واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: طرح "یک عالمه درخت" در بوستان ولایت از فردا آغاز به کار می کند.
به گزارش تراز ، متین شریفی با اشاره به برگزاری طرح "یک عالمه درخت" همزمان با هفته منابع طبیعی و در آستانه روز درختکاری گفت: این طرح برای دومین سال است که به مرحله اجرا در می آید. سال گذشته اولین سال برگزاری این طرح بود و هدف از اجرای آن این بود که با کمک مردم درخت در شهر تهران بکاریم که در آن سال 5 میلیون نهال به مدت 2 ماه کاشته شد که این طرح در کمربند شمالی شهر تهران و احیای درختان خیابان ولیعصر(عج) از تجریش تا میدان ونک به مرحله اجرا در آمد.
دبیر طرح درختکاری در خصوص فاز دوم اجرای این طرح در سالجاری افزود: هدف این طرح کار عمرانی نیست، بلکه می خواهد مردم را از طریق نرم افزار و فضای مجازی که در سال های اخیر بخش قابل توجهی از زمان روزمره مردم را به خود اختصاص داده است، به درختکاری علاقمند کند. به همین منظور امسال نیز در نظر داریم با کمک مردم در کمربند جنوبی پایتخت در بوستان ولایت، بوستان جنگلی چیتگر و همچنین در 354بوستان در 354 محله شهر تهران این طرح اجرایی شود.
وی در خصوص اینکه در همین رابطه کمپینی راه اندازی شده است، تصریح کرد: با وجودی که این طرح هنوز به صورت رسمی آغاز به کار نکرده است، در حال حاضر بخش قابل توجهی از فضای مجازی را پر کرده که از طریق یک ربات که در ابتدا شخص با ثبت نام در این ربات و دادن اسم و عکس خود به آن به صورت اتوماتیک ثبت نام فرد را انجام می دهد و در نهایت یک پوستر شخصی سازی برای فرد ارسال می کند. از فردا (14 اسفندماه) این طرح با هشتک "یک عالمه درخت" در فضای اینستاگرام منتشر می شود.
وی با بیان اینکه تنها 4 روز از فعالیت آزمایشی این ربات می گذرد اما به علت استقبال شهروندان با ترافیکی بالایی جهت ثبت افراد روبرو هستیم، اضافه کرد: تاکنون 30 هزار نفر به عضویت این ربات در آمده اند و انتظار داریم که تا پایان طرح 300 هزار نفر عضو این ربات شوند تا بتوانیم 3 میلیون درخت در شهر تهران کاشته شود.
شریفی با بیان اینکه به ازای هر پستی که شهروندان در این هشتک بارگذاری کنند شهرداری تهران 10 نهال به این افراد می دهد، اذعان کرد: ارایه این 10 نهال بدین دلیل است که کاشت هر 10 نهال و میزان اکسیژنی که تولید می کند، معادل میزان اکسیژنی است که یک خودرو مصرف می کند و از سوی دیگر نیز می توانیم بگوییم که در طول یک سال انسان به اکسیژن تولیدی 10 نهال احتیاج دارد.
وی با اشاره به اینکه شهروندان تهرانی می توانند تا 20 اسفندماه از طریق ربات "یک عالمه درخت" یا سرای محلات در این طرح شرکت کنند، ادامه داد: مردم می توانند با ارسال پیغام به ربات tehranderakhtbot @ و همچنین از طریق تماس با شماره تلفن 77680091 داخلی 138 در این طرح شرکت کنند. این در حالیست که این طرح در مدارس، دانشگاه ها و تمامی ادارات نیز اگر جمع مشارکت افراد به حد نصاب برسد، قابل اجراست و وسیله ایاب و ذهاب نیز به صورت رایگان توسط شهرداری تهران انجام می شود.
وی درباره برگزاری مسابقات جدیدی تحت عنوان "لیگ درختکاری" که در این طرح گنجانده شده است ، افزود: اگر هر 10 نفر تشکیل یک لیگ درختکاری را دهند، می توانند در این طرح شرکت کنند. به گونه ای که با حضور یک داور و در زمان یک ساعت می توانند نسبت به کاشت نهال به صورت صحیح اقدام کرده که این کار معیار امتیازدهی تیم هاست که در نهایت برگزیده های این مسابقات اعلام خواهند شد.
دبیر طرح درختکاری در خصوص مسابقه عکاسی "درخت من" که در این طرح اجرا می شود، تصریح کرد: شهروندان می توانند از هر درختی که در شهر تهران از زیبایی خاصی برخوردار است، عکسی را ارسال کنند.
شریفی با اشاره به برگزاری مراسمی در این باره در 14 و 15 اسفندماه سالجاری خاطر نشان کرد: 1000 نفر برای شرکت در این مراسم اعلام آمادگی کرده اند و این در حالیست که قرارگاه جهادی امام رضا(ع) ابداع کننده این طرح نرم افزاری بوده است.
منبع: شهر
زمانبندی انتشار: 14 اسفند 1395 - 11:52
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]