تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس روزه دارى را افطار دهد، براى او هم مثل اجر روزه دار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851220661




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرنخ‌های جدید درباره ارتباط پشت پرده افراد ترامپ با روسیه


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی جدید فاش کرد
سرنخ‌های جدید درباره ارتباط پشت پرده افراد ترامپ با روسیه
گزارش‌های جدید حاکی از آن است که در کمپین انتخاباتی ٢٠١٦، رئیس کمپین دور نهایی دونالد ترامپ، «پاول مانافورت»، ارتباطات منظمی با همکار دیرین خود –یک مترجم نظامی روس در کی‌یف که در اوکراین به اتهام عامل اطلاعاتی روسیه، بازجویی شد- داشته است.
روز نو : گزارش‌های جدید حاکی از آن است که در کمپین انتخاباتی ٢٠١٦، رئیس کمپین دور نهایی دونالد ترامپ، «پاول مانافورت»، ارتباطات منظمی با همکار دیرین خود –یک مترجم نظامی روس در کی‌یف که در اوکراین به اتهام عامل اطلاعاتی روسیه، بازجویی شد- داشته است.

به گزارش روز نو به نقل از نیویورک‌تایمز، در کنوانسیون ملی جمهوریخواهان در ماه جولای، «جی.دی.گوردن»، یک مقام سابق پنتاگون در تیم امنیت ملی ترامپ، دیداری با «سرگئی کیسلیاک»، سفیر روسیه داشته است؛ درست زمانی که گوردن، خارج از سازوکار حزبی در حال صحبت درباره نزاع میان روسیه و اوکراین بوده است. همچنین، «جیسون گرین‌بلات»، وکیل سابق سازمان ترامپ و در حال حاضر، نماینده ویژه کاخ سفید برای مذاکرات بین‌المللی، تابستان گذشته، با «برل لازار»، خاخام اعظم روسیه و یکی از متحدان ولادیمیر پوتین، دیدار کرده بود.
 گوردن، مقام سابق پنتاگون، دیدار خود با  کیسلیاک را در کنوانسیون جمهوریخواهان به تصویر کشید و از آن به عنوان موضوعی عادی یاد کرد. بعد از یک پنل گفت‌وگو و بحث، او گفت که به‌طور خلاصه با «ده‌ها تن از سفرا و دیپلمات‌های ارشد» ازجمله کیسلیاک صحبت کرده است. گوردن گفت که او «برخی از نظرات کمپین را در مورد اهمیت ارتقای روابط با روسیه تکرار کرده است»، اما وارد مسائل اساسی سیاسی نشده است. در ملاقاتی دیگر در میان حزب جمهوریخواه که گوردن به نمایندگی از ترامپ و برای ارايه نظرات او به حزب حضور یافته بود، گفت که در صحبت‌های وی با  کیسلیاک هیچ ارتباط پشت‌پرده‌ای وجود نداشته است. او گفت: «متأسفانه بسیاری از رسانه‌ها به‌طور مکرر تلاش می‌کنند که نقاطی را که هیچ ارتباطی میان آنها نیست، به یکدیگر متصل کنند.»
به دنبال گزارش‌های متعدد و تحقیقات سرویس‌های اطلاعاتی در مورد تلاش ولادیمیر پوتین برای مداخله در انتخابات به نفع دونالد ترامپ و همچنین تحقیقات اف‌بی‌آی و کنگره، لیستی از ارتباطات روس‌ها با همکاران دونالد ترامپ که همچنان در حال افزایش است، شک و تردید‌ها را نسبت به دولت رئیس‌جمهوری جدید آمریکا بیشتر کرده است. دموکرات‌ها ارتباط‌های مشکوک و انکار نادرست مقامات دولت ترامپ را به‌عنوان بخشی از یک الگو می‌بینند که خط بطلانی بر اصرار سرسختانه ترامپ مبنی بر اینکه «او و همکارانش هیچ ارتباطی با روسیه ندارند» می‌کشد و دروغگویی آنها را برملا می‌سازد. حامیان دونالد ترامپ می‌گویند که ملاقات‌ها و تماس‌های بی‌خطر، موضوعی روتین و معمول برای تیم یک رئیس‌جمهوری جدید است و در حال حاضر، این فشارها و توطئه‌ها به دلایل سیاسی و به منظور خراب‌کردن دولت ترامپ است. ترامپ، روز پنجشنبه، افراط و دیوانگی شدید برای پیداکردن ارتباط‌های همکاران او با روس‌ها را به «شکار ساحره‌ها» توصیف و آن را محکوم کرده است؛ اما ظاهرا این سخنان به او کمکی نکرد چراکه لاوروف، وزیر خارجه روسیه نیز روز جمعه، به تکرار سخنان ترامپ پرداخت و گفت: «این کارها شبیه شکار ساحره‌ها است».
شکار ساحره‌ها به دوران سیاهی در تاریخ اروپا اشاره دارد که جست‌وجوهایی برای گرفتن ساحره‌ها انجام می‌شد و در این میان حدودا ٢هزار تن اعدام و سوزانده شدند. روز جمعه،  ترامپ عکسی از دیدار پوتین و سناتور چاک شامر، نماینده دموکرات نیویورک را در تويیتر گذاشت و نوشت: «ما باید تحقیقاتی فوری را در مورد سناتور شامر و ارتباط او با پوتین و روسیه آغاز کنیم.»
این موضوع، پیشتر عواقب خطیری را برای دولت جدید به دنبال داشته است. «مایکل فلین» پیش از آن‌که به خاطر فاش‌شدن مکالماتش با کیسلیاک مجبور به استعفا شود، کمتر از یک ماه در پست مشاور امنیت ملی بود. این هفته، ژنرال جف سشنز، وزیر دادگستری ترامپ پذیرفت که با کیسلیاک، ملاقات‌هایی داشته که او پیشتر این موضوع را فاش نکرده بود. چند روز پیش، روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی نوشت که جف سشنز در دوران کارزار انتخاباتی‌ سال ۲۰۱۶ دو مرتبه با سرگئی کیسلیاک، سفیر روسیه در آمریکا، دیدار و گفت‌وگو کرده است. مقام‌های ارشد حزب دموکرات جف سشنز را به گمراه‌کردن کنگره در زمینه تماسش با سفیر روسیه متهم کرده‌اند و می‌گویند که  سشنز باید استعفا كند.
سشنز، تقاضاها برای استعفای خود را رد کرده، اما پذیرفته که خود را از هرگونه تحقیقاتی که شاید مهم‌ترین تحقیقات درمورد وزارت دادگستری باشد، کنار بکشد: موضوع دخالت روسیه در انتخابات و این‌که هریک از همکاران دونالد ترامپ، دراین میان، با روس‌ها تبانی کرده باشند، اما با این حال این مسأله ختم نشد؛ تمام ٩ دموکرات درکمیته قضائی سنا در روز جمعه از سشنز خواستند که درمورد انکار نادرست ملاقات‌هایش با مقامات روسیه در زمان کمپین انتخاباتی شهادت دهد. (یعنی شهادت دهد که پیشتر، ملاقات‌هایش با مقامات روسیه را به دروغ، منکر شده بود.)
بخشی ازمشکل اساسی درمورد این تماس‌ها، می‌تواند سبک رفتار ستیزه‌جویانه ترامپ باشد. او پیشتر- حدود یک‌ماه پیش- در کنفرانسی خبری گفته بود که او «هیچ کاری با روسیه ندارد» و این‌که «هیچ فرد دیگری که ما با او کار می‌کنم نیز، این‌گونه نیست». در واقع، گزارش‌های زیادی توسط رسانه‌های مختلف حاکی ازتماس‌های متعدد میان همکاران ترامپ و روس‌هایی است که درخدمت دولت روسیه هستند یا با شخص پوتین، ارتباط نزدیکی دارند. یکی از پرونده‌های اتهامات درمورد ارتباطات روسیه و ترامپ، توسط یکی از عوامل بریتانیایی سرویس اطلاعاتی و مخالف سیاسی آقای ترامپ، جمع‌آوری شد که شامل ادعاهای اثبات‌نشده درمورد همکاری دستیاران ترامپ با روسیه، به منظور هک اطلاعات کامپیوترهای حزب دموکرات بود.
مقامات فعلی و سابق آمریکایی گفته‌اند که تماس‌های تلفنی ضبط‌شده و شنودها، نشان می‌دهد که در‌ سال قبل از انتخابات، اعضای کمپین ریاست‌جمهوری ٢٠١٦ ترامپ با سایر افراد مرتبط با مقامات ارشد اطلاعاتی روسیه، تماس‌های تلفنی مکرری داشته‌اند. با این حال اما، دیپلمات‌های سابق و متخصصان روسیه می‌گویند که خودداری از ملاقات مقامات روسیه درطول مبارزات و کارزار انتخاباتی، برای تیم ترامپ، پوچ  و خلاف منافع آمریکایی‌هاست.
«جان آر. بیرل»، سفیر آمریکا در مسکو از ‌سال ٢٠٠٨ تا ٢٠١٢، گفته است: من نگرانم که ما تا این اندازه، به هرتماسی، با سوءظن نگاه می‌کنیم». بیرل، می‌گوید که این رفتار به روس‌های داخل روسیه هم سرایت کرده و این حساسیت برای آنها هم به وجود آمده است. زمانی که او به روسیه بازگشت، گفت: «این دیوانگی ضدغربی و ضدآمریکایی حتی آشنایان و دوستان قدیمی من را نگران می‌کند که با من دیدار کنند، چراکه آنها می‌ترسند که برچسب «خیلی صمیمی با آمریکا» را به آنها بزنند.»
موج جدید ترامپ درمیانه جنجال‌ها
جنجال‌ها بر سر ارتباط مقامات دولت ترامپ درحالی همچنان در تیتر خبرها قرار دارند که روزگذشته، دونالد ترامپ، در توییتر، مطلبی نوشت که سروصدای زیادی به پا کرده است. دونالد ترامپ، باراک اوباما، رئیس‌جمهوری پیشین را متهم کرده است که پیش ازبرگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مکالمات او را درمحل کار و سکونتش، برج ترامپ نیویورک، شنود می‌کرده است. او این شنود ادعایی را غیرقانونی دانسته و گفته است؛ می‌تواند براین مبنا یک دعوای قضائی محکم‌علیه باراک اوباما آغاز کند.
ترامپ درتوییترش نوشته است: «وحشتناک است! همین حالا مطلع شدم که درست قبل از پیروزی، اوباما ارتباطاتم در برج ترامپ را شنود می‌کرده است. چیزی پیدا نکردند. این مک‌کارتیسم است.» «رئیس‌جمهوری اوباما چقدر سطحش را پایین آورده که تلفن مرا در دوره بسیار مقدس انتخابات شنود می‌کرده است. این درحد نیکسون/ واترگیت است. آدم بد (یا مریض).» اشاره اول ترامپ به «جوزف مک‌کارتی»، سناتور چپ‌ستیزی است که در دهه۱۹۵۰ مجموعه‌ای از اقدامات سرکوبگرانه را علیه منتقدان و روشنفکران هدایت می‌کرد و بدون مدارک مستند اتهام‌های سنگینی به آنها می‌زد. اشاره دوم او به رسوایی واترگیت است که درآن افشا شد. دولت «ریچارد نیکسون» جمهوریخواه، مقر حزب دموکرات را شنود می‌کرده است. تحقیقاتِ پس از آن فاش کرد که دولت ریچارد نیکسون مجموعه‌ای از سوءاستفاده‌های اینچنینی از قدرت را انجام داده است. این رسوایی به کناره‌گیری آقای نیکسون از قدرت انجامید.





تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن