تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869571516




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قفل فیفا روی باشگاه‌های ایرانی! | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: فدراسیون جهانی فوتبال فیفا، با نگاهی ویژه اتفاقات فوتبال ایران و عملکرد باشگاه‌ها در بحث بدهی‌ها به بازیکنان و مربیان خارجی را زیر نظر دارد.

به گزارش تراز ،پیش از این وقتی استقلال با محرومیت از نقل و انتقالات مواجه شد، خبرگزاری تسنیم در گزارشی با عنوان زنگ خطری که «آسمان» همه باشگاه‌های ایرانی را «ابری» می‌کند به جدیت فیفا در رسیدگی به پرونده‌ها اشاره کرد. اینکه فدراسیون جهانی فوتبال به ریاست جیانی اینفانتینو تغییر رویه داده و به پرونده‌ها انضباطی به سرعت رسیدگی می‌شود. این جدیت و سرعت در پرونده‌های انضباطی در خصوص پرونده‌های مربوط به فوتبال ایران با حساسیت بیشتری اجرا می‌شود، چرا که سابقه باشگاه‌های ایرانی باعث شده  حساسیت‌های فیفا افزایش پیدا کند. 
جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا که خودش وکیل است پس از حضور در فدراسیون جهانی فوتبال تصمیم گرفت در مورد پرونده‌های انضباطی و موضوع فساد حساسیت بیشتری نسبت به قبل به خرج بدهد. از همین‌رو یکی از حساسیت‌های ویژه روی پرونده‌هایی بود که در کمیته انضباطی فیفا انباشته شده بود و به سرعت به آنها رسیدگی شد. پرونده‌هایی که باشگاه‌های ایرانی هم در کمیته انضباطی کم نداشتند. در خصوص چند پرونده از جمله شکایت حمزه یونس از باشگاه تراکتورسازی و عادل شیحی از باشگاه استقلال تصمیم‌گیری شد و رأی آن هم محرومیت این دو باشگاه از نقل و انتقالات بین‌المللی بود. البته خیلی‌ها می‌گویند پرسپولیس هم با چنین محرومیتی مواجه شده، اما چون این باشگاه نقل و انتقالات بین‌المللی نداشته هنوز این محرومیت مشخص نشده است. هرچند پرسپولیسی‌ها گفته‌اند چنین محرومیتی متوجه آنها نشده و نخواهد شد.
 
شنیده شده به دلیل تعدد پرونده‌های ایران در فیفا، فدراسیون جهانی فوتبال روی باشگاه‌های ایرانی «زوم» کرده و به دقت فعالیت باشگاه‌های ایرانی را زیر نظر دارد. محرومیت استقلال و سپس تراکتورسازی نشان دهنده این موضوع است.
 
با این شرایط داستان محرومیت‌های برای باشگاه‌های ایرانی همچنان ادامه دارد و این زنگ خطر نه تنها آسمان باشگاه‌های ایرانی را ابری نکرده و باران نباریده است، بلکه کولاک سنگینی در راه است. در صورت رسیدگی نشدن به پرونده‌های سنگین انضباطی در فیفا باشگاه‌های ایرانی علاوه بر محرومیت از نقل و انتقالات با کسر امتیاز، سقوط به دسته پایین‌تر و محکومیت‌های سنگین مالی مواجه خواهند شد.
 
در این بین بیشتر باشگاه‌های ایرانی از مدیران گرفته تا مربیان، همیشه دنبال راهی برای فرار از واقعیت بوده‌اند. هیچکس دنبال راه چاره نرفت تا مقابل این مشکلات گرفته شود و مشکلات را پیشگیری کند. همه دنبال راه فرار هستیم. حتی امیر قلعه‌نویی در اظهار نظر رسمی‌ و باوجود اینکه باشگاهش از دو پنجره نقل و انتقالات محروم است، می‌گوید برای بازیکنان سرباز تیمش باید راهی پیدا شود، چون آنها گناه دارند. یعنی بازهم دنبال راهی برای فرار یا دور زدن قانون هستیم تا در شرایطی که تراکتورسازی از نقل و انتقالات محروم است، بتواند بازیکنانی را به این شکل به خدمت بگیرد. مثل تمام سندسازی‌هایی که از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در بازرسی‌های AFC صورت گرفت تا اینچنین گریبان باشگاه‌ها را بگیرد.
 
با این حال هر چند دیر اما سرانجام کمیته تعیین وضعیت بازیکنان از سوی فدراسیون فوتبال تشکیل و روزبه وثوق‌احمدی سرپرست آن شد و امید می‌رود با تشکیل چنین کمیته‌ای دیگر شاهد اتفاقات بد برای باشگاه‌های ایرانی نباشیم.
 
 
 



منبع: تسنیم

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 24 بهمن 1395 - 08:39





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن