تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعا كردن را در هنگام رقّت قلب غنيمت شمريد، كه رقت قلب، رحمت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817263270




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اهمیت سفر روحانی به روسیه از دریچه نگاه کارشناسان روس/ تعیین خطوط قرمز ایران و روسیه همزمان با تلاش دو کشور برای توافق بر سر آینده سوریه


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اهمیت سفر روحانی به روسیه از دریچه نگاه کارشناسان روس/ تعیین خطوط قرمز ایران و روسیه همزمان با تلاش دو کشور برای توافق بر سر آینده سوریه
همزمان با سفر مهم حسن روحانی رییس جمهوری ایران به مسکو و دیدار او با ولادیمیر پوتین همتای روس خود کارشناسان روس درباره چرایی اهمیت این سفر به گمانه زنی پرداخته است.
آفتاب‌‌نیوز : نشریه «راشا بیاند دی هدلاین» که اخبار و گزارش های مرتبط با روسیه را پوشش می دهد با انتشار گزارشی به اهمیت سفر روحانی به مسکو اشاره کرده است.
این نشریه با اشاره به این که ایران و روسیه نقاط اشتراک زیادی پیدا کرده اند می نویسد:«این دو کشور از تحریم های غرب اسیب دیده اند و سیاست مهار غربی ها را دیده اند. آنان اکنون در یک طرف تاریخ خود را یافته اند و هم چنین برای جلوگیری از سیاست اجباری غرب برای تغییر رژیم در سوریه با یکدیگر همکاری می کنند سیاستی که از سوی نظریه پرداز نومحافظه کار امریکایی رابرت کاگان تئوریزه شده بود و باعث ایجاد جنگ داخلی مصنوعی در سوریه شد. 
با سفر روحانی به مسکو و امضای تفاهم نامه ها و موافقت نام های مختلف راه برای افزایش همکاری در زمینه های مختلف میان دو کشور هموار خواهد شد».
این نشریه با این حال اشاره می کند که مسکو و تهران هنوز هم تفاوت دیدگاه هایی درباره مسائل مختلف دارند و موضع شان در حل بحران سوریه موضوع را پیچیده تر می سازد.
این تشریه می نویسد:«به نظر می رسد به پایان بازی برای خاتمه بخشی به بحران شش ساله در سوریه نزدیک می شویم. 
بازیگران منطقه ای در تلاش های دیپلماتیک گیج کننده قصد تامین حداکثری منافع خود را دارند. 
 دیدار اخیر مقام های ایرانی پس از جلسه تاریخی اوایل ماه جاری در پایتخت روسیه میان بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل با پوتین برای نخستین بار انجام شده است. پس از آن نیز با فاصله زمانی بسیار اندکی رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه با مقام های روس دیدار داشته است. این سه دیدار مهم نشان می دهد که کلید حل بحران سوریه و تعیین چشم انداز برای آینده آن کشور در مسکو است. با این حال، بنظر می رسد که کرملین به طور ضمنی معامله ای را با اردوغان انجام داده است چرا که میزان پشتیبانی خود از شبه نظامیان کرد در سوریه که اسباب نگرانی انکارا را فراهم اورده اند را کاهش داده است. 


هم چنین به نظر می رسد که روسیه درصدد کاستن از میزان دغدغه و اضطراب اسرائیل ها درباره حضور نیروهای ایرانی در سوریه است. با این وجود نتانیاهو ترس عمیق خود در این باره را پنهان نکرده و گفته است که این اشتباه است که به سادگی گفته شود که روس ها سیاست خود را نسبت به اسرائیل تغییر داده اند و نگرانی ها ادامه دارد».
راشا بیاند دی هدلاین در ادامه به نقل از «گریگوری کوساچ» استاد مطالعات شرق شناسی در دانشگاه دولتی روسیه در دپارتمان علوم انسانی آن دانشگاه اشاره می کند که بدون شک مسکو از سوی اسرائیل و ایران بر سر وضعیت فعلی و حضور نیروهای حزب الله در سوریه در آینده تحت فشار است. او اشاره می کند که این موضوع می تواند در آینده تبدیل به اصلی ترین محل اختلاف و بحث میان تهران و مسکو شود».
این تحلیلگر مسائل خارومیانه و شرق می گوید:«وضعیت پس از جنگ در سوریه قطعا متمرکز بر مذاکرات دوجانبه خواهد بود. من تعجب نمی کنم اگر مسکو و تهران بر سر این که چه کسی جانشین اسد شود رو در رو و چشم در چشم یکدیگر قرار گیرند. مسکو در آن برهه موضع ضعیف تری دارد چرا که تنها متکی بر اسد بوده است. با این حال، تهران با مقام های ارشد نظامی و مقام های غیر نظامی دولتی سوریه در ارتباط و تعامل بوده است  به احتمال زیاد مجموعه ای از نامزدهایی که می توانند به بهترین شکل ممکن در خدمت منافع اش باشند را در اختیار دارد. مسکو بجز اسد گزینه دیگری ندارد این در حالیست که وضعیت تهران متفاوت است و دست بازتری برای گزینه های دیگر دارد».
این نشریه در ادامه می نویسد:«علی حیدر وزیر اشتی ملی سوریه اخیرا به رسانه های امریکایی گفت که نفوذ روسیه در مورد موضوع سوریه محدود شده است. او اشاره کرد که ایران در مقابل برای تعیین دستور کار پس از جنگ در سوریه دست بازتری خواهد داشت». 
این تحلیلگر باور دارد که مسکو اعتماد زیاد و نابجایی به اسد کرده و نباید تنها از حمایت می کرد و این موضوع سبب شده تا اکنون به دنبال جانشینی برای او باشد. او می گوید:«مسکو اکنون فضای مانور محدودی در این باره دارد. 
اگر اسد سرنگون شود ممکن است وضعیت مشابه دیروز مصر برای روسیه روی دهد در دوران ریاست جمهوری سادات به یاد داریم که تمام موافقت نامه های مصر با اتحاد جماهیر شوروی سابق ملغی شدند و تمام مستشاران شوروی از مصر اخراج شدند. هیچ بعید نیست که وضعیت مشابهی در صورت سرنگونی اسد در سوریه برای روسیه امروز ایجاد شود. من احساس می کنم که روسیه در همان مسیر نادرست شوروی در مصر امروز در سوریه گام بر می دارد».
 
«ایرینا فدوروا» کارشناس ارشد مسائل ایران در موسسه مطالعات شرقی اکادمی علوم روسیه ارزیابی انتقادی کوساچ را دربارع درجه تاثیرگذاری و نفوذ روسیه در امور داخلی سوریه نمی پذیرد. او باور دارد که ایران نیز اهرم های اعمال نفوذ بسیار محدود شده ای در سوریه دارد.
او می گوید:«روسیه با فناوری نظامی پیشرفته خود این قدرت را دارد که در چندین جبهه در سوریه بازی را تغییر دهد. ایران نیز از این امر آگاه است. علاوه بر این امید بسیار ضعیفی وجود دارد که خصومت ها به این زودی ها پایان پذیرند. بازیگران زیادی در این بازی حضور دارند که اهداف متفاوتی دارند و ایران قادر نخواهد بود برای حفظ صلح پایدار در سوریه بدون روسیه کاری انجام دهد».


این تحلیلگر معتقد است که مسکو به سختی می تواند ایران را وادار به عقب نشینی نیروهای حزب الله و مستشاران نظامی اش از سوریه کند. او می گوید:«برای ایران این یک خط قرمز است و به راحتی نمی تواند آن را پاک کند».
فدوروا در ادامه می نویسد:«برای روسیه اما اسیب خوردن روابط اش با اسرائیل می تواند در بلند مدت به ضرر منافعش تمام شود. این نیز یکی از خط قرمز های روسیه است. او می افزاید:«ایران باید با مجموعه ای از کشورهای غیر دوست حاضر به مذاکره شود: عربستان سعودی، اسرائیل و رقیب کنونی اش ترکیه. سپس شعارهای جنگ طلبانه ای از سوی واشنگتن وجود دارند. در این شرایط وخیم، ایران باید راه عاقلانه را انتخاب کند و به دنبال یافتن متحدین و یا دست کم شرکای دوست باشد. در این میان روسیه انتخاب قطعی و بدیهی ایران به عنوانی یک شریک است».




۰۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن