تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):براستى كه حق را دولتى است و باطل را دولتى، و هر يك از اين دو، در دولت ديگرى ذليل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868829277




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئیات درگیری خونین در روستای پتک خوزستان


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



جزئیات درگیری خونین در روستای پتک خوزستان
روز نو :  فرماندار شهرستان باغملک جزئیات درگیری خونین جمعه شب در روستای پتک از توابع این شهرستان را تشریح کرد.
 
به گزارش روز نو؛ سید مجید صالحی روز شنبه اظهار کرد: در این درگیری که از ساعت23:30 جمعه شب رخ داد 3 نفر کشته و یک نفر مجروح شد.
 
وی گفت: این درگیری بین دو طایفه محمدی و موسائی رخ داد که سه نفر از طایفه محمدی کشته و یک نفر از آنان زخمی شد.
 
وی اظهار کرد: کشته شدگان شامل سه مرد 40، 35 و 26 ساله می باشند و فرد مجروح نیز در بیمارستان تحت درمان قرار دارد.
 
وی گفت: تعدادی از افراد طایفه محمدی شب گذشته در روستای دو گچه این شهرستان با هم نشستی در زمینه بررسی اختلافات با طایفه موسائی برگزار کرده بودند که پس از اتمام جلسه چهار نفر از آنان که برای رفتن به منزل سوار بر یک دستگاه خودروی سواری شده بودند توسط افرادی از طایفه موسائی مورد حمله مسلحانه قرار گرفتند.
 
وی گفت: در این حمله مسلحانه چهار سرنشین خودروی یاد شده مورد اصابت گلوله قرار گرفته که دو نفر از آنان در دم کشته شده و یک نفر از آنان در بیمارستان به دلیل شدت جراحات وارده فوت کرد.
 
به گفته وی نیروهای انتظامی بلافاصله در محل حاضر شده و امنیت را در محل حاکم کردند و تا کنون هم در این منطقه مستقر هستند و تمامی ترددها را کنترل می کنند.
 
فرماندار باغملک اظهار کرد:کار شناسائی و دستگیری قاتل یا قاتلین این حادثه توسط نیروهای انتظامی و امنیتی این شهرستان آغاز شده است.
 
وی گفت: به منظور حفظ جان دانش آموزان به دلیل در گیریهای احتمالی تمامی مدارس منطقه پتک از توابع این شهرستان در روز شنبه تعطیل اعلام گردید.
 
درگیری دو طایفه محمدی و موسائی در منطقه روستائی پتک از توابع شهرستان باغملک از هشت سال پیش بر سر زمینهای کشاورزی آغاز شده و تا کنون 16 نفر از دو طایفه کشته شده اند.
 
درگیری بین دو طایفه محمدی و موسایی در هشتم اسفند ماه سالجاری به کشته شدن یک مرد جوان از طایفه محمدی منجر شد.
درگیری این دو طایفه در شهریور ماه سال پیش نیز منجر به کشته شدن 9 نفر و زخمی شدن 20 نفر از دو طرف درگیری شد.
 
تلاشها برای صلح و آشتی توسط بزرگان و ریش سفیدان منطقه تا کنون نتیجه ای نداده است و همواره این تنشها رو به فزونی است.
 
بر اساس این گزارش طایفه محمدی پس از درگیری اولی که منجر به قتل چندین نفر شده بود، روستای پتک و خانه های خود ترک و به روستاهای اطراف رامهرمز و آبگرمک نقل مکان کردند که تعدادی از منازل آنها توسط افرادی از طایفه مخالف خود به آتش کشیده شدند.
 
تلاش شد که با دخالت معتمدان و ریش سفیدهای منطقه درگیری بین دو طایفه برطرف شود که هنوز این مشکل برطرف نشده است.
 
شهرستان باغملک در شرق خوزستان واقع شده‌است.

منبع: ایرنا


تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن