تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850289595




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت یازدهم در 4 سال گذشته چند عدد مسکن اجتماعی ساخت؟/ عباس آخوندی برای مستاجران چه کار کرد؟ | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: سنگ بنای طرح مسکن اجتماعی، در دوران وزارت مسکن و شهر سازی عباس آخوندی دردولت هاشمی رفسنجانی گذارده شده بود دوباره با روی کار آمدن ایشان در دولت یازدهم از بایگانی خارج شد.باید از جناب آخوندی که طرح مسکن مهر را مزخرف خوانده بود پرسید در 4 سال اخیر چه اقداماتی برای کسانی که خانه ندارند و یا مستاجر هستند انجام داده است؟

به گزارش تراز ،از جناب آخوندی باید پرسید در ۴ سال اخیر کدام اقدامات را برای کسانی که خانه ندارند انجام دادید؟ برای مستاجران چه کار کردید؟ چرا هیچکدام از طرحهایتان را نه به سرانجام، حتی آغاز هم نکردید؟ آیا ۱۴۵۰ روز کم بود؟!
گفته می‌شود سنگ بنای طرح مسکن اجتماعی، در دوران وزارت مسکن و شهر سازی عباس آخوندی در دولت هاشمی رفسنجانی گذارده شده و از آن زمان تا اکنون کشمکش برسر نحوه اجرای آن در دولت‌ها، بارها، بالا گرفته اما هر بار و به دلیلی به مرحله اجرا نرسیده است. این احتمال وجود دارد که طرح مسکن اجتماعی در آینده‌ای نزدیک هم با شکست مواجه شود.
به تازگی، هیات دولت، پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور دایر بر تامین مسکن گروه‌های کم درآمد جامعه را در دو قالب مسکن اجتماعی و حمایتی از تصویب خود گذرانده که در مدل مسکن حمایتی، هدف، کمک به ساخت و خرید مسکن ملکی و کمک بلاعوض به متقاضیان مسکن مهر فاقد متقاضی است.
حال آنکه در مسکن نوع اجتماعی، نیت، کمک به ساخت مسکن استیجاری، پرداخت کمک هزینه اجاره و وام قرض الحسنه و ودیعه مسکن است. از قرار معلوم، در پنج سال پیش رو، سالانه یکصد هزار واحد مسکن اجتماعی و حمایتی برای چهار دهک اول کم درآمد جامعه مسکن تهیه خواهد شد. از بین رقم مذکور، 50 هزار واحد آن مختص مسکن  استیجاری و نیمی دیگر در شکل ساخت مسکن تامین می‌شود.
برای اجرایی شدن این طرح قرار است ۲۴ هزار و ۳۷۵ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و یک هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار بلاعوض اختصاص یابد که متعاقب آن بنیاد مسکن در این طرح ساخت تعداد ۱۰ هزار مسکن حمایتی، خرید ۲۰ هزار مسکن حمایتی و کمک بلاعوض برای خرید ۵ هزار واحد مسکن بدون متقاضی را در سال ۹۶ در دستور کار خود قرار می‌دهد.
تا اینجای کار، وزارت راه و شهرسازی و دولت به دلیل کم کاری در به سرانجام نرساندن طرح مسکن اجتماعی از چهار سال قبل بدین سو به عنوان متهم ردیف یک در این ماجرا به شمار می روند. چرا که انتظار می‌رفت این طرح لااقل در سال دوم آغاز فعالیت دولت یازدهم اجرایی شود.
سهل انگاری وزارت راه و شهرسازی در اجرایی کردن این طرح و عدم مطالبه دولت از عباس آخوندی به عنوان مقام بالادست وزیر، نشان داده که در پایین و بالا دست دولت، عزم جزمی برای پیگیری مسکن اجتماعی وجود نداشته است. تلخ تراینکه، هربار اجرایی شدن آن به یک موضوع متفاوت گره خورده و این اواخر هم به اتمام مسکن مهر! طرحی که سنگ بنای آن در دولت قبل گذاشته شده و تا اکنون، از مجموع دو میلیون ۲۱۰ هزار واحد مسکن مهر، کار ساخت یک میلیون و ۹۳۶ هزار واحد آن به پایان رسیده است.
بنابراین از مجموع این پروژه یک میلیون و ۸۳۱ هزار واحد افتتاح شده و از این رقم یک میلیون و ۵۳۹ هزار واحد به متقاضیان تحویل داده شده است. مطابق اصول 31 و 41 قانون اساسی کشور، تامین مسکن متناسب با نیازاقشارکم درآمد جامعه در زمره وظایف دولت به شمار می آید. ازاین رو،این پرسش مطرح شده که دولت در قبال 18 میلیون بد مسکن موجود درکشور چه اقدامات مهمی را انجام داده است.؟
تمرکز برعملکرد وزارت راه وشهرسازی در مورد تامین مسکن چهاردهک ضعیف جامعه به طور قطع نمره بهتر از مردودی برای این وزارتخانه  به دنبال نخواهد داشت.
چرا که بر مبنای طرح جامع مسکن، ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی برای پاسخگویی به نیاز انباشته و جدید  مسکن امری  اجتناب ناپذیر بوده اما در عمل ساخت وساز مسکن دراین اواخر حتی ازعدد 250 هزار واحد هم فراتر نرفته است.
جدای از این، در طرح جامع مسکن،ساخت مسکن برای اقشار کم درآمد جامعه سالانه بین 200 تا 250 هزار واحد مسکونی  در نظرگرفته شده، بنابراین با استناد به رقم یکصد هزار واحدی درمسکن اجتماعی ، دولت 50 درصد کمتر از پیش بینی  اعلامی،ساخت مسکن برای  اقشار کم درآمد جامعه را مدنظر قرار داده.
رکودسنگین اقتصادی، افزایش بهای نهاده های تولید، افت شدید قدرت خرید مردم دراین چهار سال درکنار بالا بودن قیمت مسکن این انگیزه را در هردو طرف خریدارو سازنده مسکن درکشور سلب کرده است.
از همین رو است که شاخص دسترسی و یا انتظار برای صاحبانه شدن درکشور دستکم 12 سال بوده که این زمان برای دهک های اول و دوم جامعه بین 21 و 15 سال است.
بدین معنا، خانوارهای دهک اول جامعه اگر حتی صد درصد درآمد خود را پس انداز سازند، طول دوره انتظار آنها  برای  صاحبخانه شدن، دستکم 21 سال خواهد بود.
تردیدی نیست که دولت یازدهم درساخت مسکن برای اقشار کم درآمد جامعه هیچ گام جدی برنداشته وتصویب ساخت سالانه یکصد هزار واحد مسکن اجتماعی در واپسین ماههای سال قبل ، این ذهنیت را متبادر ساخته که این اقدام، گامی  است برای پیروزی احتمالی  در انتخابات!
چرا که اگر دولت از همان ابتدا همت خود را بر اجرای این طرح می گمارد، تا اکنون تکلیف تعداد زیادی از افراد بد مسکن ودهک پایین جامعه روشن شده و زمان انتظار این افراد برای داشتن سرپناه به مراتب کاهش می یافت.


منبع: نسیم آنلاین

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 18 ارديبهشت 1396 - 13:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن