تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872080791




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محققان یک قدم به پیشگیری از بارداری مردانه نزدیک شدند پیشگیری از بارداری مردانه - خبرگزاری علم و فرهنگ


واضح آرشیو وب فارسی:سینا پرس: سیناپرس: یک آزمایش جدید فرمی قابل تزریق و غیر هورمونی داروی پیشگیری از بارداری مردانه را روی میمون ها با موفقیت آزمایش و ما را یک گام به پیشگیری از بارداری مردانه نزدیک تر کرده است.در یک مطالعه طولانی چندساله که شامل 16 میمون تسوس می شد، محققان دریافتند که یک ژل پلیمر شکل به نام واسال ژل که بین دو بیضه میمون ها و داخل لوله انتقال اسپرم تزریق می شود و با موفقیت اسپرم را متوقف و از بارداری میمون های ماده جلوگیری کرده است. مطالعه نشان داده است با جود جفت گیری طبیعی بین میمون ها هیچ میمون ماده ای باردار نشده است. « کاترین وندرورت» محق ارشد درمرکز تحقیقاتی نخستی سانان کالیفرنیا می گوید:« مهم تر از همه ما نشان دادیم استفاده از این ژل بسیار امن بوده و از وازکتومی خطرات کمتری تولید می کند». ایجاد یک گزینه طولانی مدت قابل برگشت برای پیشگیری از بارداری در مردان علاوه بر برداشتن فشار از روی زنان که مجبور به خوردن قرص های هورمونی هستند، پیشگیری 100 درصدی هم ایجاد می کند. واسال ژل هم یک گزینه برگشت پذیر است و تخیله آن ازکیسه بیضه میمون ها قدرت باروری را به میمون های نر بازگردانده است. در حال حاضر وازکتومی تنها گزینه پیشگیری از بارداری است که قابل برگشت نبوده ودائمی است و علاوه بر این در بهترین حالت 4درصد خطا دارد. واسال ژل البته تنها یکی از چندین روش پیشگیری موقت مردانه است که در حال حاضر مراحل آزمایشی را پشت سر می گذارند. روش های هورمونی آزمایش شده در سال های اخیر 96درصد موفقیت در سرکوب تولید اسپرم داشته اند، با این حال این روش های هورمونی اثرات جانبی قابل توجهی دارند. تلاش برای خلق یک روش موفقیت آمیز پیشگیری از بارداری مردانه از دهه 1970 آغاز شده است، اما تا به حال موفقیتی در پی نداشته است. دلیل این موضوع این است که بر خلاف زنان، مردان به طور مستمر اسپرم تولید کرده و متوقف کردن آن نیازمند پیچیدگی های خاصی است. در آزمایش انجام شده این ژل به لوله های منتقل کننده اسپرم تزریق شده و همانند وازکتومی مسیر اسپرم را متوقف می کند. درنتیجه بعد از مدتی تولید اسپرم متوقف یا بسیار کم می شود. اما این فرآیند برگشت پذیر بوده و با تخلیه ژل تولید اسپرم و انتقال آن از سر گرفته خواهد شد.


شنبه ، ۳۰اردیبهشت۱۳۹۶


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سینا پرس]
[مشاهده در: www.sinapress.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن