تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر چیز دارای سیماست، سیمای دین شما نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868883719




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صدها مهاجر بدون مدرک در آمریکا بازداشت شدند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: صدها مهاجر بدون مدرک در آمریکا بازداشت شدند
اداره های مهاجرت فدرال آمریکا صدها مهاجر بدون مدرک را دست کم در چهار ایالت این کشور بازداشت کردند که به گفته مسئولان مربوطه ، این بازداشت ها در راستای اقدامات عادی در اجرای قوانین بوده است.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، گزارش ها درباره بازداشت مهاجران در این هفته نگرانی هایی را در میان مدافعان حقوق مهاجران و خانواده هایشان برانگیخته است. این اقدام بلافاصله به دنبال فرمان اجرای ترامپ در ممنوعیت ورود پناهجویان و مهاجرانی از هفت کشور عمدتا مسلمان صورت گرفته است، فرمان ترامپ فعلا به حالت تعلیق در آمده است.

"علی نورانی" مدیر اجرایی سازمان مدافع حقوق پناهجویان موسوم به «فروم مهاجرت ملی» در واشنگتن دی سی در بیانیه ای گزارش ها درباره حمله به جوامع مهاجران را بسیار جدی خواند و گفت نگرانی مهاجران و آمریکایی های بومی که مهاجران را دوست دارند، قبال لمس است.

«دیوید مارین» از مقام های سازمان مهاجرت و گمرک آمریکا نیز گفت: اقدامات سازمان های فدرال در بازداشت مهاجران بدون مدرک در ایالت های آتلانتا، نیویورک، شیکاگو، لس آنجلس و اطراف ان انجام شده است.

این سازمان از اعلام تعداد کلی بازداشت شدگان خودداری کرد. به گفته «برایان کوکس» سخنگوی دفتر آتلانتای سازمان مذکور حدود200 نفر در این ایالت بازداشت شده اند.
وی افزود: 161 بازداشت در لس آنجلس در منطقه ای انجام شده که خود شامل هفت بخش پرجمعیت است.

مارین همچنین در گفت و گو با خبرنگاران این عملیات پنج روزه را جزو اقدامات عادی اعلام و اشاره کرد، نظیر چنین اقدامی تابستان گذشته در دوران «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا نیز در لس آنجلس انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد از میان بازداشت شدگان در جنوب کالیفرنیا فقط 10 نفر سابقه جنایی داشته اند و پنج نفر از آنها خواسته شده بود که کشور را ترک کنند.

«مایکل کاگان» استاد حقوق مهاجرت در دانشگاه نوادا در لاس وگاس گفت: حامیان حقوق مهاجران نگران ان هستند که چنین بازداشت هایی نشانه آغاز اقدامات شدیدتر و افزایش اخراج مهاجران در دولت ترامپ باشد.

به گزارش ایرنا، به دنبال فرمان اجرایی ترامپ در 8 بهمن که خواستار ممنوعیت ورود مهاجران و پناهجویان هفت کشور مسلمان شد، شهرهای مختلف آمریکا به صحنه تظاهرات علیه سیاست های مهاجرتی وی تبدیل شد. اجرای فرمان ترامپ با رای قاضی دادگاه فدرال متوقف شد.

پس از انتشار تصمیم نهایی قضات حوزه نهم دادگاه استیناف، طرف بازنده (دولت ترامپ) در دادگاه 14 روز فرصت خواهد داشت تا با ارائه یک دادخواست خواستار بررسی مجدد پرونده در حضور تمام قضات دادگاه استیناف شود. ارائه پرونده به دیوان‌عالی نیاز به تنظیم چنین دادخواستی ندارد.




۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن