محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828982374
انتخاب سید محمد خاتمی یک تحول مبارک در جامعه ایران بود
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
انتخاب سید محمد خاتمی یک تحول مبارک در جامعه ایران بود
روز نو : داوری گفت: انتخاب سید محمد خاتمی برآیند یک تحول مبارک در جامعه ایران بود.
به گزارش ایلنا، عبدالرضا داوری در نشست میراث اصلاحات با بیان اینکه دانشگاه در دولت اصلاحات به چه معناست. آیا در سیاستگذاریهای دانشگاهی و راهبردهایش از ابتدا تا امروز، دولتها وزن و نقشی هم داشتهاند، گفت: اساساً تغییر دولتها چه تاثیری در راهبردهای مدیریت دانشگاهی داشته است. دانشگاههای ما در دوران اصلاحات در مقاطعی دچار تحول شدهاند اما این تحولات ناشی از دولت اصلاحات نبود بلکه از تحولی که در بطن جامعه به وجود آمده بود، نشأت میگرفت که خود را در دانشگاهها بازنمایی میکرد.
او ادامه داد: انتخاب سید محمد خاتمی برآیند یک تحول مبارک در جامعه ایران بود.
داوری افزود: تحلیل من این است که آنچه در ۳۷ سال اخیر نسبت به دانشگاهها وجود داشته یک سوءظن ساختاری بوده است که در نتیجه آن از ابتدای انقلاب تا سال ۶۳ نیز دانشگاهها تعطیل شدند و امروز نیز همان سوءظن همچنان باز تولید میشود و در زمینههای مختلف خود را نشان میدهد.
او در ادامه با بیان اینکه ما وقتی دانشگاه آمدیم و عضو انجمن اسلامی شدیم، کارکرد انجمن اسلامی مانند کارکرد بسیج دانشجویی امروز بود، عنوان کرد: انجمن اسلامی دانشگاه یک نهاد حکومتی به شمار میرفت و لیست اسامی اعزامی به جبههها را از دانشگاهها مشخص میکرد و حتی در زمانی که باید دانشجوها برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مجددا وارد دانشگاهها میشدند، این انجمن اسلامی بود که حتما باید آن اسامی را تایید میکرد.
داوری با اشاره به وجود سوءظن ساختاری نسبت به دانشگاهها در دوران پس از انقلاب خاطرنشان کرد: تصور من این است که ما فکر میکنیم اگر خواص و نخبگان را مهار کردیم، امکان مدیریت عوام هم به وجود میآید و فرقی هم نمیکند که این نخبگان دارای چه گرایشی باشند. فکر میکنم یکی از نقاط سوءظن به دانشگاهها از این منظر است و در نتیجه شکل گرفتن بحثهایی چون مهندسی فرهنگی نیز از درون چنین نگاهی به وجود میآورد که من به آن انتقاد دارم.
او با اشاره به اینکه آنچه در قانون اساسی و روند موجودیت فرهنگی کشور ورود کرده این است که دولتها چندان در زمینه سیاستگذاری در دانشگاهها موثر نیستند، اظهار کرد: ممکن است در شکل ظاهری و تاکتیکی تفاوتی میان دولتها وجود داشته باشد اما این قدرت که بتواند تحولاتی بنیادین در دانشگاهها ایجاد کند، وجود ندارد.
داوری گفت: امروز دولت روحانی چقدر توان دارد که در دانشگاهها تحولات ایجاد کند. باید این تفکیک را میان دولتها و سیاستگذاران قائل شویم که طی آن دولتها را تنها میتوان کارگزار سیاستهایی دانست که توسط برخی نهادهای خاص یا برخی شخصیتها تدوین میشود.
او ادامه داد: من اگر بخواهم صحبت کنم به تریبون دانشگاه نیازی ندارم. من کانال تلگرامی خودم را دارم و در آنجا حرفهایم را می زنم.
مشاور رسانهای احمدینژاد خاطرنشان کرد: سانسور تمام شده و آنانی که فکر میکنند هنوز میتوانند از راه سانسور جلوی چیزی را بگیرند باید بدانند که دوره این حرفها گذشته است.
او تاکید کرد :اگر کسی بخواهد جامعه را مهندسی کند نتیجه معکوس میگیرد ، هر کس به دنبال مهندسی کردن جامعه بوده است جامعه او را مهندسی کرده است، مانند رژیم پهلوی که به دنبال مهندسی کردن جامعه بود اما از دل آن انقلاب اسلامی رخ داد. پس چنین نگاهی قطعاً محکوم به شکست است.
او افزود : امروز در مسیری پیش میرویم که هیچ کدام از گروهها و احزاب ما مرجعیتی برای مردم ندارند. چه کسی منتظر است حزب موتلفه کاندیدای خود را برای ریاست جمهوری معرفی کند؟ چه کسی به دنبال مشخص شدن راهبردها از سوی جریانهای اصولگرا یا اصلاحطلب است؟ امروز جامعه ما از بسیاری از نخبگان جلوتر حرکت میکند و این تصور که نخبگان را جمع کنیم و به آنها قدرت و ثروت بدهیم تا جامعه را جلو ببرند به جایی نمیرسد.
داوری ضمن ابراز تاسف از اجازه ندادن به عبدالله مومنی برای سخنرانی اظهار کرد: همه از فاصلهای که من با دیدگاههای دوستم عبدالله مومنی دارم خبر دارند اما این که نهادی به این موضوع ورود کند و بگوید مومنی نیاید و سخنرانی نکند و دانشجویان را تهدید کند که نباید عبدالله مومنی در دانشگاه تهران حاضر شود چه کاری است؟
او یاد آور شد: امروز هر کسی میتواند با یک گوشی همراه به همه اطلاعات دسترسی پیدا کند. واقعاً مضحک نیست که در چنین دورهای به کسی اجازه سخنرانی ندهند؟
داوری ادامه داد: ما اصولا باید به دنبال تحلیل رویکردهای دولتها باشیم نه اینکه بخواهیم عملکردها را مقایسه کنیم. من خودم هیچ وقت وارد این فضاها نشدهام که بگویم خاتمی فاسد بوده یا احمدینژاد یا هاشمی یا روحانی. ما که نیامدهایم تا یقه همدیگر را بگیریم و بخواهیم به دنبال این مسائل برویم بلکه باید درباره ساختارها صحبت کنیم و از بحثهایی چون بالا بودن تورم در دوران احمدی نژاد و پایین بودن نرخ آن در دوران خاتمی بگذریم.
مشاور رسانهای احمدینژاد با بیان این که در حکومت اسلامی مهمترین وظیفه، تامین آزادی و حقوق مردم است اظهار کرد: حکومت اسلامی غیر از این وظیفهای ندارد. چه کسی گفته است که یک حکومت اسلامی وظیفه دارد همه آحاد مردم جهان را مسلمان کند؟
او با بیان اینکه ما در ۳۷ سال گذشته نتوانستیم با ریل گذاریهایمان به آنجا که میخواستیم برسیم، اظهار کرد: عملکرد وزرای علوم دولتهای نهم و دهم یعنی آقایان زاهدی و دانشجو جز ضربه زدن به دانشگاه چیز دیگری نداشت. کسی که میخواهد در دانشگاهها تفکیک جنسیتی ایجاد کند یا اساتید را اخراج کند و در مقابل اعتراض رئیس دولت وقت نیز بایستد و بگوید من وزیر شما نیستم نتیجهاش همین میشود.
او همچنین گفت: اعتقادم این است تحولاتی که در دانشگاهها ایجاد شده محصول دویدن دولتها بوده نه سیاستگذاری آنها. همانطور که در ماجرای برجام نوع توافقاتی که انجام شد اگر با تاییدات رهبری همراه نبود صورت نمیگرفت. درست است که آقای روحانی زحمت کشید و پیگیری کرد اما اگر ساختار قدرت را در ایران به درستی بشناسیم در تحلیل واقعیت موجود دچار خود فریبی نمیشویم.
داوری به موضوع بورسیههای دانشجویی در دوران دولت احمدینژاد اشاره کرد و گفت: وقتی موضوع بورسیهها در زمان آقای احمدینژاد مطرح شد اولین سوالی که در گزینش از دانشجوها میکردند این بود که نظرتان درباره مشایی و جریان انحرافی چیست و در صورتی که دانشجویی اندک گرایشی به آقای مشایی داشت او را رد میکردند.
او در ادامه افزود: احمدی نژاد در سال ۸۹ خیلی از مسائل را حل کرده بود اما عدهای نگذاشتند کار پیش برود که به وقتش این موضوع را بازگو خواهیم کرد. حالا که نزدیک انتخابات است فرصت خوبی برای سخن گفتن از این موارد پیش آمده است.
مشاور رسانهای دولت احمدینژاد با اشاره به عملکرد وزرای علوم دولت های نهم و دهم اظهار کرد: من اصلا عملکرد آقایان زاهدی و دانشجو را دارای کمترین نسبت فکری با رئیس جمهور وقت نمیبینم. شما اگر به وضعیت دولتهای آقای احمدینژاد نگاه کنید میبینید که در حوزه فرهنگ، رئیس دولت به وزیرش میگوید خانه سینما را بازگشایی کن اما وی تا روز آخر در برابر این دستور مقاومت میکند چرا که احمدینژاد از سال ۹۰ تا سال ۹۲ رییس جمهوری مصدوم الید بود که این امر به دلیل ساختار سیاسی کشور ماست.
او ادامه داد: شما به یک جمله آقای روحانی در جریان برجام توجه کنید که گفتند در موضوع برجام ما یک گام را بدون اذن رهبری برنداشتیم. این گفته به خوبی نشان میدهد که ساختار سیاسی کشور ما چگونه است.
مشاور رسانهای دولت احمدی نژاد گفت: احمدی نژاد شرایط متفاوتی با مهندس موسوی، هاشمی، خاتمی و روحانی داشت. احمدی نژاد که در سال ۸۴ به میدان آمد مانند خاتمی که در سال ۷۶ به میدان آمده بود با شبکهای از مدیران خود ارتباط نداشت. مساله احمدی نژاد این بود که با یارانی قرضی به میدان آمده بود چرا که میخواست راه جدیدی را برود و در نتیجه نیز عدهای از کنارش فاصله گرفتند چرا که احمدی نژاد به دنبال تغییر ریل گذاری در روند اداره کشور بود و به مدیران لازم برای این کار دسترسی نداشت.
او با بیان اینکه امروز میبینیم که چند نفر از وزرای احمدی نژاد از پرویز کاظمی گرفته تا مرضیه وحید دستجردی را به صدا و سیما میآورند و احمدی نژاد را نقد میکنند اظهار کرد: الان هم اگر به کامران دانشجو بگویید که نظرش درباره احمدینژاد چیست حتما علیه احمدینژاد حرف میزند. احمدینژاد در سالهای پایانی ریاست جمهوری به نقطهای رسیده بود که وزرایش از جای دیگری دستور میگرفتند. ایشان زمانی که علم جدیدی را برداشت تا راه تازهای را برود و از اصولگرایی سنتی فاصله بگیرد، بدل به جریان انحرافی شد و وزرایش از جای دیگری دستور گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۲:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
مشاور احمدینژاد: دوره سانسور تمام شده/ انتخاب خاتمی برآیند یک تحول مبارک بود/وزرای احمدینژاد از جای دیگری دس
مشاور احمدینژاد دوره سانسور تمام شده انتخاب خاتمی برآیند یک تحول مبارک بود وزرای احمدینژاد از جای دیگری دستور میگرفتند مشاور رسانهای دولت احمدی نژاد گفت احمدینژاد در سال 89 مسئله هسته ای را حل کرده بود اما عده ای اجازه ندادند که این اتفاق بیافتد که ما به وقتش این موضوع رامحمدرضا خاتمی:اصلاح طلبان و اصولگرایان معتدل از کاندیداتوری سیدحسن خمینی حمایت میکنند
محمدرضا خاتمی اصلاح طلبان و اصولگرایان معتدل از کاندیداتوری سیدحسن خمینی حمایت میکنند نایب رییس مجلس ششم گفت آیت الله هاشمی واسطه مهم و حلقه وصلی بودند بین حاکمیت جامعه و مردم که در این راه فداکاریهای بسیاری هم کردند و قطعا نبود چنین فردی درآینده برای ما مشکل ایجاد خواهد کردپرفورمنسی درباره مشکلات ترنسکشوالها در ایران/ تابوی جامعه به جشنواره فجر هم رسیدهاست
پرفورمنسی درباره مشکلات ترنسکشوالها در ایران تابوی جامعه به جشنواره فجر هم رسیدهاست سامان ارسطو طراح و کارگردان پرفورمنس همان باش که نیستی درباره این اثر گفت این پرفورمنس به موضوع ترنسکشوالها و مشکلات آنها در جامعه ایرانی میپردازد سامان ارسطو که با پرفورمنس «همانمونا میرزایی: بهعنوان نماینده جامعه زنان ایران وارد عرصه انتخابات هیات کشتی استان البرز شدم
مونا میرزایی بهعنوان نماینده جامعه زنان ایران وارد عرصه انتخابات هیات کشتی استان البرز شدم نخستین بانوی کاندیدای مدیریت اجرایی کشتی کشور گفت بهعنوان نماینده جامعه زنان ایران وارد عرصه انتخابات هیات کشتی استان البرز شدم و معتقدم که بانوان ایرانی از تواناییهای لازم برای حضور دجمعی از نمایندگان مجلس به دیدار سیدمحمد خاتمی رفتند
جمعی از نمایندگان مجلس به دیدار سیدمحمد خاتمی رفتند روز نو جمعی از نمایندگان مجلس عصر امروز به دیدار رییس دولت اصلاحات رفتند بهرام پارسایی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با اعلام این خبر گفت جمعی از نمایندگان مجلس که اکثر قریب به اتفاق آنها از اعضای فراکسیون امید بودند در سالگردمدل انتخاباتی موفقی که برای اولین بار در ایران دنبال میشود
همواره در آستانه انتخابات های مختلف احزاب و تشکل هایی که تا قبل از انتخابات تحرک و فعالیت چندانی نداشتند با برگزاری نشست ها و گفت و گو با رسانه ها خودی نشان می دهند و لوگوی حزب و تشکل خود را در بیانیه هایی آفتابی می کنند نزدیک به یک ماه از اعلام موجودیت جبهه مردمی نیروهای مردمیبرندگان اسکار 2017 معرفی میشوند/ دومین اسکار به سینمای ایران رسید/ به روز می شود
برندگان اسکار 2017 معرفی میشوند دومین اسکار به سینمای ایران رسید به روز می شود مراسم اهدای جوایز اسکار 2017 با اجرای جیمی کیمل آغاز شد و برندگان نهایی جایزه اسکار در این مراسم به تدریج اعلام می شوند عصرایران - مراسم هشتاد و نهمین دوره جوایز سینمایی اسکار از ساعتی پیش در دالبی«فروشنده» برنده اسکار بهترین فیلم خارجی زبان/ دومین اسکار به سینمای ایران رسید/ به روز می شود
فروشنده برنده اسکار بهترین فیلم خارجی زبان دومین اسکار به سینمای ایران رسید به روز می شود مراسم اهدای جوایز اسکار 2017 با اجرای جیمی کیمل آغاز شد و برندگان نهایی جایزه اسکار در این مراسم به تدریج اعلام می شوند عصرایران - مراسم هشتاد و نهمین دوره جوایز سینمایی اسکار از ساعتیعضو هیأت نمایندگان اتاق ایران مطرح کرد ویژگیهای بارز برای انتخاب رئیس جدید اتاق ایران
عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران مطرح کردویژگیهای بارز برای انتخاب رئیس جدید اتاق ایران عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران گفت مسؤول جدید اتاق ایران باید ویژگیهایی چون وجهه اجتماعی بین فعالان اقتصادی تعامل با بخش خصوصی ارتباط با دولت و توانمندی فعالیت در عرصه بینالمللی را دارا باشداولین محموله خاویار ایران به آمریکا رسید
اولین محموله خاویار ایران به آمریکا رسیدرئیس سازمان شیلات ایران از ارسال اولین محموله خاویار پرورشی ایران به بازارهای آمریکا خبر داد تاریخ انتشار چهارشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۰ ۳۹ حسن صالحی در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه این همایش توسط تولیدکنندگان ماهیان خاویاری در کشور برگز-
گوناگون
پربازدیدترینها