تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من براى (احياى) مكارم و نيكى‏هاى اخلاقى مبعوث شدم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869319257




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیش‌بینی بازار مسکن در سال ۹۶ | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مظاهریان معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی گفت: رشد ۵.۶ درصدی بخش مسکن در اسفند ماه ۹۵ رشد مطلوبی است و ما خواهان رشد ناگهانی این بخش که با تورم همراه است، نیستیم.

به گزارش تراز ، مظاهریان معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی گفت: رشد ۵.۶ درصدی بخش مسکن در اسفند ماه ۹۵ رشد مطلوبی است و ما خواهان رشد ناگهانی این بخش که با تورم همراه است، نیستیم.
 
حامد مظاهریان درباره وضعیت بازار مسکن در سال ۹۶ گفت: آنچه پیش بینی درباره بازار مسکن را تسهیل می کند، آمار خرید و فروش املاک در ماه های ابتدایی سال است که با توجه به زیاد بودن تعطیلات فروردین ماه امسال و همچنین درگیری بخش مهمی از ماه های اردیبهشت و خرداد با مباحث انتخاباتی، نمی توان چندان به این آمار اتکا کرد.
 
معاون امور مسکن وزارت راه و شهرسازی مهم ترین منبع آماری بخش مسکن برای پیش بینی در نیمه نخست امسال را آمار بانک مرکزی در اسفند ماه ۹۵ دانست و افزود: در این آمار، رشد معاملات این بخش ۵.۶ درصد نسبت به ماه قبل از آن اعلام شده که از نظر وزارت راه و شهرسازی می تواند نویدبخش رشدی مناسب برای ماه های آتی در بخش مسکن باشد.
 
وی با بیان اینکه از نظر وزارت راه و شهرسازی، نه رشد ناگهانی مناسب است و نه ادامه رکود، تصریح کرد: رشد ناگهانی موجب افزایش جهشی قیمت می شود که هم بازگشت خرید و فروش دلالانه به این حوزه را در پی دارد و هم عمر دوره رونق این بازار کوتاه خواهد بود و مجددا شاهد بازگشت تورم و رکود بعد از یک دوره کوتاه رونق به بخش مسکن خواهیم بود. بنابراین بهترین حالت ادامه رشد آرام و افزایش معاملات با شیب ملایم است که تأثیر تورمی و ناگهانی بر قیمت مسکن ندارد. وضعیتی که در حال حاضر تا حدودی شاهد آن هستیم.
 
گفتنی است کارشناسان بر سر ادامه یا خروج بازار مسکن از رکود در طول سال جاری با یکدیگر اختلاف نظر دارند؛ برخی معتقد به خاتمه دوره رکود فعلی مسکن در پایان نیمه ابتدایی سال ۹۶ بوده و منتظر شکوفایی آن در نیمه دوم امسال هستند و برخی دیگر معتقدند رکود مسکن تا پایان سال جاری نیز پایان نمی پذیرد اما تشدید هم نخواهد شد و نهایتا بخش مسکن در سال ۹۶ با همین وضعیت موجود، مانند وضعیت آن در سال ۹۵ به سال ۹۷ تحویل داده خواهد شد. مگر آنکه سیاست های وزارت راه و شهرسازی در حمایت از بخش مسکن در دولت دوازدهم و همزمان با روی کار آمدن دولت جدید تغییر کند. 
 
 



منبع: مهر

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 21 فروردين 1396 - 09:27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن