تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):با احمق مشورت نکن و از دروغگو یارى مجو و به دوستى زمامداران اعتماد مکن.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867990948




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خنثی سازی یک حمله تروریستی در آلمان


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



خنثی سازی یک حمله تروریستی در آلمان
پلیس آلمان می‌گوید، توانسته است با حضور پرشمار نیروهای امنیتی مانع از یک حمله تروریستی در غرب این کشور شود. نیروهای پلیس یک مرکز خرید را در این شهر بستند.
روز نو : به گزارش دویچه‌وله، سخنگوی پلیس آلمان به خبرگزاری رسمی این کشور گفت، شواهد مشخصی وجود دارد که روز شنبه (۱۱ مارس) قراربود در مرکز خرید میدان «لیمبکر» در شهر «اسن» (در غرب آلمان) حمله‌ای اتفاق بیافتد. به گفته او، نیروهای امنیتی آلمان هنوز نمی‌داند چه کسی قرار بود این حمله را انجام دهد.


بر اساس اطلاعات محافل امنیتی آلمان، این حمله احتمالی قرار بود توسط تندروها انجام شود. رادیوی «وست‌دویچه» گزارش داده که یک نفر از خارج از کشور و مرتبط با گروه داعش مأموریت انجام حمله‌ای با مواد منفجره در اسن را داده و طرز ساخت بمب را از طریق شبکه‌های اجتماعی ارسال کرده بود. به گفته پلیس آلمان اقدامات امنیتی در پی یک «تهدید مشخص» صورت گرفته است.


براین اساس، پلیس آلمان صبح روز شنبه دستور به بسته ماندن مرکز خرید لیمبکر داد و آن را تفتیش کرد. به منظور حفظ جان مردم در تمامی روز همه سالن‌های این مرکز و گاراژهای آن بسته ماند. این مرکز از بزرگ‌ترین مراکز خرید آلمان به حساب می‌‌آید.


روزنامه «بیلد» در پایگاه اینترنتی خود گزارش داده که محافل امنیتی آلمان شواهدی مبنی بر حمله‌ای تهدیدکننده ارائه داده بودند. آن‌ها راجع به چندین عامل انتحاری هشدار داده بودند که احتمالا قرار بود با بمب به این مرکز حمله کنند.


پلیس آلمان دو مرد را در «اوبرهاوزن» در رابطه با این تهدید تروریستی بازداشت کرده است. قرار است هر دو بازجویی شده و خانه‌هایشان تفتیش شود. بعد از این بازداشت نیروهای امنیتی حضور خود در مرکز خرید "سنترو" در اوبرهاوزن را تقویت کردند. 


با این حال پلیس گفت: «در حال حاضر هیچ شاهد مشخصی در مورد یک حمله برنامه‌ریزی‌شده در سنترو وجود ندارد.»


حدود یک سال پیش در اسن یک حمله تروریستی انجام شد که بر اثر آن، سه نفر زخمی شدند.


آلمان طی سال‌های گذشته بارها هشدارهای تروریستی را تجربه کرده که به بسته شدن اماکن عمومی منجر شده است. در نوامبر ۲۰۱۵ بازی دوستانه فوتبال بین تیم‌های آلمان و هلند اندکی پیش از برگزاری آن در ورزشگاه هانوفر به دلیل هشدارهای امنیتی لغو شد.


در شب آغاز سال ۲۰۱۵ ایستگاه مرکزی راه‌آهن شهر مونیخ بسته شد. دو سال پیش نیز راه‌پیمایی کارناوال در براونشوایگ به دلیل خطری تروریستی لغو شد.






تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن