تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زبان مؤمن در پس دل اوست، هرگاه بخواهد سخن بگويد درباره آن مى‏انديشد و سپس آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817344342




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عبدالله ناصری:الگوی قالیباف در مناظره ترامپ بود/ روحانی و جهانگیری حالت تدافعی نگیرند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



عبدالله ناصری:الگوی قالیباف در مناظره ترامپ بود/ روحانی و جهانگیری حالت تدافعی نگیرند
یک تحلیل گر سیاسی با بیان این که قالیباف در مناظره ها خیلی شبیه ترامپ صحبت می کرد و به نظر الگو برداری ایشان یک الگوی کاملاً آمریکایی بود، گفت: روحانی و جهانگیری در مناظره ها باید بر روی سه محور بیان دستآوردهای دولت، شفاف سازی وضعیتی که دولت را تحویل گرفتند و بیان نقاط ضعف و ناکارآمدی های خود متمرکز شوند و حالت تدافعی به خود نگیرند.
روز نو : یک تحلیل گر سیاسی با بیان این که قالیباف در مناظره ها خیلی شبیه ترامپ صحبت می کرد و به نظر الگو برداری ایشان یک الگوی کاملاً آمریکایی بود، گفت: روحانی و جهانگیری در مناظره ها  باید بر روی سه محور بیان دستآوردهای دولت، شفاف سازی وضعیتی که دولت را تحویل گرفتند و بیان نقاط ضعف و ناکارآمدی های خود متمرکز شوند و حالت تدافعی به خود نگیرند.
عبدالله ناصری  در خصوص اولین مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: مناظره های دیروز خیلی مطلوب نبود و من امتیاز بالایی به آن نمی دهم. در این مناظره در عین حال که آقای جهانگیری نقش حمایتی خود را به خوبی ایفا کرد اما نکته ای که وجود داشت این بود که اولاً چهره آقای روحانی در نیمی از مناظره  در مواقعی که دوربین روی ایشان زوم می کرد چهره عبوس و گرفته ای بود و شاید بعد از هجمه آقای قالیباف یک مقدار بشاش تر شد و بعد از این که گویا آقای روحانی و جهانگیری در ارتباط با شهرداری و مدیریت شهری تهران با رقیبشان صحبت می کردند در صورتی که باید به مناظره ریاست جمهوری خیلی فراتر از اینها نگریسته شود. اتفاقاً ممکن است این دامی باشد که آقای قالیباف بخواهد در دو مناظره بعدی آن را ادامه دهد و با عوام فریبی دو نامزد رقیب خود را در موضع تدافعی قرار دهد.
وی با بیان این که آنچه که من انتظار داشتم این بود که امید بخشی در جمع بندی مناظره ها بالا برود، اظهار کرد: فارق از کنشگران سیاسی که از قبل می دانند به چه کسی رأی دهند، توده مردم در این مناظره ها است که رایشان سمت و سو پیدا می کند؛ بنابراین جامعه یک مناظره امید بخش، توام با اخلاق و همبستگی آموز را طلب می کند که به نظرم مناظره اول این خصوصیت را نداشت. وجهه تهاجمی این مناظره بالا بود البته معتقدم که دولت و به خصوص رئیس جمهور مستقر نباید اجازه دهند که گوشه رینگ قرار بگیرند اما نباید همه وقت و انرژیشان را برای پاسخ گویی به تهاجم های رقیب اختصاص  دهند.
ناصری ادامه داد: آقای روحانی و جهانگیری در فرصت کوتاهی که باقی مانده است باید بر روی  سه محور برنامه ریزی کنند و مناظره های آینده را بر اساس آن پیش ببرند. اولین محور این است که دستآوردهای دولت خود را به صورت آماری و دسته بندی شده و شفاف برای مردم بیان کنند. دوم این که دولت یازدهم باید مختصات آوار و ویرانه ای را که چهار سال پیش از دولت قبل تحویل گرفته اند را به خوبی برای مردم تبیین کند یعنی یک بخشی از وقت خود را به این اختصاص دهند که بعد از دولت نهم و دهم در این چهار سال بر جامعه و حکومت چه گذشته است. نکته سوم این است که آقای روحانی و جهانگیری نقاط ضعف و کوتاهی های خودشان در این چهار سال را نیز برای مردم بیان، و اعلام کنند که در دوره بعد این مشکلات را نیز برطرف می کنند. از جمله این کوتاهی ها، کابینه نامنسجم دولت و مدیران برجای مانده از دوره قبل بود که انگیزه ای برای آقای روحانی ندارند. این سه محوری است که باید نامزدهای دولت بر روی آنها تاکید کنند و خود را در حالت تدافعی قرار ندهند.
وی در خصوص عملکرد ابراهیم رئیسی گفت: معلوم است که که آقای رئیسی می خواهد فعلاً خودش را اخلاق محور و متین نشان دهد، اگر چه از لحاظ علمی با آمار و ارقامی که ارائه می دهد اهل فن متوجه می شوند که ایشان کاملاً با مسائل اجرایی بیگانه هستند و با وجود سابقه طولانی در قوه قضائیه با  الفبای قوه مجریه هم آشنا نیستند. البته این امر طبیعی است، هر کسی تمام عمر خود را در حوزه خاص خودش کار کرده باشد معلوم است که به دیگر بخش ها تسلط نخواهد داشت؛ هرچند این رویه سکوت و ژست اخلاق مداری ایشان و مباحث آقای قالیباف نباید موجب شود که آقای روحانی و جهانگیری از آقای رئیسی قافل شوند و برنامه های ایشان را مورد نقد قرار ندهند.
عضو شورای سیاست گذاری اصلاحات همچنین در مورد رابطه قالیباف و رئیسی اظهار کرد: آقای رئیسی نامزد جمنا است در حالی که آقای قالیباف خودش ثبت نام کرده است. شاید در ابتدا رئیسی دوست نداشت که قالیباف کاندیدا شود اما در حال حاضر بدش نمی آید که قالیباف تمرکز رقبا را بگیرد و او کار خودش را انجام دهد.
ناصری همچنین در خصوص عملکرد آقای جهانگیری و آسیب ها و مزایای حضور فعال او در مناظره ها ابراز داشت: من جزء کسانی بودم که از اول با نامزد پوششی موافق نبودم اما به هر صورت آقای جهانگیری ثبت نام کرد و در مناظره دیروز خوب ظاهر شد. این عملکرد، موقعیت او را بالا می برد. اما آقای جهانگیری خیلی باید هوشمندانه عمل کند چرا که تکلیف او سنگین تر از روحانی است. من معتقدم که به هر صورت آقای روحانی رئیس جمهور دور آینده است ولی نگران افزایش رای او هستم. جهانگیری با این ظهور و بروزی که در مناظره ها داشت اگر نتواند خوب اوضاع را مدیریت کند ممکن است در میان جامعه و هواداران دولت آرایی به خوش اختصاص دهد که بعد الزاماً با کناره گیریش این آرا به طور کامل به سبد آقای روحانی سرازیر نشود.
وی در مورد تقسیم جامعه از طرف قالیباف  به 4 و 96 درصد و هدف وی از این شیوه گفت: آقای قالیباف خیلی شبیه ترامپ صحبت می کرد و به نظر الگو برداری ایشان یک الگوی کاملاً آمریکایی بود که  خیلی اساسی در جامعه ما ندارد اما اگر هم مبنایی داشته باشد خود آقای قالیباف و عملکرد او در شهرداری و ... نشان می دهد که خود او هم جزء 4 درصد قرار می گیرد؛ ضمن این که من اساساً این تقسیم بندی را قبول ندارم و این امر صرفاً یک ترفند تبلیغاتی است. قالیباف با این ترفند می خواهد یک فضای دو قطبی را بین جامعه فقیر و غنی شکل دهد و خود را نماینده 96 در صد معرفی کند. در حالی که این فاصله در جامعه ما در دوره احمدی نژاد و با از بین رفتن طبقه متوسط به وجود آمد و از طرفی قالیباف با سابقه و شخصیتی که دارد نمی تواند نماینده این قشر باشد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در پایان در خصوص نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که  به نظر من آقای روحانی در نهایت رئیس جمهور خواهند شد اما تعداد آرایشان بسته به عملکرد افراد در مناظره ها دارد، گفت: روحانی در ماه های آخر باید تغییر و تحولاتی در مدیران استانی به وجود می آورد که این امر تحقق پیدا نکرد و اگر در دو مناظره بعدی هم این روند را ادامه دهد به نظر با آرای کمی رئیس جمهور خواهد شد. آمدن آقای جهانگیری به نفع آقای روحانی شد اما باید برای این موضوع هم تدبیر  شود که آقای جهانگیری لطمه ای به سبد رای آقای روحانی وارد نکند. این دو نفر باید با هم بنشینند و برای این موضوع تدبیری بیاندیشند و کمال استفاده را از فضای مناظره ها برای بیان دست آوردهای خود ببرند.


منبع: جماران


تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن