تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817341483




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا بذرپاش نامزد جبهه پایداری برای ریاست‌جمهوری است؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



آیا بذرپاش نامزد جبهه پایداری برای ریاست‌جمهوری است؟
روز نو : در شرایطی که برخی خبرگزاری‌های اصولگرا از دیدار سه‌ساعته مهرداد بذرپاش به آیت‌الله مصباح یزدی خبر دادند، گمانه‌زنی درباره احتمال کاندیداتوری مدیرمسئول جوان روزنامه «وطن امروز» به‌عنوان نامزد جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری قوت گرفت.


به گزارش  ایلنا، اواسط هفته جاری یکی از خبرگزاری‌های اصولگرا از دیدار مهرداد بذرپاش با مصباح یزدی خبر داد. آن‌چنان که در این گزارش تاکید شد، مهرداد بذرپاش در این دیدار گزارشی از مسائل و وضعیت جاری کشور ارائه کرده و با وجود این‌که در این گزارش مختصر، بجز اشاره به کلیات این دیدار، بحث دیگری مطرح نشده اما نکته جالبی که در این خبر کوتاه مورد تاکید قرار گرفت، زمان این دیدار بود؛ دیداری که حدود ۳ ساعت به طول انجامید!


نکته تامل‌برانگیز دیگر در بین‌سطور این خبر کوتاه، تاکید ویژه تنظیم‌کننده خبر به عنوان بذرپاش بود و درشرایطی که هیچ اشاره‌ای به سابقه نمایندگی این چهره اصولگرا در مجلس نهم نشد، در عوض از بذرپاش به‌عنوان معاون پیشین رییس‌جمهور یاد شد. این درحالی است که مهرداد بذرپاش که درحال حاضر بجز مدیریت روزنامه «وطن امروز» فعالیت رسمی دیگری ندارد، در دوره نهم مجلس شورای اسلامی به‌عنوان نماینده تهران راهی بهارستان شد و در دو سال پایانی با حمایت فراکسیون اقلیت اصولگرایان به‌ مدیریت حدادعادل و همچنین با پشتیبانی اعضای جبهه پایداری در مجلس، به عضویت در هیات رییسه مجلس درآمد و به قول بهارستان‌نشینان «بالانشین پارلمان» شد.


در چنین شرایطی است که به نظر می‌رسد با کنار هم چیدن این چند قطعه، می‌توان شمایل کلی پازلی را رویت کرد که بنابر آن، رییس‌جمهوری جوان شبیه به احمدی‌نژاد سال ۸۴ خودنمایی می‌کند. آن هم وقتی که در گفتار ماه‌های گذشته بسیاری از اصولگرایان به‌ویژه جریان اصولگرایان غیرسنتی، از لزوم بازگشت به الگوی سال ۸۴ صحبت می‌شود و معتقدند تنها راه پیروزی بر اصلاح‌طلبان رونمایی از یک پدیده انتخاباتی است که بتواند مردم را با خود همراه کند. کاندیدایی که آن‌چنان برای مردم آشنا نباشد تا بتواند خود را به‌عنوان نامزدی متفاوت با جریان اصلی معرفی کند.


از دیگر سو بذرپاش که در چندسال گذشته در روزنامه نیم‌صفحه‌ای «وطن امروز» سعی کرده خود را به‌عنوان یک سیاست‌مدار آشنا به رسانه و مطبوعات به اصولگرایان معرفی کند و باوجود این‌که به‌زعم اهل فن، تمام داشته‌های این روزنامه، صرفاً یک تیتر است و یک عکس، اما به نظر می‌رسد همین میزان اندک تلاش رسانه‌ای بذرپاش در شرایطی که اصولگرایان همچنان در سبک روزنامه‌نگاری کیهانی‌شان سیر می‌کنند، شاید بتواند او را به‌عنوان یک چهره پیش‌رو در عرصه سیاست و رسانه مطرح کند.


مهم‌تر از همه این‌ها اما خبرهای دیگری است که در حاشیه خبر دیدار سه‌ساعته بذرپاش و مصباح در گوشه و کنار به گوش می‌رسد؛ خبرهایی که از آغاز فعالیت‌ها و سفرهای انتخاباتی بذرپاش و راه‌اندازی ستادهای انتخاباتی‌اش دربرخی شهرهای مذهبی همچون«مشهد» و «قم» حکایت دارد و این درحالی بود که بذرپاش همین پنجشنبه گذشته نیز به‌دعوت بسیج مهندسین صنعتی راهی«اصفهان» شد و در تعطیلات آخرهفته‌اش در نقد عملکرد دولت سخنرانی کرد.


چهره مرد سیاست‌مدار در جوانی


آغاز فعالیت‌های سیاسی این جوان تنومند و اصولگرای متولد ۱۳۵۹، همزمان بود با ورودش به دانشگاه؛ زمانی که به‌عنوان سرپرستی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف مقابل دانشجویانی که در اعتراض به حکم اعدام آغاجری تجمع کرده‌بودند، ایستاد!


در آخرین سال‌های دولت اصلاحات و همزمان با ورود احمدی‌نژاد به شهرداری تهران، بذرپاش رییس گروه مشاوران جوان شهرداری شد. گروهی که به‌طور غیررسمی ماموریت جذب نیرو و شبکه‌سازی در محلات پایتخت برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۴ را برعهده داشت. در این میان یکی دیگر از نقاط عطف زندگی سیاسی این سیاست‌مدار تازه‌کار مربوط به زمانی بود که در ۲۳ سالگی با دختر وزیر آموزش و پرورش دولت نخست احمدی‌نژاد ازدواج کرد. با این حال، فعالیت سیاسی رسمی بذرپاش ۵ سال بعد از این ازدواج و زمانی که او در ۲۸ سالگی به‌عنوان مدیرعامل پارس‌خودرو فعالیت خود را در سطح بالای مدیریت صنعتی کشور آغاز کرد و تنها ۱۰ ماه بعد به‌عنوان مدیرعامل سایپا، به یکی از جوان‌ترین مدیران صنعتی تبدیل شد.


با این وجود نتیجه و خروجی کار این مهندس خوش‌اندام در صنعت خودروسازی بجز نامی ظریف چیز دیگری نبود. آن‌گاه که او با تبلیغات فراوان تلویزیونی و هزینه هنگفت از راه‌اندازی خط تولید یک خودروی ملی دیگر به‌نام «مینیاتور» سخن گفت اما در نهایت پس از ناکامی در مقابل منتقدان نام غیرایرانی این خودروی ملی، از به‌راه انداختن نیروی محرکه این «نگاره صنعتی» نیز ناکام ماند و بدین‌ترتیب شاهکار مهندسی-هنری‌اش را برای همیشه به فراموشی سپرد!


با این همه، عنوانی که در اخبار مربوط به دیدار بذرپاش و مصباح مورد استفاده قرار گرفت، مربوط به دولت دوم احمدی‌نژاد بود؛ هنگامی که بذرپاش ۳۰ ساله با حکم رییس دولت دهم که مردادماه ۸۸ صادر شد، به‌عنوان معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان ملی جوانان منصوب شد.


سهمی از صفر: آخرین دستاورد بذرپاش


حال که بخشی از اصولگرایان قصد دارند با استفاده از همان الگوی سال ۸۴ قدم به انتخابات ۹۶ بگذارند و با رونمایی از آن‌چه «پدیده‌ای جوان» می‌خوانند، نتیجه این رقابت سیاسی را به‌نفع خود تغییر دهند که تقریباً تمامی سوابق سیاسی و مدیریتی این پدیده انتصابی است و بجز موفقیت نسبی در انتخابات مجلس نهم در سال ۹۰ که متاثر از فضای سیاسی ناشی از انتخابات سال ۸۸ در غیاب اصلاح‌طلبان و با مشارکتی ناچیز در تهران و بسیاری از شهرهای کشور برگزار شد، در هیچ رقابت انتخاباتی دیگری طعم پیروزی را نچشیده است.


به‌ویژه آن‌که این جوان اصولگرا همزمان با اتمام دوره نهم مجلس و آغاز رقابت‌های انتخاباتی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، علاوه بر تبلیغات گروهی با لیست ائتلاف اصولگرایان تهران، به‌شکلی محسوس دست به تبلیغات انفرادی نیز زده بود و با این حال در این رقابت سیاسی ناکام ماند؛ و خروجی این تبلیغات گسترده برای او همچون سایر اصولگرایان پایتخت، سهمی از «صفر» بود؛ صفری که به‌موجب آن هر ۳۰ کرسی تهران به اصلاح‌طلبان عموماً تازه‌کار و ناشناس رسید.




تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن