تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کس ماه رمضان یک آیه از کتاب خدا را قرائت کند مثل اینست که درماههاى دیگر تمام قر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860383367




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنبه پوپولیستی مسکن مهر بر جنبه فنی آن غلبه داشت | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: یک کارشناس مسکن با بیان این‌که در زمان شروع به کار مسکن مهر من یک برگ مطالعه درخصوص مسائل محیط زیستی، ‌مالی، حرفه‌ای، زیرساخت‌ها، مراحل بهره‌برداری، حمل و نقل و چگونگی تامین خدمات و انشعابات این طرح ندیدم، افزود: به نظر می‌رسد جنبه پوپولیستی مسکن مهر بر جنبه فنی آن غلبه داشت.

به گزارش تراز ، یک کارشناس مسکن با بیان این‌که در زمان شروع به کار مسکن مهر من یک برگ مطالعه درخصوص مسائل محیط زیستی، ‌مالی، حرفه‌ای، زیرساخت‌ها، مراحل بهره‌برداری، حمل و نقل و چگونگی تامین خدمات و انشعابات این طرح ندیدم، افزود: به نظر می‌رسد جنبه پوپولیستی مسکن مهر بر جنبه فنی آن غلبه داشت.
 
محمدمهدی مافی اظهار کرد: هر کار و عملی که در سطح دولت مطرح می‌شود باید یک گزارش توجیهی داشته باشد. مطالعات فاز صفر، حجم و اندازه پروژه، و میزان نفوذ پروژه در بخش اقتصاد سنجیده شود. هرچه پروژه بزرگ‌تر باشد طبیعتا مطالعات بیشتری از لحاظ زیست محیطی، اجتماعی، فنی، اقتصادی و بررسی‌های مالی می‌طلبد.
 
وی افزود: متاسفانه من یک برگ مطالعه درخصوص مسائل محیط زیستی، مالی، فنی حرفه‌ای، زیرساخت‌ها، ‌مراحل بهره‌برداری، حمل و نقل و چگونگی تامین خدمات و انشعابات مسکن مهر به عنوان بزرگ‌ترین پروژه دولت‌های نهم و دهم ندیدم و می‌توان از این پروژه به عنوان فاجعه پروژه‌های عمرانی نام برد. مسوولان دولت نهم و دهم فقط به عنوان یک شعار پوپولیستی که برگرفته از روحیات نفر اول دولت بود، مسکن مهر را مطرح کردند و شرایط به نحوی بود که کسی اجازه نداشت درخصوص نحوه تامین بودجه و مطالعات طرح سوال کند.
 
این کارشناس مسکن با بیان این‌که نداشتن مطالعات جامع، اولین نقطه تاریک مسکن مهر بود، یادآور شد: نقاط تاریک بعدی به مرور خود را نشان داد؛ زیرا حجم وسیع طرح، صدمات و آسیب‌های جانبی را بیشتر کرد.
 
مافی با اشاره به جانمایی‌های مسکن مهر تاکید کرد: پروژه‌ها غالبا در خارج از شهر احداث شد که شهرهای بزرگ را بزرگ‌تر کرد. از سوی دیگر حمل و نقل افراد ساکن در سایت‌های مسکن مهر به مادرشهر منجر به هزینه‌های اقتصادی برای خانواده‌ها و هدررفت سوخت و انرژی شده است. به همین دلیل تقاضا برای اسکان در مسکن مهر به مرور با ریزش همراه شد.
 
وی به مسائل تورمی مسکن مهر اشاره کرد و گفت: ۵۰ هزار میلیارد تومان پولی که توسط سیستم بانکی به مسکن مهر تزریق شد تورم ۳۰۰ درصد را طی یک سال رقم زد و تبعات مسکن مهر به سایر سطوح اقتصاد سرایت کرد. از سوی دیگر، شرکت‌های دست‌اندرکار حجم انبوهی از پتانسیل و امکانات را برای تولید مسکن مهر به کار گرفتند که حالا در شرف اتمام این پروژه قابل استفاده نخواهد بود و ضرر مضاعف می‌شود.
 
این کارشناس مسکن درخصوص مسائل روبنایی و زیربنایی مسکن مهر اظهار کرد: فرض کنیم  خانه ها ساخته شود و افراد برای زندگی به این خانه‌ها بروند. سوال این است که چه فرهنگ خاصی قرار است در سایت‌های مسکن مهر حاکم شود. به اعتقاد من چالش‌های اجتماعی مسکن مهر در آینده خود را نشان می‌دهد؛ زیرا انشقاقی در ساختار جمعیتی افراد ساکن در مسکن مهر و افراد ساکن در سایر شهرها ایجاد می‌شود. یعنی جامعه به افراد داخل مسکن مهر و افراد خارج مسکن مهر تقسیم می‌شود. بنابراین دولت می‌تواند با استفاده از تجربیات کارشناسان و بدنه فنی و صنفی، محدوده مسکن مهر را از شکل و شمایل محرومیت خارج کند.
 
به گفته‌ی مافی تنها جایی که متقاضی خوبی دارد مسکن مهر پردیس است که جزو آخرین پروژه‌های تعریف شده بود. هم‌اکنون نیز برخی از مشکلات این طرح با تزریق وام ۴۰ میلیون تومانی قابل حل است.
 
وی با اشاره به انتقادات وزیر راه و شهرسازی از پروژه مسکن مهر گفت: سوابق حرفه‌ای دکترآخوندی در بخش مسکن بر کسی پوشیده نیست اما باید سوال کرد وزارت راه و شهرسازی دولت یازدهم برای رفع مشکلات مسکن مهر چه اقداماتی انجام داده است. کسی منکر ایرادات مسکن مهر نیست اما دولت می‌توانست در جهت تسریع مسکن مهر اقدام و معضلات و مشکلات این طرح را تعدیل کند. 
 
 



منبع: ایسنا

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 24 بهمن 1395 - 08:49





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن