم، انجیل در دوازدهم، زبور در هیجدهم و قرآن نیز در شب قدر در این ماه نازل شده است که در شبش اختلاف است. ویژگی‌های این ماه باعث برتری آن شده است و انسان باید از لحظه لحظه این ماه استفاده کند. تلاوت قرآن یکی از توصیه‌های مهم پیامبر(ص) و ائمه(ع) است. پیامبر اکرم(ص) می‌فرماید: اگر کسی بخواهد با خداوند سخن بگوید، قرآن بخواند. پیامبر(ص) می‌فرماید: قرآن قلب انسان را زنده می کند و از گناه باز می‌دارد.
 
سالار در پایان گفت: سفارش شده است در این ماه دعا بخوانید و استغفار بکند؛ زیرا دعای روزه‌دار رد نمی‌شود. ماه رمضان ماه استغفار و توبه است و در خطبه آخر ماه شعبان اشاره شده است که دعای مومنان در این ماه به اجابت می‌رسد. در روایت همین طور است که امام صادق فرمود: امام سجاد(ع) می‌فرمود: در این ماه جز به دعا استغفار و تکبیر چیز دیگری نمی‌گفت.





تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن