واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
مرکل مقایسه آلمان با نازیسم از طرف ترکیه را محکوم کرد صدر اعظم آلمان در عین حال که مقایسه آلمان با نازیسم از طرف ترکیه را محکوم و آن را غیر قابل قبول دانست بر اهمیت حفظ دوستی با آنکارا و توافق پناهندگان با این کشور تاکید کرد.
به گزارش فرهنگ نیوز، "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان بر لزوم حفظ دوستی با ترکیه تاکید کرد.
وی در یک بیانیه دولتی در پارلمان آلمان بر اهمیت توافق پناهندگان با ترکیه تاکید کرده و گفت: حدود یک سال است که شمار مرگ و میرها به شدت کاهش یافته و شرایط زندگی پناهندگان در اقامتگاه های ترکیه بهتر شده است. تنها با توافق بین اتحادیه اروپا و کشورهای مبدا و ترانزیتی می توان به صورت پایدار با دلایل پناهندگی در محل آن مقابله کرد. ما هرگز نباید فراموش کنیم که هیچ کس وطن خود را به سادگی ترک نمی کند. توافق پناهندگان با ترکیه به نفع همه هم اروپا، ترکیه و همه پناهندگان است.
مرکل در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد که سیاست پناهندگان اتحادیه اروپا بدون شک بهبود پیدا خواهد کرد. خیلی چیزها هنوز با بی نظمی پیش می رود. همچنان قربانیانی در دریای مدیترانه وجود دارد و شرایط پناهندگان در یونان غیر قابل قبول است. مبارزه با قاچاقچیان همچنان اولویت ماست.
صدر اعظم آلمان همچنین تاکید کرد که آلمان با برخی کشورها روابط متنوع اما بسیار دشواری دارد که از جمله این کشورها ترکیه است. وی اظهارات سیاستمداران ترک که آلمان را در کنار نازیسم قرار می دهد بسیار غم انگیز و مایوس کننده دانسته و این گونه اظهارات را ادعاهایی بی جا که نمی توان آن را تفسیر و توجیه کرد دانست.
وی افزود: این گونه اظهارات جنایات نازی ها را بی اهمیت جلوه می دهد. این گونه قیاس ها باید پایان یابد و این ها برای رفاقت با ترکیه مناسب نیست.
هم زمان مرکل تاکید کرد که ما باید به صورت دیپلماتیک عمل کنیم. هیچ کس به این مسئله علاقمند نیست که یکی از شرکای ناتو همچنان از این ائتلاف دور شود.
وی همچنین درباره خبرنگار دستگیر شده آلمانی در ترکیه نیز گفت: دولت آلمان با همه قدرت برای آزادی این خبرنگار آلمانی کار می کند.
مرکل درباره مبارزات انتخاباتی سیاستمداران ترک در آلمان خود را مردد نشان داده و گفت: آزادی سخنرانی همچنین برای سیاستمداران ترک در آلمان اعتبار دارد. این نشست ها باید برگزار شود اما باید از قبل اعلام شود.
مرکل همچنین خطاب به ترک هایی که در آلمان زندگی می کنند گفت که آن ها در رفاه کشور ما سهیم هستند. آن ها بخشی از کشور ما هستند و اختلافات و درگیری های داخلی ترکیه نباید به کشور ما وارد شود. بگذارید این زندگی کنار هم همچنان بهبود یابد و این آرزوی قلبی ما است.
صدر اعظم آلمان در بخش دیگری از سخنانش بخصوص از مسئله تجارت آزاد قدرتمندانه تر حمایت کرده و گفت: دراروپا یک سیاست تجاری که بر تجارت آزاد تاکید کند ضرورت دارد. اروپا باید از باز بودن خود بر روی جهانیان دفاع کند.
وی ضمن استقبال از قرارداد تجارت آزاد با کانادا موسوم به ستا بر لزوم بسته شدن قراردادهای تجارت آزاد مشابه با دیگر کشورها تاکید کرد. آلمان در شرایطی خاصی بر این مسئله تاکید دارد که نه تنها به بازارهای واحد اروپایی بلکه همچنین به بازارهای جهانی دسترسی داشته باشد.
قبل از سخنرانی مرکل نیز نوربرت لامرت، رئیس پارلمان آلمان در سخنانی به ترکیه درباره حرکت به سوی یک دولت به طور فزاینده مستبد هشدار داده و گفت: یک چنین دولتی همواره خو را از اروپا، اعتقاداتش و استانداردهای دموکراتیکش دور می کند.
وی همچنین درباره توهین های ترکیه به آلمان و مقایسه آن با نازیسم نیز گفت: وقتی کشوری را متهم کنیم که روش های نازیسم را در پیش گرفته در حالی که سازمان ها و نمایندگان منتخب آن در چارچوب نظم قانون اساسی کار می کنند تنها خود را رد صلاحیت کرده ایم.
منبع: تسنیم
95/12/20 - 10:06 - 2017-3-10 10:06:15
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]