تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):حد توکل چیست؟ حضرت فرمودند: اینکه با وجود خدا از هیچ کس نترسی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860501139




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فروش طرح ترافیک موتورسیکلت نانی برای مردم تهران ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دبیر کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: فروش طرح ترافیک موتورسیکلت اگر آبی (درآمد) برای مدیریت شهری داشته باشد هیچ نانی (نفع) برای مردم ندارد.

جلیل رحیمی جهان‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: در حالی که مسئله موتورسیکلت با مسائلی چون ترافیک، آلودگی هوا، درآمد و معیشت، حمل و نقل، امنیت جانی و مصرف سوخت گره خورده و  انتظار می‌رود شورای شهر به عنوان یکی از مدیران شهری به این مسئله با دیدی جامع بنگرد اما شاهدیم که برخی اعضای شورای شهر تهران فروش طرح ترافیک به راکبان موتورسیکلت را پیش کشیده و دلیل این کار خود را هم کاستن از آلودگی هوا اعلام کرده‌اند؛ در حالی که برای کاهش آلودگی هوا باید از طریق اختصاص تسهیلات بانکی مناسب برای جایگزین کردن موتورسیکلت‌های برقی و کم آلاینده با موتورسیکلت‌های از رده خارج و با آلایندگی بالا اقدام کند.

نماینده مردم تربت‌جام در مجلس،  اجرایی کردن  طرح ساماندهی موتورسیکلت‌ها در کلان‌شهرها را نشانه‌ای از حسن نیت مدیریت شهری برای پایان دادن به معضلات ناشی از تردد موتورسیکلت‌ها در شهر دانست و اظهار کرد: نمی‌دانم چرا تجربه جهان در اداره شهر از سوی مسئولان و مدیران شهری مورد بی‌توجهی قرار می‌گیرد. از شهرداری و شورای شهر سوال می‌کنم در کشورهایی که با جمعیتی به مراتب بیشتر از ایران و تهران هستند، چگونه مشکل ترافیک و آلودگی هوا حل شده است؟ آیا اعضای شورای شهر و شهردار تهران که برای بازدید از پروژه‌های شهری به کشورهای مختلف سفر کرده‌اند نمی‌دانند که فراهم کردن بسترهای حمل و نقل عمومی و توسعه زیرساخت‌های آن از مهمترین راه‌های نجات تهران از ترافیک و آلودگی است؟

وی ادامه داد: وقتی ناوگان حمل و نقل عمومی کلان‌شهرها به ویژه کلان‌شهر تهران هنوز با استانداردهای جمعیتی تناسب ندارد، مردم برای رسیدن به کار و زندگی‌شان از موتورسیکلت یا خودروی شخصی استفاده خواهند کرد. حالا شما قضاوت کنید که به جریان انداختن فروش طرح ترافیک به موتورسیکلت‌ها در شورای شهر آیا حل کردن صورت مسئله است یا سوء استفاده از شرایط نامساعد به نفع مدیریت شهری؟

دبیر کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس متذکر شد: وقتی خیابان‌های مرکزی و پیرامونی که برای تحمل بار ترافیکی 50 سال قبل طراحی شده است بدون تعریض یا تغییر اجبارا  حجم میلیونی خودروی شخصی، اتوبوس، تاکسی، آژانس و موتورسیکلت را تحمل می‌کند، وقتی حمل و نقل عمومی با نیاز جمعیتی مردم  تهران همخوانی ندارد یا وقتی کلان‌شهر تهران به بزرگ‌ترین پارکینگ کشور مبدل می‌شود، نمی‌توان مشکل آلودگی، ترافیک، مصرف سوخت و امنیت روان و جان مردم شهر را با فروش طرح ترافیک موتورسیکلت حل کرد.

رحیمی جهان‌آبادی در عین حال ممانعت از تردد موتورسیکلت در محدوده طرح ترافیک را بسیار سخت توصیف کرد و افزود: فرض کنید که شورای شهر علی‌رغم هشدارها و معایب، چنین طرحی را مصوب و به اجرا درآورد آیا این طرح سرنوشتی مثل قانون برخورد با استفاده‌کنندگان ماهواره را پیدا نخواهد کرد که پس از چند ماه بگیر و ببند و رفتارهای غیرعادی مجریان و ناظران، با بی‌تفاوتی عمومی مردم به فراموشی سپرده شد؟

نماینده مردم تربت‌جام در مجلس خاطرنشان کرد: در ارزیابی دلایل بی‌تفاوت شدن اکثر مردم به قوانین به این جمع‌بندی می‌رسیم که مردم مشکل ندارند بلکه این قوانین غیرعقلایی، ناقص و ناپخته است که همه را گرفتار و نگاه عمومی به حاکمیت را منفی می‌کند.

وی از طراحان و موافقان فروش طرح ترافیک موتورسیکلت پرسید: آیا نمی‌دانید که قاطبه راکبان موتورسیکلت از نظر درآمدی و معیشتی جزو طبقات ضعیف و فقیر به شمار می‌روند؟ وقتی این افراد موتورسیکلت را وسیله حمل بار یا جابه‌جایی مسافر انتخاب می‌کنند از این طبقه می‌خواهید چه پولی دریافت کنید تا صرف چه کاری کنید؟ مشکل کجای شهر تهران با این درآمد می‌خواهید برطرف کنید؟

۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن