تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871225283




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استعفای فلین برنامه مذاکرات نتانیاهو با ترامپ درباره ایران را برهم زد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


واکنش رسانه‌های صهیونیستی به اختلال در سیستم امنیت ملی آمریکا؛
استعفای فلین برنامه مذاکرات نتانیاهو با ترامپ درباره ایران را برهم زد
روزنامه اسرائیلی «اورشلیم پست» در گزارشی نوشت: با استعفای فلین برنامه دیدار نتانیاهو با ترامپ به هم خورد و با تردیدهایی همراه شد. فلین قرار بود سران دو کشور را در اتاق بیضی شکل ریاست جمهوری آمریکا در کاخ سفید در مورد برنامه های هسته ای ایران توجیه کند. از طرفی جان مک کین سناتور جمهوری خواه نیز گفته است که استعفای فلین یک نشانه نگران کننده از اختلال در دستگاه امنیت ملی کنونی است. بسیاری از همکاران او نیز در این تحلیل به او پیوسته اند و خواستار بازرسی بیشتر کنگره بر روابط دولت ترامپ با کرملین شده اند.
روز نو : روزنامه اسرائیلی «اورشلیم پست» در گزارشی نوشت: با استعفای فلین برنامه دیدار نتانیاهو با ترامپ به هم خورد و با تردیدهایی همراه شد. فلین قرار بود سران دو کشور را در اتاق بیضی شکل ریاست جمهوری آمریکا در کاخ سفید در مورد برنامه های هسته ای ایران توجیه کند. از طرفی جان مک کین سناتور جمهوری خواه نیز گفته است که استعفای فلین یک نشانه نگران کننده از اختلال در دستگاه امنیت ملی کنونی است. بسیاری از همکاران او نیز در این تحلیل به او پیوسته اند و خواستار بازرسی بیشتر کنگره بر روابط دولت ترامپ با کرملین شده اند.
 
به گزارش روز نو؛  روزنامه صهیونیستی «اورشلیم پست» نوشت: قرار بود سیاست‌های مشترک آمریکا و اسرائیل در قبال ایران در دیدار بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و ترامپ و با ریاست مشاور امنیت ملی ترامپ مطرح و جمع بندی شود که این دیدار با استعفای مایکل فلین مشاور امنیت ملی دولت آمریکا همزمان شد. فلین قرار بود سران دو کشور را در اتاق بیضی شکل ریاست جمهوری آمریکا در کاخ سفید در مورد برنامه‌های هسته‌ای ایران توجیه کند.
 
به گفته «کلیم کانوی» دستیار ترامپ، «فلین» شخصیت کلیدی رییس‌جمهور در این دیدار به شمار می‌رفت. او این هفته را به واسطه دیدار نتاینیاهو با ترامپ هفته بزرگ خوانده بود.
 
ساختار سخت این دیدارها که عمدتا از پیش طراحی شده است، تنها یک روز قبل از برنامه دیدار نتانیاهو با ترامپ به هم خورد و با تردیدهایی همراه شد. فلین همزمان با فرود هواپیمای نتانیاهو در واشنگتن شبانه استعفایش را تقدیم ترامپ کرده است.
 
دلیل استعفای فلین درز کردن خبر فریب دادن افکار عمومی و معاونان رییس‌جمهور آمریکا درباره تماس تلفنی‌اش با سفیر روسیه در آمریکا بوده است. او که در این تماس تلفنی به سفیر گفته بود ترامپ به محض ورود به کاخ سفید تحریم‌های اوباما برای دخالت روس‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری را لغو خواهد کرد، به رسانه‌ها و به مایک پنس معاون ترامپ در مورد این مکالمه دروغ گفته بود. در پی انتشار رکوردهای این مکالمه از سوی سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا مشخص شد که ادعای فلین در مورد عدم مکالمه درباره مساله تحریم‌ها با سفیر مسکو دروغ بوده است.
 
ترامپ و تیم او گفته‌اند که رونوشت این مکالمه هفته‌ها بوده که وجود داشته اما به محض اینکه به واشنگتن‌پست درز پیدا کرده منجر به استعفای تحمیلی فلین شده است.  
 
سران حزب جمهوری‌خواه به ویژه اعضای ارشد این حزب نظیر جان کورنین در این مورد ابراز نگرانی کرده‌اند.  
 
«جان مک کین» نیز گفته است که استعفای فلین یک نشانه نگران‌کننده از اختلال در دستگاه امنیت ملی کنونی است. بسیاری از همکاران او نیز در این تحلیل به او پیوسته‌اند و خواستار بازرسی بیشتر کنگره بر روابط دولت ترامپ با کرملین شده‌اند.
 
نتانیاهو برای دیدار روز چهارشنبه با ترامپ به واشنگتن رفته و امیدوار است نسبت اقدامات جدی‌تر با فعالیت‌های ایران در منطقه و مقابله جدی‌تر با ایران از ترامپ ضمانت بگیرد. او قرار است در مورد خطرات بلندمدت توافق هسته‌ای در برنامه‌های این کشور نیز با ترامپ گفت‌وگو کند.
 
نخست‌وزیر اسرائیل امیدوار است که خطوط قرمز برای اقدامات ایران با کمک امریکا ترسیم شود و این خطوط قرمز می‌تواند تحریم‌های جدید باشد
 
فلین در دوران کوتاه خدمتش در کاخ سفید تلاش‌های دولت برای هماهنگی با اسرائیل در مورد ایران را افزایش داد.
 
تنها حرکت علنی او «تحت نظر» قرار دادن ایران بعد از آزمایش موشکی اخیر ایران بوده که این حرکت نیز در حمایت از عربستان سعودی صورت گرفته است.
 
در دولت ترامپ «فلین» توانسته بود اجماعی علیه ایران ایجاد کند. این اجماع با وزیر دفاع دولت «جیمز متیس» و وزیر خارجه «رکس تیلرسون» و وزیر خزانه داری «استفاو منوچین» حاصل شده بود.
 
روز سه‌شنبه ترامپ «جوزف کیث کلوگ» را به عنوان مشاور امنیت ملی خود برگزید و قرار است بین افراد نظامی‌ سابق و کنونی برای پر کردن پست فلین تصمیم بگیرد.



منبع: ایلنا


تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن