واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در نشست خبری
ممنوعیت فعالیت همزمان پزشکان در بخش دولتی و خصوصی سبب مهاجرت پزشکان میشود
روز نو : رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به اینکه ممنوعیت همزمان فعالیت پزشکان در بخش دولتی و خصوصی سبب مهاجرت پزشکان به ویژه از مناطق محروم میشود، گفت: باید اعتبارات لازم جهت رفع مشکلات این بند قانونی در نظر گرفته شود.
علیرضا زالی در نشست خبری با اشاره به تصویب قانون توسعه ششم و مباحث مطرح شده در حوزه سلامت، گفت: بر اساس بند «ب» ماده 89 این قانون امکان اشتغال همزمان پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان در بخش دولتی و خصوصی وجود ندارد که در واقع در این بند به موضوع تحقق زیرساختها به ویژه در حوزه اعتبارات توجه نشده بود.
وی افزود: حدود یک سال است که همکاران ما در بخشهای مختلف دولتی، بیمارستانها، آزمایشگاهها و ... مطالبات قابل توجهی داشته و چنین مصوبههایی در صورت اجرایی شدن چالشهای فراوانی را به همراه خواهد داشت و حجم زیادی از نامطالبات را ایجاد میکند.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به اینکه ابعاد فقهی و حقوقی زیادی بر این بند قانونی متردد بود،گفت: زمانی که این موضوع در شورای نگهبان مطرح شد ما با صاحبنظران و مؤثرترین افراد در این زمینه صحبت کردیم و رایزنیهای لازم انجام شد که بر اساس آن شورای نگهبان به این بند ایرادات قانونی گرفت و درخواست ابهامزدایی کرد.
زالی عنوان کرد: اگر پزشکی فقط در بخش دولتی کار کند حقوق و مزایای آن باید به صورتی باشد که تمایلی به فعالیت در بخش خصوصی نداشته باشد. از طرفی دولت در پرداخت مطالبات مشکل داشته و این مسأله علاوه بر ایجاد اختلال در خدمترسانی به مردم سبب مهاجرت پزشکان از مناطق محروم میشود.
وی تصریح کرد: دانشگاههای علوم پزشکی نیز از نظر نیرو دچار چالش شده چرا که مهاجرت از بخش دولتی به خصوصی صورت میگیرد که با اقدامات انجام شده در ارتباط با این مسأله مجلس موضوع را به حذف رأی نداد ولی شرط شورای نگهبان را پذیرفت.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور، تصریح کرد: بر اساس شرط شورای نگهبان دولت مکلف است در صورت تحقق این قانون بودجه سنواتی لازم را در نظر گیرد و اگر پزشکی در بخش دولتی کار کرد تعرفه منظم را پیشبینی کند که خوشبختانه این اقدام دستاوردی برای جامعه پزشکی است.
زالی خاطرنشان کرد: با این وجود من اجرای این مصوبه قانونی را شدنی نمیبینم چرا که در حال حاضر گردش نقدینگی وجود دارد و دانشگاههای علوم پزشکی حدود 12 هزار میلیارد تومان از مجموعه بیمهها طلب دارد.
وی در ارتباط با موضوع تعرفهها نیز، گفت: ما سناریوهای خودمان را در این زمینه مطرح کرده و از آن دفاع میکنیم، شورای عالی بیمه نیز به زودی تشکیل خواهد شد که تلاش میکنیم در این زمینه از سناریوی خود دفاع کرده و بستههایی را پیشبینی کردیم که نگرانی مردم را از رشد تعرفهها میکاهد.
منبع: فارس
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]