تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداى تعالى كتابى راهنما فرستاد و در آن خوب و بد را روشن ساخت. پس راه خوبى را پيش گ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837299887




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهندسان از اسيد معده براي انتقال دارو كمك مي‌گيرند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مهندسان از اسيد معده براي انتقال دارو كمك مي‌گيرند
دستگاه‌هاي الكترونيكي قابل بلعيدن مي‌توانند شرايط و مشكلات فيزيولوژيكي يا انتقال داروها به...
   مترجم: رضا محمدي

دستگاه‌هاي الكترونيكي قابل بلعيدن مي‌توانند شرايط و مشكلات فيزيولوژيكي يا انتقال داروها به درون بدن را پايش كنند. پژوهشگران مؤسسه فناوري ماساچوست (MIT) يك سلول ولتاييك طراحي كرده و به نمايش گذاشته‌اند كه به كمك مايعات اسيدي در معده مي‌تواند شرايط خود را پايدار نگه دارد.
اين سيستم مي‌تواند نيروي كافي براي كاركردن سنجنده‌هاي كوچك يا دستگاه‌هاي انتقال دارو را تأمين كند. اين دستگاه‌ها به درون دستگاه گوارشي فرستاده شده و مدتي طولاني در آنجا اقامت مي‌كنند. در واقع محققان در اين پژوهش جديد موفق به توسعه نوعي باتري شدند كه توسط اسيد موجود در معده شارژ مي‌شود. پژوهشگران مي‌گويند اين نوع تأمين نيرو مي‌تواند جايگزيني ايمن‌تر و ارزان‌تر به جاي باتري‌هاي امروزي باشد كه اكنون براي كاركردن چنين دستگاه‌هايي مورد استفاده قرار مي‌گيرند. آنها براي تأييد اين فرضيه از يك آزمايش ساده استفاده كردند و تكه‌هايي از مس و روي را در يك ليموترش قرار دادند.
در اين آزمايش اسيد سيتريك به عنوان يك الكتروليت عمل و بين دو فلز جريان برق توليد كرد كه اين ميزان برق براي نيرو‌دهي به يك لامپ ال‌اي‌دي كافي بود.  محققان از اين فرآيند در مقياس بزرگ‌تر و روي يك دستگاه قابل هضم استفاده و الكترودهاي روي و مس را در خارج از اين دستگاه به يكديگر متصل كردند. اين دستگاه داراي يك سنسور دما و يك فرستنده ۹۰۰ مگاهرتز كوچك است.
در آزمايش اين سيستم جديد، اسيد معده توانست جريان الكتريكي را از روي به مس انتقال دهد و نيرو ايجاد كند. جيوواني تراورسو، يكي از پژوهشگران براي پژوهش‌هاي سرطان دستگاه گوارشي مي‌گويد: ما بايد با روش‌هاي جديد تأمين درازمدتِ نيرو براي اين سيستم‌هاي قابل بلعيده شدن همراه شويم. مشاهده كرده‌ايم كه لوله معدي روده‌اي فضايي واقعاً بي‌نظير براي ميزباني سيستم‌هاي جديد انتقال دارو و سنجش در اختيار ما مي‌گذارد و اكنون مسئله اساسي آن است كه چگونه نيروي مورد نياز اين سيستم‌ها را تأمين كنيم. نمونه اصلي و اوليه از اين دستگاه يك كپسول با حدود 40 ميلي متر درازا و 12 ميليمتر قطر است اما پژوهشگران پيش‌بيني مي‌كنند كه بتوانند اين كپسول را به ميزان يك سوم اندازه كنوني بسازند و اين كار به وسيله ساخت يك مدار تجمعي سفارشي شده انجام مي‌گيرد كه برداشت‌كننده انرژي، انتقال‌دهنده و يك ريزپردازنده كوچك را در خود خواهد داشت.
چاندراكاسان يكي ديگر از محققان در اين باره مي‌گويد: «يكي از چالش‌هاي بزرگ در دستگاه‌هاي كاشت شونده پزشكي مديريت توليد نيروي آنها، تبديل نيرو، ذخيره‌سازي و استفاده از آن نيرو است. اين كار به ما اجازه مي‌دهد دستگاه‌هاي پزشكي‌اي را تجسم كنيم كه خود دستگاه در توليد انرژي مشاركت كرده و به اين صورت سيستمي كاملاً خود پايداركننده ايجاد كنيم.» هنگامي كه پژوهشگران توانستند اين دستگاه را كوچك كنند، پيش‌بيني مي‌كنند سنجنده‌هاي ديگري به آن افزوده شده كه اين سيستم را براي كاربردهايي همچون پايش درازمدت نشانه‌هاي حياتي توسعه خواهد داد.
محققان می‌گویند:‌«شما قرصي خود نيرو‌ساز خواهيد داشت كه نشانه‌هاي حياتي شما را از درون بدن براي چند هفته پايش كرده و حتي نيازي به انديشيدن درباره آن هم نداريد. دستگاه در آنجا مي‌نشيند، اندازه‌گيري‌ها را انجام مي‌دهد و داده‌ها را به گوشي تلفن شما مي‌فرستد.» همچنين مي‌توان از اين دستگاه‌ها براي انتقال دارو استفاده كرد. در اين مطالعه، پژوهشگران نشان داده‌اند كه مي‌توانند از نيروي توليدشده توسط سلول ولتاييك براي آزاد كردن داروهايي كه در يك ورقه نازك طلا محفوظ شده‌اند، استفاده كنند. اين كار در موقعيت‌هايي كه در آن دكترها نياز به آزمايش كردن دوزهاي متفاوت دارو مانند رساندن دارو براي كنترل فشار خون دارند، مفيد است.
   منبع: ساينس ديلي





تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن