تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، راه بهشت است و باطل، راه جهنم و بر سر هر راهى دعوت كننده اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817555692




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هراس از ترامپ در خاورمیانه/ ایران و اعراب به یکدیگر نزدیک‌تر می‌شوند؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: هراس از ترامپ در خاورمیانه/ ایران و اعراب به یکدیگر نزدیک‌تر می‌شوند؟
یک تحلیلگر ایرانی معتقد است که دولت جدید امریکا موضعی رادیکال نسبت به کشورهای اسلامی دارد و این ممکن است برای ایران و سایر کشورهای منطقه خطرناک باشد. او اشاره می‌کند که لفاظی‌های ترامپ دستگاه دیپلماسی ایران را وادار کرده که به دنبال بهبود روابط با کشورهای همسایه برآید.
آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین الملل- سایت «یور میدل ایست» با انتشار گزارشی به  دیدار اخیر حسن روحانی رییس‌جمهوری کشورمان با مقام‌های کویتی و عمانی اشاره و استدلال می‌کند که هراس ایجاد شده در میان رهبران منطقه از مواضع تند ترامپ سبب شده تا ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس به دنبال بهبود روابط و همگرایی بیشتر برآیند. 


به گزارش آفتاب‌نیوز؛ این سایت می‌نویسد: «روحانی روز چهارشنبه با مقام‌های کویتی و عمانی دیدار داشت تا بلکه بتواند قدری به کاهش تنش ایجاد‌شده میان ایران و کشورهای عربی منطقه که به سبب حمایت طرفین مقابل یکدیگر در سوریه و یمن ایجاد شده بکاهد. این بار روحانی با لحنی آشتی‌جویانه در سفر کوتاه‌مدت خود به کشورهای حاشیه خلج فارس با مقام‌های عربی دیدار کرد. البته این سفر عربستان سعودی را شامل نمی‌شود. روحانی  به امیر کویت شیخ صباح ال احمد الصباح گفته بود که امروز برادران مسلمان باید در برابر ایده‌های تفرقه‌افکنانه در کنار یکدیگر بایستند. او گفته بود که علیرغم تفاوت‌ها و اختلاف‌نظرها می‌توان اختلاف میان کشورهای منطقه را از طریق گفت‌و‌گو حل و فصل کرد.»



هراس از ترامپ در خاورمیانه/ ایران و اعراب به یکدیگر نزدیک‌تر می‌شوند؟



کویت برخلاف بسیاری از همسایگان عربی ایران، روابط حسنه خود با تهران را حفظ کرده است و ماه گذشته نیز گفت‌و گویی‌ها را با تهران برای کمک به عادی‌سازی رابطه ایران و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس آغاز کرد. ایران همچنین، روابط خوبی با عمان دارد و سلطان قابوس از روحانی استقبال گرمی بعمل آورد. عمان میانجی‌ای کلیدی میان ایران و غرب بوده است. روابط تهران با سایر کشورهای حوزه خلیج فارس پس از حمایت ایران از نظام اسد در سوریه و انصارالله در یمن تیره و تار شد.»


سفر روحانی کمتر از یک ماه پس از به قدرت رسیدن ترامپ انجام شده است. او با خود موجی از غیر‌قابل‌ پیش‌بینی‌بودن تصمیمات سیاسی را به همراه آورده است به خصوص پس از اعلام ممنوعیت صدور روادید برای اتباع هفت کشور مسلمان از جمله ایران عراق و یمن. او همچنین در کارزار انتخاباتی خود گفتمانی ضد‌اسلامی را به کار گرفته بود.


یک تحلیلگر ایرانی معتقد است که دولت جدید امریکا موضعی رادیکال نسبت به کشورهای اسلامی دارد و این ممکن است برای ایران و سایر کشورهای منطقه خطرناک باشد. او اشاره می‌کند که لفاظی‌های ترامپ دستگاه دیپلماسی ایران را وادار کرده که به دنبال بهبود روابط با کشورهای همسایه برآید. او می‌گوید: «به نظر می‌رسد که همه کشورهای منطقه با یک تهدید عمومی مواجه هستند و این فرصت خوبی برای نزدیک‌شدن کشورهای مسلمان به سوی یکدیگر است. این امر می‌تواند گامی مهم باشد و در این میان می‌توان میانجی‌گری‌هایی را انجام داد. در این میان انتظار می‌رود که زمینه بهبود روابط ایران با بحرین، عربستان سعودی، امارات و قطر فراهم شود و افزایش گفت‌و‌گو در برابر تهدیدات ایالات متحده را شاهد باشیم». 


شورای همکاری  همکاری خلیج فارس نیز در نشستی در منامه خواستار آغاز گفت‌و‌گوهای کویت با تهران برای زمینه‌سازی مذاکرات به منظور بهبود روابط تهران با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس شده بود. این سایت می‌نویسد: «این موضوع در نهایت به ارسال نامه‌ای از سوی امیر کویت به تهران در ماه گذشته منجر شد. سفیر سابق ایران در کویت در مطلبی در روزنامه اعتماد نوشته بود که کویتی‌ها قطعا می‌توانتد نقش مهمی ایفا کنند چرا که ایران آن کشور را به عنوان دوست خود برسمیت می‌شناسد و کویتی‌ها قابل اعتماد هستند. او اشاره کرده بود که ایران علاقمند به حل و فصل اختلافات با کشورهای منطقه است. او افزوده بود که خارجی‌ها از جمله اسرائیلی‌ها، بریتانیایی‌ها و امریکا نمی‌خواهد ایران با کشورهای همسایه روابط خوبی داشته باشد». 


با این حال، «سامی الناصف» تحلیلگر سیاسی معروف کویتی می‌گوید که ابتکار عمل تهران بستگی به آن دارد که ایران بیش از شعار به آن‌چه می‌گوید عمل کند. 




۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن