واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
استاندار همدان با بیان اینکه باید سرمایه گذاران احیای واحدهای تولیدی را مدنظر قرار دهند گفت: از این پس علاوه بر بررسی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی در مرکز استان، در شهرستان ها و واحدهای تولیدیشان حضور می یابیم تا مشکلاتشان را مورد بررسی قرار دهیم. به گزارش ایسنا, محمدناصر نیک بخت در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان به میزبانی نهاوند این شهرستان را دارای استعدادهای بسیار بالایی دانست که از بهترین نیروهای انسانی برخوردار است افزود: با وجود شرایط مناسب جوی و معادن غنی و سرشار دولومیت در مقیاس جهانی و سرابهای خروشان در این منطقه باید بتوانیم نهاوند را به آنچه مستحقش هست برسانیم.
وی گردشگری را یکی از عمده ترین شرایط توسعه نهاوند خواند و ادامه داد: شهرستان نهاوند با وجود منابع طبیعی واستعدادهای خدادادی زمینه خوبی برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری دارد که باید با فراهم آوردن زمینه های لازم برای ورود بخش خصوصی از آن بهره وری های لازم را به عمل آوریم.
وی تصریح کرد: برای توسعه کشور نیازمند سرمایه گذاران داخلی و خارجی هستیم به طوریکه در این راستا باید گردشگری وصنایع تبدیلی برای توسعه وتقویت به بخش خصوصی واگذار شود.
استاندار همدان عنوان کرد: می توانیم از وجود سراب ها ومناطق گردشگری بکر همچون سراب گیان وگاماسیاب در شهرستان واستفاده از توان داخلی برای توسعه نهاوند استفاده کنیم بنابراین سرمایه گذاران وبخش خصوصی می توانند به عنوان منابع داخلی نقش بسزایی در رونق اقتصادی شهرستان داشته باشند.
وی اظهار کرد: نهاوند با پایه وقطب کشاورزی بودن وبا داشتن منابع واستعدادهای خدادادی زیاد می تواند پذیرای طرحهای بزرگ استان باشد.
نیک بخت در ادامه با بیان اینکه هیچ واحد تولیدی راکد برای دریافت تسهیلات از بانکها نیاز به صورت مالی ندارد گفت: بانکها باید اجرای مصوبات ستاد تسهیل را به صورت دقیق وکامل در سامانه ثبت کنند تا نتیجه تلاش استان در آمار عملکردی درست دیده شود.
70درصد پول گندم کشاورزان تا پایان شهریور پرداخت می شود
وی در ادامه عنوان کرد: استان همدان در برداشت گندم آخرین استانی است که برداشت می کند بنابراین تا کنون ۶۰ میلیارد تومان نقدینگی به منظور پرداخت بدهی کشاورزان دریافت کرده است.
نیک بخت با بیان اینکه در استان ۵۳۳ هزارتن خرید تضمینی گندم صورت گرفته که مبلغی افزون بر ۷۰ میلیارد تومان طلب کشاورزان پرداخت شده است ادامه داد: بالای ۶۰ درصد از محصولات این کشاورزان در بازار بورس به فروش رفته و تا پایان شهریور ۶۰ تا ٧۰ درصد مطالبات کشاورزان پرداخت می شود به طوریکه پرداختها از ۱۴ تیرماه آغاز شده است که به ترتیب زمان خرید به حساب فروشندگان به صورت مستقیم واریز می شود.
نهاوند برای توسعه یک نگاه ویژه می خواهد
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: مدیریت ارشد استان خود به مشکلات وعقب ماندگی های نهاوند واقف است و می داند نهاوند برای توسعه یک نگاه ویژه می خواهد.
حسن بهرام نیا افزود:تلاش استاندار در راستای رفع مشکلات وموانع تولید وصنعت استان وشهرستان نهاوند قابل دفاع بوده به طوریکه در راستای رفع مشکلات طی سالهای گذشته وسال جاری مصوبات قابل توجهی داشته است.
وی بیان کرد: مجمع نمایندگان استان نیز بر عقب ماندگی نهاوند یقین دارند واین عقب ماندگی زنجیره ای است واز سالیان سال بوده ومربوط به زمان حال نیست ونمایندگان استان از توجه ویژه استاندار به نهاوند گلایه ای ندارند.
بهرام نیا اظهار کرد: اقدامات و نظر استاندار همدان در حوزه تولید وصنایع شهرستان نهاوند و واحدهای تعطیل شهرک صنعتی ملموس تر باشد.
انتهای پیام
جمعه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۹:۵۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]