تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870861299




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تماس تلفنی ترامپ و اشرف غنی/ گفتگو درباره وضعیت امنیتی افغانستان


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تماس تلفنی ترامپ و اشرف غنی/ گفتگو درباره وضعیت امنیتی افغانستان
روسای جمهور آمریکا و افغانستان در یک گفت‌وگوی تلفنی به بحث درباره وضعیت امنیتی افغانستان و مبارزه با تروریسم پرداخته و برای دیدار با یکدیگر ابراز تمایل کردند.


به گزارش ایسنا، هم‌زمان با گفت‌وگوی تلفنی دونالد ترامپ و اشرف غنی، روسای جمهوری آمریکا و افغانستان، ژنرال جان نیکلسون، فرمانده نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان به کنگره آمریکا گفت، برای موفقیت ماموریتش در افغانستان به چندهزار نیروی نظامی تازه نیاز دارد.


به گفته نیکلسون ۱۳ هزار و ۳۰۰ نیرویی که در حال حاضر در افغانستان هستند برای انجام عملیات ضد تروریستی کفایت می‌کنند اما برای آموزش و مشاوره درست به نیروهای امنیتی افغانستان به چند هزار نیروی تازه نیاز است.


همزمان با صحبت های ژنرال نیکلسون در برابر کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا، روسای جمهوری آمریکا و افغانستان نیز با یکدیگر گفت‌وگوی تلفنی انجام دادند.


دو رهبر درباره مسائل امنیتی افغانستان و منطقه، امور اقتصادی و سرمایه گذاری، و مبارزه با تروریسم و کشور های حامی آن گفتگو کردند. در این گفت‌وگو ترامپ درعین حال خطاب به رئیس جمهوری افغانستان بر لزوم دیدار دو رهبر تاکید کرد.


رئیس جمهوری افغانستان نیز گفت که نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان از مرحله دشواری عبور کرده‌اند و نیروهای افغان در کنار نیروهای آمریکایی در برقراری امنیت و مبارزه با تروریسم سهم داشته‌اند.


به گزارش بی.بی.سی، در همین حال ژنرال نیکلسون به سنای آمریکا گفت موضوع نیاز به نیروهای بیشتر را با ژنرال جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا و ژنرال دانفورد، رئیس ستاد مشترک ارتش این کشور مطرح کرده و دولت نیز به این بحث روی خوش نشان داده است. ژنرال نیکلسون در عین حال درباره نقش کشورهای منطقه در بی ثبات کردن افغانستان ابراز نگرانی کرد.


نیکلسون گفت، رویکرد روسیه در افغانستان از سال گذشته تغییر کرده و هدف فعلی آن تضعیف دولت افغانستان و نیروهای ناتو در این کشور است.


به گفته نیکلسون، روسیه چند نماینده طالبان را در غیاب نمایندگان دولت افغانستان به مسکو دعوت کرده در حالی که مذاکرات صلح باید به رهبری دولت افغانستان باشد.


وی هم چنین در ادعاهایی، نقش ایران را پیچیده‌تر از روسیه خواند و گفت از نظر دولت افغانستان منافع مشترک تهران و کابل اجازه همکاری‌های بیشتری به دو کشور می‌دهد و این علیرغم تلاش های همزمان ایران برای بی‌ثباتی افغانستان است.


ژنرال نیکلسون در همین حال گفت، آمریکا باید رابطه خود را با پاکستان مورد ارزیابی جدی قرار دهد چرا که این کشور فعالانه از طالبان حمایت می کند.


تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - 10 February 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن