تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سفره هايتان را با سبزى، زينت دهيد ؛ زيرا سبزى با بسم اللّه الرحمن الرحيم، شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829275708




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محسن مهرعلیزاده:وضع شهرداری وخیم‌تر از دولت احمدی‌نژاد است


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



محسن مهرعلیزاده:وضع شهرداری وخیم‌تر از دولت احمدی‌نژاد است
محمدباقر قالیباف شهردار تهران که این روزها تلاش می‌کند تا در سومین رقابت انتخاباتی خود بتواند به صندلی ریاست جمهوری دست پیدا کند، در اولین مناظره انتخاباتی خود خطاب به حسن روحانی و اسحاق جهانگیری مدعی شد که توانسته در تهران از زباله برق تولید کند. این حرف بلافاصله با انعکاس طنز در بین مردم همراه شد.
روز نو : محمدباقر قالیباف شهردار تهران که این روزها تلاش می‌کند تا در سومین رقابت انتخاباتی خود بتواند به صندلی ریاست جمهوری دست پیدا کند، در اولین مناظره انتخاباتی خود خطاب به حسن روحانی و اسحاق جهانگیری مدعی شد که توانسته در تهران از زباله برق تولید کند. این حرف بلافاصله با انعکاس طنز در بین مردم همراه شد. با این حال محسن مهرعلیزاده، فعال سیاسی اصلاح‌طلب این موضوع را کاملا رد می‌کند. این فعال سیاسی در گفت و‌گوی خود با همدلی از وخامت حال تهران سخن می‌گوید و معتقد است اوضاع شهرداری تهران از زمان پایان دولت احمدی‌نژاد هم وخیم‌تر است. در ادامه متن این گفت و گو را می‌خوانید.
آقای مهندس در شش ماه اخیر توجه مردم به شورای شهر جلب شده است. نمونه‌ای از این توجه را می‌شد بعد از فاجعه پلاسکو در شبکه‌های مجازی دنبال کرد. انتقاد بسیاری از مردم آن زمان این بود که چرا در انتخابات شورای چهارم ورزشکاران وارد عرصه مدیریت شهری شدند. عده‌ای هم فکر می‌کردند سیاسی بودن اعضای شورای شهر باعث ناکارآمدی مدیریت شهری می‌شود. سوالی که وجود دارد این است اصلاح‌طلبان برای تهیه لیست انتخاباتی این جریان چقدر خود را مقید می‌دانند از افراد کارآزموده در مدیریت شهری استفاده کنند؟
به نظر من افرادی که می‌خواهند وارد شورا شوند چه ورزشکار باشند چه غیرورزشکار و چه سیاسی باشند چه غیرسیاسی اگر وارد شورا شوند و شرایط لازم را نداشته باشند شورای شهر کنونی دوباره تکرار خواهد شد. اگر داوطلبان با وظایف شورا آشنا نباشند، کار اجرایی و اقدامات لازم در حوزه مدیریت شهری را در کارنامه خود نداشته باشد و از طرف دیگر هم در شورا با اعضای دیگر هماهنگ نباشند همین می‌شود که در شورای چهارم رخ داده است. آنچه در شورای کنونی مسلم بود این است که اعضا اعم از ورزشکار یا غیرورزشکار نتوانستند به وظایف خود عمل کنند. بعضی از اعضا هم اصلا با فضای شورای شهر آشنایی نداشتند. 
جریان اصلاح‌طلبی به عنوان یک جریان اصیل اعتقاد دارد با پاکدستی، دلسوزی و آشنایی به مسائل مدیریتی و مشکلات مردم می‌تواند وارد گود شود و مسائل را حل کند. به همین دلیل سعی شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح این است که از بین 800متقاضی برای حضور در لیست 21 نفره، با یک مکانیزم قوی بتواند افراد پاکدست و از نظر فکری اصلاح‌طلب باشد. فرد اصلاح‌طلب از نظر ما این نیست که فقط از نظر سیاسی اصلاح‌طلب باشد، بلکه منظورمان این است که سلامت کاری، عقلانیت، کرامت انسانی و مدیریت اعتقاد داشته باشد. این‌ها شاخصه‌هایی است که فقط یک اصلاح‌طلب می‌تواند داشته باشد. 
این افراد در گروه‌های معطوف به مدیریت شهری، محیط زیست، مسائل اجتماعی، معماری، فرهنگی و ترافیک وارد شوند و با حضورشان به مردم نشان دهند با وظیفه خود آشنا هستند، برای انجام وظایف خود جدی هستند و ثالثا برای حل مشکلات مردم از هیچ چیز فروگذار نیستند. 
علاوه بر معیارهایی که اشاره کردید آیا شورای عالی سیاست‌گذاری برای نامزدهایی که در لیست خود می‌آورد، برنامه‌ای مشخص کرده که به آنها ابلاغ کند؟
بله. مطالعه دقیقی روی برنامه‌های شوراهای اسلامی شهر تهران و همچنین مطالعاتی روی برنامه‌های کلان انجام شده و شورای عالی سیاستگذاری جلسات و ساعات زیادی را برای این مطالعات اختصاص داده است. امیدواریم اگر نامزدهای لیست اصلاح‌طلبان فرصت حضور در شورای شهر را پیدا کردند بتوانند این برنامه‌ها را عملیاتی کنند. 
در مطالعات صورت گرفته فکر می‌کنید شورای کنونی چه آسیب‌هایی داشته است؟
این آسیب‌ها را می‌توان در چندین مورد دسته‌بندی کرد. اول اینکه افرادی آشنایی با فعالیت شورای شهر و حدود و ثغور شورا را نداشته‌اند. افرادی هم متاسفانه در دام بعضی از جریانات مالی منفی افتادند. اینها باعث شد شورا هم در تصویب مصوبات و قوانین شهری کار را نتواند پیش ببرد و هم نتوانست یک مکانیزم نظارتی به کار ببرد. اتفاقا مسائلی مثل پلاسکو و... از اینجا ناشی می‌شود. 
اصلاح‌طلبان با افرادی که در شورای شهر کنونی به قول شما جریانات مالی منفی داشتند یا اصطلاحا وارد باندبازی شدند، چه برنامه‌ای دارند؟
اول امیدواریم با فیلتر دقیقی که برای انتخاب لیست وجود دارد هرگز شاهد تکرار این مسائل نباشیم. دوم اینکه مکانیزم‌های شفافی معین خواهیم کرد که گردش مالی در شورا و همچنین در شهرداری رصد شود. من معتقدم گردش مالی مناطق شهرداری باید به صورت جریان کاملا شفاف از طریق شبکه‌های عمومی مثل اینترنت و رسانه‌ها در اختیار مردم قرار بگیرد. اصلا نباید چیز مخفی وجود داشته باشد. الان میزان بدهی‌های شهرداری متعدد اعلام می‌شود. یک نفر آن را 25هزار میلیارد اعلام می‌کند و دیگری 60 هزار. با 60 هزار میلیارد بدهی و قرض و 17 هزار میلیاردی که فقط 7 تا 8 هزار میلیارد آن نقدی است و مابقی آن از تهاتر ملک است مدیریت آینده شهر تهران خیلی مشکل خواهد بود. 
آقای فرشاد مومنی تحت عنوان گروگان‌گیری شهر معتقدند هم شهروندان و هم شورای شهر در گروگان بدهی‌های گذشته است. این فکر آدم را به‌سوی تحلیل‌هایی می‌برد که در بعد از دولت احمدی‌نژاد وجود داشت.
به نظر من وضع حتی بدتر است. وقتی آقای احمدی‌نژاد دولت را به آقای روحانی تحویل داد می‌دانستیم که بین 70 تا 80 میلیارد دلار درآمد نفتی به صورت ثابت در کشور وجود دارد. اما در شهرداری چنین چیزی وجود ندارد. بیش از 42درصد درآمد شهرداری فروش مازاد تراکم بود که چون خود اصل فروش فراتر از طرح تفصیلی بود خلاف بود. ادامه این روش هم در آینده خلاف است اما ادامه ندادن فروش تراکم مساوی است با دست نیافتن به پول. اصلا چه بسا مردم تراکم را نخرند، چرا که تراکم زیادی روی دست مردم مانده است. در نتیجه وضعیت شهرداری تهران از بعد اقتصادی و مالی وضعیتی نسبت به آنچه از دولت احمدی‌نژاد به روحانی رسید وخیم‌تر است. 
در واقع باید یک آواربرداری هم از تهران صورت بگیرد. 
بله همین‌طور است. بدی این مسئله این است که مدیریت در شهرداری بسیار ملموس‌تر از دولت است و مردم در لحظه و ساعت آن را درک می‌کنند. برای مثال اگر یک بدهی در کلان کشور وجود داشته باشد، ممکن است خیلی به چشم نیاید، اما اگر زباله‌های شهر مدیریت نشود مردم آن را از نزدیک می‌بینند. جالب اینجاست که آقای قالیباف در مناظره انتخاباتی گفتند ما از زباله می‌توانیم برق تولید کنیم! کدام برق؟ کدام کمپوست؟ فقط یک مورد در منطقه چهار وجود داشته که اصلا به کار نیفتاده است. اگر کسی از فرودگاه امام خمینی به سمت عوارضی بیاید با بوی بد زباله روبه‌رو می‌شود. این بوی بد بوی برق تولید شده از زباله است یا بوی خود زباله؟ 
همان‌طور که خودتان در صحبت‌هایتان اشاره کردید افراد زیادی دنبال این هستند که وارد لیست اصلاحات شوند. در مقایسه با فهرست امید انتخابات 94 این تعداد بسیار فراوان‌تر هستند. در آن انتخابات به خاطر رد صلاحیت بسیاری از چهره‌ها شاید کار بستن لیست‌ها راحت‌تر بود. اما الان میزان ردصلاحیت‌ها برای انتخابات شورا بسیار پایین است و بسیاری افراد توقع دارند وارد لیست شوند. کسانی که وارد لیست نمی‌شوند چه کار باید بکنند؟ بگذارید این‌طور بپرسم که اگر خود شما در لیست قرار نگیرید چه خواهید کرد؟ 
باید همه همراهی کنیم. خوشبختانه ما اوج و شکوه این همراهی را در انتخابات 92 و 94 مشاهده کردیم. حتی بعضی از کسانی را که وارد لیست شده بودند نمی‌شناختیم اما دیدیم مردم به تهیه‌کنندگان این لیست اعتماد کردند. ما که شیرینی این وحدت را چشیدیم باید از دیگران حمایت کنیم. طبیعتا کسانی که خارج از لیست اصلاحات قرار می‌گیرند موفقیت کمتری دارند، بنابراین بهتر است که با انصراف یا شیوه دیگری از لیست حمایت کنند.




تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن