تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871896895




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کلاه گشاد میلیاردی که عرب‌ها سر پرسپولیس گذاشتند/کسی که صاحب ۶٫۵ میلیارد تومان شده و صدایش در نمی‌آید


واضح آرشیو وب فارسی:گیل نگاه:

گیل نگاه:باوجود آمارهایی که از تعداد رسمی تماشاگر بازی پرسپولیس با الهلال به ثبت رسیده کارگزار طرف قرارداد با باشگاه ایرانی در مسقط زیر بار فروش بلیت‌ها نمی‌رود!باشگاه پرسپولیس برای این که در عمان با مشکلی از بابت فروش بلیت به علاقه‌مندان روبرو نشود با یکی از کارگزاران عمانی قرارداد همکاری بست منوط به این که درآمدهای حاصله از بلیت‌فروشی بازی با الهلال به نسبت خاص میان طرفین تقسیم شود.در شرایطی که آمارهای رسمی از حضور نزدیک به ۱۴ هزار نفر در ورزشگاه سلطان قابوس برای تماشای بازی دو تیم حکایت داشت و رسانه‌های سعودی نیز از دخالت یکی از شیوخ ثروتمند ریاض در خرید ۱۳ هزار بلیت برای ورود رایگان طرفداران الهلال به ورزشگاه خبر داده بودند کارگزار عمانی پرسپولیسی‌ها همچنان به ضرس قاطع مدعی است بلیت چندانی در مسقط به فروش نرفته است.کارگزار عمانی با انتشار تصاویری از بلیت‌های چاپ‌شده برای بازی پرسپولیس با الهلال مدعی است بیشتر تماشاگرانی که وارد ورزشگاه شدند بدون خرید بلیت و از ورودی‌های گسترده ورزشگاه خود را به سکوها رسانده و تنها تعداد محدودی بلیت تهیه کردند که تعداد آن کاملاً مشخص است.کارگزار عمانی حتی در اثبات ادعای خود تصاویری از بلیت‌های فروخته نشده را نیز منتشر کرد تا از پرداخت هرگونه پولی به باشگاه پرسپولیس خودداری کند.با این تفاسیر به نظر می‌رسد ماجرای بلیت‌فروشی و درآمد میلیاردی که برای چند روزی پیرامون اردوی پرسپولیس در عمان شنیده می‌شد هنوز ادامه داشته باشد چون بر اساس آمار ثبت‌شده در سایت‌های رسمی نزدیک به ۱۳ هزار و ۷۵۰ نفر بازی دو تیم را از نزدیک تماشا کردند که برحسب هر بلیت ۵ ریال عمان فروش این تعداد بلیت رقم هنگفتی خواهد بود که با ادعاهای کارگزار عمانی پرسپولیسی‌ها بعید است درآمد میلیاردی به باشگاه تهرانی برسد.حسین تقوی، کارگزار اسکان، برنامه‌ریزی و فروش بلیت مسابقه پرسپولیس و الهلال در این خصوص می‌گوید که از ظرفیت ۳۴۰۰۰ نفری ورزشگاه سلطان قابوس، فقط ۲۰ هزار بلیت در اختیار داشته و ۱۵۰۰ بلیت را فروخته و نمی‌داند چطور تماشاگران حریف به زمین آمده‌اند و این کار را توطئه سعودی‌ها خوانده است.البته جواب خیلی پیچیده نیست و ربطی به توطئه و این مباحث ندارد. یک‌ضرب و تقسیم ساده نشان می‌دهد که از ۳۴ هزار بلیت ابتدا، ۱۳ تا ۱۴ هزار بلیت در اختیار عربستانی‌ها قرارگرفته و ۲۰ هزار هم به‌صورت بلیت چاپ‌شده در اختیار این کارگزار قرارگرفته است.البته که هیچ‌کس به‌غیراز مسئولان پرسپولیس اجازه نداشته‌اند ۱۴ هزار بلیت را به عربستانی‌ها بدهند و اصولاً بلیت بازی به‌جز آن‌ها در اختیار کسی نبوده است.حالا محاسبه قیمت بلیت به ادعای روزنامه عربستانی در کنار تعداد ۱۳ هزار بلیت‌فروش رفته نشان می‌دهد که این بازی ۶٫۵ میلیارد تومان درآمد داشته که شیخ عربستانی پرداخت کرده و مسئولان پرسپولیس از آن اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند.هرچند سؤال روزهای اول این بود که با اجازه چه کسی میزبانی ایران به عربستانی‌ها فروخته‌شده اما حالا سؤال اینجاست که این ۶٫۵ میلیارد را کجا برده‌اند؟ چه کسی این پول‌ها را گرفته و چرا صدایش درنمی‌آید؟
۸ اسفند ۱۳۹۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: گیل نگاه]
[مشاهده در: www.gilnegah.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن