تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زِنا، شش پيامد دارد: سه در دنيا و سه در آخرت. سه پيامد دنيايى‏اش اين است كه: ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817539622




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

« آیت‌الله » نگران فقر و عدم همدلی در جامعه بود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: « آیت‌الله » نگران فقر و عدم همدلی در جامعه بود
محسن هاشمی گفت:‌ در روزهای آخر عمر از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پرسیدم که چه کارهایی را به اتمام نرسانده اید؟ ایشان گفتند همدلی در جامعه و جهان اسلام و ریشه کن کردن فقر از جمله کارهایی است که به اتمام نرسیده است.
آفتاب‌‌نیوز : محسن هاشمی در مراسمی که به مناسبت چهلمین روز درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به نام "سردار صبر ، صلح و اعتدال" که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شده بود با تشکر از حضور مردم در مراسم های تشییع، تدفین و یادبود « آیت‌الله» اظهار کرد: پیام های تسلیت و همدردی فراوانی از طرف مقام معظم رهبری، آیات عظام ، فرهیختگان جامعه برای درگذشت آیت‌الله هاشمی صادر شد که هر کدام از این متون را باید در جای خود بررسی کرد .


فرزند ارشد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: آیت‌الله از سالهای 42 تا 47 مشغول نگارش کتاب امیرکبیر بودند. در همان دوران دفترچه تفسیر قرآن را در زندان تهیه می کردند و در هر ملاقات پنهانی توسط مادرمان به بیرون از زندان انتقال می دادند. نتیجه آن تفسیرها 50 جلد کتاب تفسیر قرآن است.این همان راهی است که آیت‌الله طالقانی و مهدی بازرگان هم در زندان کنار فعالیت های سیاسی شان برای حفظ فعالیت دینی خود انجام می دادند.


وی در بخش دیگری از این سخنرانی با اشاره به نقش رئیس  فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: آیت‌الله نه تنها در مقطع پیروزی انقلاب بلکه در دوران جنگ و پس از رحلت امام (ره) نیز کنار مردم بودند و سعی کردند که مشکلات را از سر نظام و کشور برطرف سازند.


هاشمی با بیان اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی شخصیتی آینده نگر بود گفت:‌در سالهای 60 و 61 موضوع ضرورت تاسیس دانشگاه آزاد را مطرح کردند.  خوشبختانه پای آن ایستادند تا دانشگاه آزاد امروز به جایگاه خود رسیده است. با تمام نقدها و مخالفت هایی که با تاسیس متروی تهران می شد، ایشان با توجه به آینده نگر بودن خود ،‌ تاسیس مترو را امری ضروری می دانستند.


وی افزود:‌دوران  بعد از جنگ با  ریاست جمهوری ایشان همراه بود و در آن مقطع ایشان  برای ساخت و سازهایی کشور تلاش بسیار کردند. در همان سالها او را نقد می کردند که به فرهنگ توجه نمی کنند اما در پاسخ به آن‌ها باید گفت که انتساب افرادی چون مهاجرانی، معین، خاتمی و فاضل در سمت وزرای فرهنگی نشان از توجه ایشان به مسئله فرهنگ بود.


فرزند ارشد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به فعالیت های آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از سال 76 تا قبل از وفاتشان گفت:‌طی 20 سالی که از امور اجرایی جدا شده بودند تلاش داشتند اعتدال و  عقلانیت را در کشور رواج دهند. به عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این رابطه زحمات زیادی کشیدند. اتفاقا  در همین مسیر هم مورد آماج تیرهای زیادی قرار گرفتند.


وی با بیان خاطره ای گفت: در آخرین روزهای عمرشان سوال کردم که چه مواردی را نتوانستید به نتیجه برسانید. ایشان به چند موضوع از جمله همدلی در کشور و همدلی در جهان اسلام اشاره کردند و از سوی دیگر هم می‌گفتند با تمام تلاش هایی که برای برطرف سازی فقر در کشور انجام شده، هنوز این موضوع به عنوان یک معضل مطرح است.آرزوی ایشان این بود که با همدلی میان مردم و مسئولین جمهوری اسلامی،  بتوان فقر را از ایران بیرون کرد.


هاشمی یادآور شد: آیت‌الله هاشمی به ما می گفتند که اعتراف به اشتباه و اصلاح امور هیچ  اشکالی ندارد چرا که هیچ کس از اشتباه کردن معصوم نیست.  از سوی دیگر برای حل مشکلات سیاسی پیشنهاد می دادند تا دانایی مردم در کشور ارتقاء پیدا کند چرا که با ارتقای دانایی مردم خود به خود سیاست مداران بهتری بر سر کار می آیند و امور از این طریق اصلاح می‌شود.


وی در بخش دیگری از این سخنرانی گفت:‌آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به امید دادن بسیار توجه می کردند و ترویج  فضای همدلی را ضروری می خواندند. به ما خاطر نشان می کردند که تا همدلی در جامعه ایجاد نشود ایران ، پیشرفت نخواهد کرد. در همین رابط هم همیشه می گفتند چهار سال اول دولت من که همدلی ها بیشتر بود رشد و توسعه کشور هم بیشتر شده بود. ایشان اصولا نظم اجتماعی و حفظ نظام را در اولویت همه امور می دانستند.




۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن