تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس در مقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع كند دو سوم دينش از بين برود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870183555




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خسارت میلیاردی ایران در راه جام‌جهانی | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: تیم ملی فوتبال ایران هرچند در آستانه صعود به جام جهانی قرار دارد اما به خاطر رفتارهای نامناسب در چهار مسابقه بالای پنج میلیارد ریال از سوی فیفا جریمه شده است!

به گزارش تراز ، فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) روز گذشته اعلام کرده که فدراسیون فوتبال ایران به خاطر اتفاقات رخ داده در بازی تیم ملی ایران و چین در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی مبلغ ۵۰ هزار فرانک جریمه شده است. این رای انضباطی به خاطر حضور بیش از حد تماشاگران در ورزشگاه و پرتاب مواد محترقه برای ایران در نظر گرفته شده است.

اما جالب است که ایران پیش از بازی با چین هم مشمول جرایم سنگین فیفا شده بود که در زیر به آن اشاره می شود:

ایران - قطر؛ ۴۰ هزار فرانک

دیدار رفت تیم ملی فوتبال ایران با قطر به یکی از جنجالی ترین مسابقات مرحله نهایی انتخابی جام جهانی در قاره آسیا تبدیل شد. ایران در دقایق پایانی بازی به گل برتری رسید و همین مسئله باعث شد تا درگیری هایی بین بازیکنان و اعضای دو تیم شکل بگیرد. فیفا علاوه بر محروم کردن تعدادی از بازیکنان دو تیم و جواد نکونام مربی تیم ملی ایران، ایران را ۴۰ هزار فرانک جریمه کرد و یک اخطار جدی هم داد. این جریمه به خاطر رفتار نامناسب تماشاگران و حضور افراد غیرمجاز در داخل زمین درنظر گرفته شد.

ایران - کره جنوبی؛ ۴۵ هزار فرانک

برگزاری دیدار رفت تیم ملی فوتبال ایران مقابل کره جنوبی در روز تاسوعا باعث شده بود تا تعداد زیادی از تماشاگران در ورزشگاه آزادی حضور یابند و در جریان این مسابقه به عزاداری مشغول شوند. بعد از آن مسابقه بود که فیفا طبق اعلام ناظران خود، ایران را به خاطر سردادن شعارهای مذهبی و نصب بنرهای دینی به ۴۵ هزار فرانک، درج توبیخ و یک اخطار جریمه کرد.

ایران - سوریه؛ جریمه ایران در مالزی!

تیم ملی فوتبال ایران برای بازی با سوریه مصائب زیادی داشت. این مسابقه با درخواست سوریه به میزبانی مالزی برگزار شد. در آن مقطع زمانی شرق آسیا در فصل «منسن» یا بارش های شدید موسمی قرار داشت و به همین علت کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی به همراه فدراسیون فوتبال اعتراضهای زیادی را برای تغییر محل برگزاری مسابقه ترتیب دادند که در نهایت هم بی اثر ماند. تاکتیک سوریه در این مسابقه از یک سو و شرایط بسیاربد زمین به خاطر بارش باران از سوی دیگر خشم تماشاگران حاضر در ورزشگاه را در پی داشت و باعث پرتاب اشیایی از سوی آنها به داخل زمین شد. فیفا هم با استناد به این کار، ایران را ۳ هزار فرانک جریمه کرد.

ایران - چین؛ شانس آوردیم تماشاگران محروم نشدند

اتفاقات تلخ بازی تیم ملی فوتبال ایران با چین در ورزشگاه آزادی آنقدر پررنگ بود که شاید فدراسیون فوتبال هم خودش را برای محرومیت تماشاگران در مسابقات باقیمانده آماده کرده بود. در جریان این مسابقه، تماشاگران با پرتاب نارنجک به یک قدمی کمک داور مسابقه، وی را نقش بر زمین کردند ولی این کمک داور از جای خود بلند شد و بازی ادامه یافت. خوشبختانه در این مسابقه که به خاطر رایگان بودن، ازدحام عجیبی در ورزشگاه آزادی شکل گرفته بود، اتفاق بدتری رخ نداد.

فیفا به دلیل آنچه که استفاده از مواد آتش زا، ازدحام شدید تماشاگران در ورزشگاه و همچنین عدم استفاده از علایم تجاری فیفا در جریان این مسابقه عنوان شده است، فدراسیون ایران را به ۵۰ هزار فرانک جریمه کرد تا جمع جرایم مالی ایران تا اینجا به ۱۳۸ هزار فرانک برسد که با احتساب فرانک ۳۸۰۰ تومانی، جریمه های ایران چیزی بالغ بر ۵۲۶ میلیون می شود!

ایران - ازبکستان ختم به خیر می شود؟

ایران در راه رسیدن به جام جهانی روسیه سه مسابقه دیگر پیش رو دارد. بازی با ازبکستان و سوریه در ورزشگاه آزادی و بازی با تیم ملی کره جنوبی در کره. باید دید آیا  تماشاگران و اعضای تیم ایران در این دو بازی خانگی سنت شکنی می کنند تا هزینه بیشتری روی دست ایران برای رسیدن به جام جهانی تحمیل نشود یا خیر.


منبع: مهر

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 8 ارديبهشت 1396 - 11:48





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن