تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869448247




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد امام جمعه یزد از کیفیت پایین خودرو داخلی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: انتقاد امام جمعه یزد از کیفیت پایین خودرو داخلی
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با انتقاد از کیفیت پایین خودروهای داخلی، گفت: مردم به دلیل کیفیت پایین خودروهای داخلی ماشین خارجی می‌خرند.
آفتاب‌‌نیوز :  آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی در دیدار رئیس و معاونین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد با وی که به مناسبت تبریک ایام نوروز انجام شد، با اشاره به اینکه توجه به نام‌گذاری سال‌ها نباید به شعار خلاصه شود، اظهار داشت: مسئولان باید در ارتباط با تحقق شعار سال توجه ویژه‌ای داشته باشند.


وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مسائلی که هر سال به ویژه امسال مقام معظم رهبری به آن توجه ویژه‌ای داشته‌اند، بحث تولید و اشتغال است که در نام‌گذاری سال هم این دو موضوع مهم آورده شده است.


ناصری یزدی تصریح کرد: یکی از مهمترین مسائلی که باید در ارتباط با بحث تولید به آن توجه صورت گیرد، بحث پایین آمدن قیمت تمام شده تولیدات به ویژه محصولات استان یزد است.


امام جمعه یزد این موضوع را یکی از وظایف دولت دانست و گفت: دولت باید در ارتباط با سود تسهیلات و دیگر هزینه‌هایی که برای تولید کنندگان وجود دارد به گونه‌ای گام بردارد که زمینه کاهش بهای تمام شده محصولات فراهم شود.


استاد سطوح عالی حوزه‌های علمیه استان یزد تصریح کرد: علاوه بر دولت، تولید کنندگان هم بعضی مواقع موانعی در راه کاهش بهای تمام شده ایجاد می‌کنند که یکی از این موانع، ایجاد هزینه‌های اضافه و تشریفات بی‌جا است.


وی خاطرنشان کرد: در بعضی موارد دیده می‌شود که هنوز هیچ کار تولیدی در شرکت ایجاد نشده ولی اقدامات بسیار زیادی در زمینه دیوارکشی‌ها و ساختمان‌سازی و حتی ایجاد دفاتر در نقاط مختلف انجام می‌شود که می‌توان بسیاری از آنها را حذف کرد.


نماینده ولی فقیه در استان یزد یکی از حوزه‌هایی که نقش مهمی در توسعه اشتغال و تولید کشور دارد را روستاها دانست و افزود: متاسفانه به دلایل مختلفی الان روستاییان در حال مهاجرت به شهرها هستند که این موضوع همین الان هم مشکلات زیادی برای ما ایجاد کرده است.


ناصری یزدی تصریح کرد: در صورتی که بخواهیم روستاییان دوباره به روستاها باز گردند، لازم است که تسهیلات و تمهیداتی در نظر گرفته شود که زمینه ایجاد اشتغال برای جوانان در روستاها فراهم شود.


رئیس شورای مرکزی حوزه‌های علمیه استان یزد با انتقاد از کیفیت پایین برخی محصولات تولیدی داخل کشور، گفت: این که محصولات صادراتی ایران به دلیل کیفیت پایین به کشور بازگشت داده شوند بسیار بد و نامناسب است.


وی تصریح کرد: کشور ایران در زمینه‌های مختلف علمی به پیشرفت‌های بسیار قابل توجهی دست پیدا کرده است ولی متاسفانه در برخی صنایع از جمله صنعت خودروسازی اقدامی در زمینه پیشرفت انجام نشده است.


استاد سطوح عالی حوزه‌های علمیه استان یزد با بیان اینکه اگر مسئولان به کیفیت تولید خودروهای داخلی توجه می‌کردند مردم ایران اقدام به خرید خودروهای خارجی نمی‌کردند، گفت: آمار واردات خودرو در کشور زیاد است و دلیل اینکه مردم به سمت خرید خودروهای خارجی می روند و این هزینه های سنگین را به کارخانه های خارج از کشور می پردازند، کیفیت پایین خودروهای داخلی است.


امام جمعه یزد بر ضرورت افزایش کیفیت محصولات داخل کشور تاکید کرده و گفت: متاسفانه برخی تولید کنندگان به جای اینکه سود خود را در فروش بیشتر ببیند، اقدام به فروش جنس بی‌کیفیت می‌کنند و به دنبال سودآوری در یک بار فروش هستند.


ناصری یزدی خاطرنشان کرد: این اقدام شاید در مرحله اول برای تولید کنده سود داشته باشد ولی مطمئنا مردم دیگر نسبت به خرید محصولات وی اقدام نمی‌کنند و در دراز مدت با ضرر و شکست مواجه می‌شود. 
منبع: تسنیم 




۰۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن