تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828911750




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا حجت الاسلام رئیسی تن به کاندیداتوری برای ریاست جمهوری می دهد؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



آیا حجت الاسلام رئیسی تن به کاندیداتوری برای ریاست جمهوری می دهد؟
درحالي كه اصولگرایان سعی دارند به وحدت برسند، عضو و سخنگوي سابق جبهه پايداري مي‌گويد: «وحدت زوركي نيست»، او همچنين معتقد است كه «بايد بروند در خانه اصلح را از جا در بياورند».
روز نو :
 درحالي كه اصولگرایان سعی دارند به وحدت برسند، عضو و سخنگوي سابق جبهه پايداري مي‌گويد: «وحدت زوركي نيست»، او همچنين معتقد است كه «بايد بروند در خانه اصلح را از جا در بياورند».
 
به گزارش روز نو؛  اين روزها جبهه مردمي نيروهاي انقلاب با مشكلات زيادي روبه شده است. از يك طرف تيم احمدي‌نژاد با معرفي حميد بقايي به عنوان كانديداي خود، سعي در ايجاد شكاف ميان بدنه راي اصولگرايان دارد و از سوي ديگر برخي از اعضاي جبهه پايداري با مطرح كردن نام حجت الاسلام والمسلمین رئيسي ترديدهايي را در مورد سازوكار اجرايي اين جبهه ايجاد كرده اند.
 
آنطور كه شنيده مي‌شود قرار است روز پنج‌شنبه بعد از چند بار تاخير همايش سراسري جبهه مردمي نيروهاي انقلاب (جمنا) در تهران برگزار شود. اين همايش دو بار به تعويق افتاد. همايشي كه در آن قرار است شوراي مركزي انتخاب شوند و به احتمال زياد شاهد معرفي چند گزينه از سوي آنها براي انتخابات خواهيم بود. گزينه‌هايي كه در نهايت و با جمع بندي كلي اين جبهه به يك نفر كاهش پيدا كرده و آن فرد در انتخابات شركت خواهد كرد.
 
در اين وضعيت اميرحسين قاضي‌زاده هاشمي كه از اعضاي جبهه پايداري است و مدتي نیز مسئوليت سخنگويي اين حزب را برعهده داشت در گفت‌وگويي با هفته نامه مثلث به سازوكار وحدت انتقاد كرده و مي‌گويد: «خیلی وحدت و مدحت به نظر من موضوعیت ندارد..... وحدت زورکی به‌وجود نمی‌آید و دل‌ها به زور همراه نمی‌شود. نیروهایی که از سر اجبار برای یکی کار کنند حداکثر آن است که به او رای می‌دهند. اما برایش جانفشانی نمی‌کنند. مدل نیروهای اعتقادی و حزب‌اللهی کف خیابانی این است.»
 
مدل انتخاباتی پایداری ها به خاطر تبعیت از تفکر آیت الله مصباح بر این امر استوار است که آنها باید به دنبال «کاندیدای اصلح» بگردند و آن را بیابند.  
 
قاضی زاده با همین نگاه می گوید: «ما وظیفه داریم اصلح را بشناسیم و با تمام وجود از او بخواهیم تا به میدان بیاید. امام‌حسین‌(ع) با وجودی که به نامردی کوفیان آگاه بود براساس اصرار مردم حجت به او تمام شد و آمد.» (هفته نامه مثلث 30 بهمن 95)
 
او يك روز بعد در مصاحبه‌اي ديگر موضوع «اصلح» را بازتر مي‌كند. او به نامه نيوز گفته: «به نظر من اصلح در مقطع زمانی کنونی متعیّن در آقای رئیسی است. نفر دوم نمی شناسم. البته گزینه های دیگری مثل آقای زاکانی و حاجی بابایی هستند که برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری خوب محسوب می شوند اما در سطح آقای رئیسی کسی را سراغ ندارم. باید گفتمان نامزد اصلح روشن و تراز در سطح نفر دوم نظام باشد که این دو ویژگی در آقای رئیسی وجود دارد. منظور این نیست که سایر رفقا این طور نیستند همه خوب و قابل قبولند اما این کنش و اجماع و تعیّن در مورد آنها نیست.» (نامه نيوز)
 
اما يكي از مشكلات اساسي اين است كه در حال حاضر ايشان يكي از اعضاي شوراي نظارت بر انتخابات است و براساس قانون نميتواند فعاليت انتخاباتي كند. مگر اينكه يك ماه پيش از انتخابات از سمت خود استعفا دهد. قاضي زاده مي‌گويد كه عده‌اي رفتند و از او درخواست كردند از شورا استعفا داده و كانديدا شود. كدخدايي نيز در گفت‌وگو با خبر آنلاين مي‌گويد منعي براي اين كار وجود ندارد و گفته: «هر عضو هیأت نظارت نامزد انتخابات شود از سمت خود استعفا ‌می‌دهد اما زمان خاصی برای این کار در قانون مشخص نشده است.»
 
قاضي‌زاده در عين حال در پاسخ به اين سئوال كه «برخی معتقدند تأکید به حمایت اصلح یک نوع بازی سیاسی برای فرار از وحدت و همگرایی با سایر اصولگرایان است.» مي‌گويد: «بازی سیاسی است یا نیست را ما نمی فهمیم. چون اهل بازی نیستم چیزی را که فکر می کنم درست است می گویم.»
 
این اظهارات نشان می دهد اصولگرایان هنوز نتوانسته اند به طور مشخص روی فرد خاصی به وحدت برسند. درحال حاضر وضعيت اصولگرايي براي انتخابات را مي‌توان اينگونه خلاصه و صورتبندي كرد:
 
اول: احمدي‌نژادي‌ها: آنها با اعلام كانديداتوري بقايي از دوران افسردگي پس از نهي خارج شدند و روح تازه‌اي در جريان آنها دميده شده است.
 
دوم: «جبهه مردمي نيروهاي انقلاب» (جمنا): گروهی که جریان تندرو با پرچم اصولگرایی معرفی کرده و سعی دارد گروه های نزدیک به خود را در طیف اصولگرا به وحدت به سمت و سوی یک کاندیدای واحد برساند، با این حل روند اتفاقات  و میل بسیاری از چهره ها از جمله حجت الاسلام تقوی برای کاندیداتوری و همچنین کاندیداتوری یک نفر از تیم احمدی نژاد آنها را با مانع بزرگی روبه رو کرده است.  
 
سوم: پايداري و بخشي از اصولگرايان: اگرچه متقي‌فر (سخنگوي پايداري) برخلاف قاضي‌زاده هاشمي گفته: «گزینه نهایی جبهه پایداری هنوز مشخص نشده و این جبهه بر روی کاندیدها به جمع بندی نرسیده است.» اما اين بخش باتوجه به «اصلح‌گرايي» در انتخابات بدون توجه به نتيجه همچنان در عين سكوت به تلاش براي راضي كردن حجت الاسلام رئيسي ادامه خواهند داد.
 
در مجموع به نظر بعید می رسد که حجت الاسلام والمسلمین رئیسی خود را هزینه ی جبهه پایداری و امثالهم کند و تا زمانیکه اصولگرایان به طور واحد روی این مقام سابق قضایی و تولیت آستان قدس، اجماع نکنند، او پا پیش نمی گذارد و به کاندیداتوری تن نمی دهد.

منبع: انتخاب


تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن