تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت خوب صاحب خويش را به بهشت مى برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871829559




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روحانی:ایران و روسیه ظرفیتهای فراوان و متنوعی برای گسترش روابط دارند/ اراده سیاسی لازم برای استفاده از ظرفیتهای توسعه روابط نزد دولتهای ایران و روسیه وجود دارد/ تعاملات و همکاری های تهران و مسکو وارد فاز نوینی شده است


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



روحانی:ایران و روسیه ظرفیتهای فراوان و متنوعی برای گسترش روابط دارند/ اراده سیاسی لازم برای استفاده از ظرفیتهای توسعه روابط نزد دولتهای ایران و روسیه وجود دارد/ تعاملات و همکاری های تهران و مسکو وارد فاز نوینی شده است
رییس جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه سفر بسیار خوبی به روسیه داشتیم و توانستیم زمینه های گسترش روابط را مرور کنیم، گفت: ظرفیت‌های زیاد و متنوعی برای توسعه روابط ایران و روسیه وجود دارد و دو دولت اراده لازم را برای گسترش این روابط و استفاده از ظرفیتهای موجود دارند.
روز نو : حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی شامگاه سه شنبه هنگام بازگشت از سفر رسمی دو روزه به روسیه، در فرودگاه "وونکووا" در گفتگو با خبرنگاران در ارزیابی این سفر گفت: روسیه یکی از اعضای 1+5 است که در اجرای برجام و همکاری های هسته ای و بهره گیری از فناوری های صلح آمیز هسته ای کمک زیادی به ایران کرده است.
رییس جمهوری با اشاره به اینکه گسترش روابط با روسیه از جنبه بین‌المللی و از لحاظ امنیت منطقه ای برای ما بسیار مهم است، افزود: امروز تروریسم خطر بزرگی برای منطقه است. ایران و روسیه در دو سال اخیر ارتباطات بسیار خوبی با هم داشته و در مبارزه با تروریسم، تلاش برای برقراری صلح و ثبات در منطقه و حل و فصل مسائل سوریه و عراق همکاری‌هایی سازنده ای داشته اند. امروز هم بخشی از مذاکرات با آقای پوتین، درباره سوریه، عراق و یمن و مسایل منطقه، افغانستان و حتی مسایل امنیتی آسیای مرکزی و قفقاز بود.
دکتر روحانی اظهار داشت: مسأله ترانزیت نیز برای ما بسیار مهم است. دو کشور تلاش دارند که از طریق ایران، یعنی از محور جنوب به شمال بتوانیم خلیج فارس و دریای عمان را به شرق و شمال اروپا متصل کنیم. برای ما اهمیت زیادی دارد که از محور بندرعباس – مسکو ترانزیت کالا انجام شود. این توانمندی بسیار خوبی است تا آنچه قرار است از شبه قاره هند به شمال اروپا و مسکو حمل شود، از این مسیر منتقل شود.
رییس جمهور تصریح کرد: ایران همچنین در موضوع حل و فصل مشکل سوریه و برقراری ثبات در منطقه با روسیه و ترکیه و در موضوع ترانزیت با روسیه و آذربایجان همکاریهای سه جانبه دارد. مفاد بیانیه مهمی که امروز از سوی روسای جمهور ایران و روسیه منتشر شد، نشان می‌دهد که چقدر روابط تهران و مسکو ارتقا پیدا کرده است.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه دو کشور زمینه‌ها و ظرفیت‌های بسیار خوبی برای گسترش روابط دوجانبه دارند، خاطرنشان کرد: ایران و روسیه وارد فاز نوینی در روابط خود شده اند. امروز پروژه‌های بزرگی در عرصه های نفت و گاز با زمان اجرای بلند مدت و حجم سرمایه‌گذاری قابل توجه بین دو کشور یا در حال اجراست یا در مرحله تفاهم و مذاکره برای آغاز اجراست.
رییس جمهور گفت: در زمینه راه‌آهن همکاریهای جدیدی را برای برقی کردن خطوط آهن، خرید لوکوموتیوهای جدید و همچنین تامین واگن آغاز خواهیم کرد. برای خرید 6 هزار واگن باری جدید توافق کرده ایم که از این میزان هزار و 100 واگن خریداری شده و بقیه در ایران ساخته می شوند.
دکتر روحانی اضافه کرد: آقای پوتین در مذاکرات امروز برای فروش هواپیما و هلی‌کوپتر اعلام آمادگی کامل کرد و گفت که تمایل دارند در این صنعت با هم همکاری کنند و مشترکاً آنچه را مورد نیاز است، بسازیم. همچنین در زمینه همکاریهای هسته‌ای، ساخت نیروگاههای هسته‌ای جدید، ساخت نیروگاه حرارتی در بندرعباس که در حال اجراست و تلاش برای آغاز تجارت ترجیحی با 5 کشور اوراسیا نیز مذاکرات خوبی داشتیم. برقراری تجارت ترجیحی می تواند مقدمه ایجاد منطقه آزاد تجاری و تسهیل تجارت منطقه ای باشد.
رییس جمهور اظهار داشت: درباره رژیم حقوقی دریای خزر نیز مذاکرات خوبی داشتیم. نظرات ایران و روسیه در این موضوع بهم نزدیک است. البته باید 5 کشور ساحلی درباره دریای خزر تصمیم بگیرند.
دکتر روحانی تصریح کرد: در مذاکرات مقامات دو کشور تصمیم گرفته شد، گردشگرانی که گروهی سفر می کنند، بتوانند بدون روادید سفر کنند و برای گردشگران فردی نیز قرار شد تسهیلاتی ایجاد شود تا راحت‌تر بتوانند رفت و آمد بکنند. مسأله گردشگری برای دو کشور بسیار حائز اهمیت است.
رییس جمهور با اشاره به توافق و تاکید دو طرف بر گسترش همکاریها و تعاملات فرهنگی، علمی و دانشگاهی خاطرنشان کرد: در مجموع می‌توانم بگویم روابط ایران و روسیه از لحاظ دوجانبه ای و منطقه‌ای کاملاً متحول شده و در مسیر جدیدی قرار گرفته و با استناد به آماری که آقای پوتین امروز از سطح و حجم روابط اعلام کردند، می‌توانیم شاهد پیشرفت‌های خوبی در این زمینه باشیم.
دکتر روحانی با بیان اینکه در مجموع سفر بسیار خوبی داشتیم و توانستیم زمینه های گسترش روابط را مرور کنیم، گفت: ظرفیت‌های زیادی برای توسعه روابط ایران و روسیه وجود دارد و دو دولت برای گسترش این روابط با توجه به ظرفیت‌های خوبی که دارند، اراده سیاسی لازم را نیز دارند. در مسایل دو و سه جانبه با روسیه و کشورهای ثالث همکاریهای خوبی داریم و این می‌تواند آینده بهتری را برای منطقه رقم بزند.




تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن