تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862435389




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مخالفت تهران با نقض تمامیت ارضی کشورهای منطقه


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: رییس جمهور با اشاره به فرصت ها و توانمندی های ایران و ترکیه برای توسعه مناسبات و همکاری ها در بخش های مختلف، بر تلاش در راستای گسترش روابط دو جانبه و منطقه ای تهران- آنکارا تاکید کرد.



به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر چهارشنبه و در حاشیه اجلاس سران کشورهای عضو سازمان اکو در اسلام آباد؛ در دیدار با رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه، روابط ایران و ترکیه به عنوان دو کشور مهم در منطقه را رو به گسترش دانست و اظهار داشت: توسعه همه جانبه مناسبات فی مابین به نفع دو ملت و صلح و ثبات کل منطقه خواهد بود.

رییس‌ جمهور افزود: سرمایه‌گذاران دو کشور می‌توانند همکاری‌های خوبی در زمینه انجام پروژه‌های مشترک با یکدیگر داشته باشند.

وی با اشاره به توانمندی و زمینه‌های مناسب همکاری ایران و ترکیه در بخش‌های مختلف از جمله انرژی، حمل و نقل، و روابط مالی و بانکی خاطر نشان کرد: اجلاس کمیسیون‌های مشترک ایران و ترکیه که سال آینده در تهران برگزار می‌شود، می‌تواند تحولات مهمی در توسعه روابط اقتصادی دو کشور، رقم بزند.

روحانی تقویت هر چه بیشتر روابط دوستانه با همسایگان را از اصول سیاست خارجی ایران دانست و افزود: کمک به ثبات منطقه یکی از محورهای مهم همکاری‌های دو کشور به شمار آمده و حل سیاسی مشکلات و اختلافات می‌تواند در نهایت به ثبات و امنیت منطقه منجر شود.

رییس قوه مجریه با اشاره به اینکه مبارزه با تروریسم هدف اصلی در مواجهه با مسایل منطقه است، چرا که تروریست‌ها، دشمن اسلام، منطقه و بشریت هستند، گفت: جمهوری اسلامی ایران بر حفظ تمامیت ارضی کشورهای منطقه اصرار داشته و با هرگونه نقض تمامیت ارضی در منطقه بویژه در سوریه و عراق مخالف است.



رییس‌ جمهور با تأکید بر اینکه اختلاف میان کشورهای منطقه به نفع هیچ‌کس نیست، افزود: معتقدیم در یمن باید کشتار مردم متوقف، آتش‌بس فوری انجام شده و مسایل این کشور با گفتگوهای یمنی - یمنی، حل و فصل شود.

روحانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره از گفتگو و احترام متقابل برای حل اختلافات استقبال می‌کند، گفت: باید تلاش کنیم تا جنگ و خونریزی و مداخله قدرت‌های خارجی در منطقه هر چه زودتر متوقف شود.

رییس جمهور ترکیه نیز در این دیدار مناسبات دو کشور را مثبت ارزیابی کرد و گفت: ترکیه برای نهایی کردن قرار داد تجارت ترجیحی با ایران اهتمام داشته و متعهدیم که هدف 30 میلیارد دلاری در روابط اقتصادی با ایران را محقق کنیم.



رجب طیب اردوغان با اشاره به ضرورت همکاری‌های مشترک بخش‌های خصوصی دو کشور، افزود: توسعه مناسبات و همکاری‌های دو کشور در تمامی زمینه‌ها به نفع دو ملت خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه سیاست اصلی ترکیه بر گسترش مناسبات با ایران است، گفت: باید در راستای رشد هر چه بیشتر سرمایه‌گذاری و همکاری‌های مشترک با پول ملی تلاش کنیم.

رییس جمهور ترکیه همچنین در پاسخ به اظهارات رییس جمهوری کشورمان، بر ضرورت همکاری دو کشور در زمینه حل و فصل مسایل منطقه‌ای و مبارزه با تروریسم تأکید کرد.

روسای جمهور دو کشور همچنین با اشاره به اهمیت سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، بر ضرورت توسعه همکاری ها و روابط کشورهای عضو این سازمان تاکید کردند.




چهارشنبه 11 اسفند 1395 ساعت 18:59





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن