واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
تندروها "بی بصیرت" بودند یا معتدلین؟/ بی اخلاقی احمدینژاد عمری 8 سال دارد نه یک روزه
همین چند سال پیش بود که برخی اصولگرایان بر هم قطاران خود برچسب «بی بصیرتی» میزدند و آنها را از جرگه اصولگرایی خارج میدانستند آن هم فقط از آن رو که به دولت احمدینژاد انتقاد میکردند.
روز نو : همین چند سال پیش بود که برخی اصولگرایان بر هم قطاران خود برچسب «بی بصیرتی» میزدند و آنها را از جرگه اصولگرایی خارج میدانستند آن هم فقط از آن رو که به دولت احمدینژاد انتقاد میکردند.
به گزارش روز نو؛ از تریبون مجلس گرفته تا سخنرانی در مجامع دانشگاهی، نو اصولگرایانی که صبغه آنان محدود به فعالیتهای اندکی پس از انقلاب میشد و حداکثر چندصباحی را در جبهههای جنگ گذرانده بودند؛ به برخی چهرههای معتدل اصولگرا خرده می گرفتند. معتدلینی که انحراف را در دولت احمدینژاد شناسایی کرده و پیش از آنکه انگ "جریان انحرافی" بر پیشانی آن بنشیند، از کج رویها در آن انتقاد میکردند. تمرد احمدینژاد از فرمان رهبری در انتساب مشایی، حجت را بر آنها تمام کرد؛ اما حامیان دو آتشه او در «رایحه خوش خدمت» یا همچون روح الله حسینیان و مرتضی آقاتهرانی سکوت پیشه کرده و از معرض سوالات خبرنگاران دور می شدند یا همچون زاکانی و کوچک زاده او را تنها در همراهی با مشایی قابل نقد میدانستند ولاغیر.
نزاع بین این دو منظر تا آنجا پیش رفت که حامیان احمدینژاد در جرگه رایحه خوش خدمت، جمعیت رهپویان و جمعیت ایثارگرایان، با اصرار بر بی بصیرت بودن اصولگرایان معتدل مانع از حضور آنها در لیست انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان در آستانه انتخابات مجلس نهم شدند. چهره هایی چون علی مطهری، حمیدرضا کاتوزیان، علی عباسپور و حسن غفوری فرد با این برچسب از آن فهرست کنار زده شدند. اما همان ها که آن زمان برای معتدلین اصولگرا از شیوخی چون ناطق نوری گرفته تا ریش سفیدانی چون مرحوم عسگراولادی شاخ و شانه میکشیدند؛ با اقدام دیروز احمدینژاد و ثبت نامش در انتخابات علی رغم نهی رهبری، به این موضوع واقف شده و باورشان به او را از دست دادند.
این اقدام احمدی نژاد، بسیاری از طرفداران سابق او را به فکر فرو برد. چرا که نظر رهبری انقلاب درباره نامزدی او در انتخابات بر کسی پوشیده نیست و ثبت نامش نوعی بی اعتنایی به نظر ایشان تلقی می شد. اصولگرایانی که از سالهای آخر ریاست او بر دولت سعی کردند به تدریج از او تبری بجویند، این روزها او را انحرافیتر از همیشه میدانند. نمونه بارز آن هم نامه نماینده ای بود که در مجلس نهم و دهم به دفاع تمام قد از دولت شهره بود، اما روز گذشته به او نامه نوشت و گفت: «حجت من در تمام سالهایی که در برابر تهمتها و توهینها از سوی فتنهگران نابکار و حسودان بدسگال، از شما دفاع کردم، این باور بود که شما به اسلام ناب محمدی، اسلام پابرهنگان و مستعفان پایبند میدانستم و شما را سرباز این جبهه میانگاشتم ولی با حرکت امروزتان بر خلاف صلاحدید امام محرومان و مستضعفان و مجاهدان (ثبت نام برای انتخابات ریاست جمهوری) این باور شکسته شد! شما به اندازهی همه ظلمهایی که دیدید ظلم کردید! آخرین توضیهام به خودم و شما پناه بردن به خدای قادر متعال از شر وسواسان خناس و خودشیفتگی است.»
سردبیر رجانیوز، سایتی که اساسا در حمایت از محمود احمدی نژاد پا به عرصه اطلاع رسانی گذاشت هم در توییتی ادعا کرد ثبت نام احمدی نژاد در انتخابات بازی پیچیده سرویس جاسوسی انگلیس است.
عبدالله گنجی مدیرمسئول روزنامه جوان هم در توجیه یان اقدام او نوشت: «امروز، روز معارفه و تودیع احمدی نژاد بود! رشد شناختی اندک جوانان مومن به انقلاب که هنوز از سنگر او شلیک می کردند کامل شد. امروز کمک به تخیله آخرین سنگرهای این جماعت از نیروهای حزب الله بود. روز تودیع هم بود او برای خیلی ها تمام شد. اما باورم نیست که ایشان تا پایان بررسی صلاحیت ها بماند و آگاهانه تن به رد صلاحیت بدهد. او باهوش تر از این است و به موقع میدان را ترک خواهد کرد. برخی خودشیفته اند و از خود لذت می برند اما احمدی نژاد "خودشگفت" است. یعنی از کارهای خود لذت می برد نه از خود. او از اینکه امروز در کانون توجه داخل و خارج قرار گرفته است، لذت می برد. اما در آخر دست به کاری می زند که همه نقدهای امروز به خود را اتهام و پیشداوری معرفی کند. برای عاقبت به خیری اش دعا می کنیم.»
اگر اندکی بیشتر جستجو کنید قطعا اظهار نظرهای دیگری شبیه اینها از سوی اصولگرایان به خصوص چهرههای تندرو خواهید دید. اظهار نظرهایی از جانب اصولگرایان که نامزدی احمدی نژاد را بی اخلاقی و نمکدان شکنی میدانند. اما واقعا تازه دیروز بود که حامیان دیروز احمدی نژاد متوجه بی اخلاقی او شدند؟ بصیرتی که سالها پیش اصولگراین معتدل داشتند، تازه در اذهان این افراد جرقه زده است. چهرههای کهنه کار اصولگرا، زودتر از اینها او را شناخته بودند. کما اینکه مصطفی میرسلیم نامزد حزب موتلفه درباره رفتار احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 به خبرآنلاین گفته بود: «آقای احمدی نژاد خودش در آن سال نامزد انتخابات ریاست جمهوری بود و توانست آرایی از مردم را با یک روشی که در آن زمان اتخاذ کرد به دست آورد. اما آیا آن روش امروز مورد تأیید مردم هست یا خیر؟ دلایل مختلفی وجود دارد که نه به لحاظ عرفی و نه به لحاظ شرعی نمی توان به آن روش اتکا کرد.»
منبع: خبرانلاین
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]