واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خوزستان:
تنها راه ارتقای سطح معیشت و اشتغال در خوزستان جذب سرمایه گذار است
شناسهٔ خبر: 3897127 - شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۸
استانها > خوزستان
.jwplayer{ display: inline-block; } خرمشهر- سرپرست معاونت اقتصادی و امور بین الملل استانداری خوزستان، تنها راه ارتقای سطح معیشت و اشتغال در خوزستان را جذب سرمایه گذار دانست. به گزارش خبرنگار مهر، سید علی بحرینی مقدم شامگاه امروز در جلسه بررسی مسائل و مشکلات سرمایه گذاری شهرستان خرمشهر در سالن شهید دورقی فرمانداری این شهرستان، ارتقای سطح معیشت مردم و ایجاد فرصت اشتغال را برآیند تلاش مسئولان و دست اندرکاران نظام خواند و اظهار کرد: سطح معیشت مردم تغییر نمی کند مگر اینکه در منطقه، فرصت های سرمایه گذاری، اشتغال و تولید ثروت فراهم شود که برای رسیدن به این هدف باید به دنبال جذب سرمایه گذار به منطقه بود.
وی به برشماری فرصت های سرمایه گذاری در خرمشهر پرداخت و گفت: وجود رودخانه آب شیرین، منطقه آزاد اروند، پایانه مرزی، منطقه ویژه نفتی که در حال حاضر تولید ۱۲۰ هزار بشکه در میادین آزادگان و یادآوران انجام می شود و در آینده نزدیک این تولید به یک میلیون بشکه نیز خواهد رسید که از فرصت های منحصر به فرد سرمایه گذاری در خرمشهر است.
سرپرست معاونت اقتصادی و امور بین الملل استانداری خوزستان بر لزوم فراهم سازی فرصت های سرمایه گذاری در منطقه تاکید کرد و متذکر شد: در حال حاضر سرمایه گذار برای گرفتن مجوز باید با ۲۲ مرجع درگیر شود و این فرآیند یک پرت زمانی دو ساله است که می تواند به ناتمام بودن امر سرمایه گذاری در منطقه منجر شود.
بحرینی مقدم از برپایی نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری به عنوان یک روش تاثیر گذار در جذب سرمایه یاد کرد و گفت: امسال تنها در چهار روز برپایی نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری، هشت هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار جذب شد و ۴۰۰ یورو تفاهنامه منعقد شد اما همه اینها مشروط به فراهم کردن پیش نیازها که شامل صدور مجوزها و هماهنگی های بین دستگاهی است، می شود.
وی با تاکید بر اینکه فرصت های سرمایه گذاری فراهم نمی شود مگر اینکه بستر و زیرساخت فراهم شود، توضیح داد: وجود امنیت و ثبات برای اطمینان سرمایه گذار الزامی است همچنین باید با وفاق، همدلی و تعامل، زیرساخت ها را برای سرمایه گذاری ایجاد کرد.
سرپرست معاونت اقتصادی و امور بین الملل استانداری خوزستان همچنین نبود طرح های مطالعاتی کافی در خصوص راهکارهای رفع مشکلات و جذب سرمایه گذار را دیگر عاملی عقب ماندن خرمشهر از روند توسعه دانست و متذکر شد : باید در امر مطالعه طرح ها دقت بیشتری شود و مطالعات مستندی ارائه شود زیرا با انعکاس اخبار و اطلاعات دقیق به استانداری می توان راحتر پیگیر جذب اعتبارات و گرفتن مجوزها بر آمد.
بحرینی مقدم، چشم انتظاری برای تخصیص اعتبار تملک دارایی در راستای رونق بخشی سرمایه گذاری و توسعه شهرها را یک اشتباه دانست و اظهار کرد: کل اعتبار امسال تملک دارایی استان معادل یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بود که ۵۲ درصد آن تخصیص یافت که از این میزان، نیز ۲۵ درصد در قالب اسناد خزانه تحقق یافت و سال آینده حتی اگر قیمت نفت به ۱۲۰ دلار نیز برسد تغییری در میزان اعتبارات تملک دارایی و سرمایه ای ایجاد نمی شود.
سرپرست معاونت اقتصادی و امور بین الملل استانداری خوزستان در ادامه سهم این استان را از ستاد رونق را ۴۴۰ میلیارد تومان و خوزستان را دارای رتبه ۱۴ در کشور اعلام کرد و افزود: ستاد رونق به ۱۲۰ واحد صنعتی با اعتباری معادل ۱۹۰ میلیارد تومان و ۸۰ واحد کشاورزی با اعتباری معادل ۲۱۰ میلیارد تومان پرداختی داشته که رتبه خوزستان رتبه به نسبت خوب بوده است.
بحرینی مقدم از فرماندار خرمشهر خواست مشکلات این شهر را به صورت دسته بندی شده به استان منعکس کرده تا در کارگروه ها و شورای های تخصصی بررسی و چاره اندیشی شود.
وی همچنین به مشکل نبود دستکاه (ایکس. ری) کامیونی در مرز شلمچه به عنوان یکی از مهمترین مشکلات این مرز اشاره کرد و گفت: تفاهمنامه ای از شورای عالی امنیت ملی در ین خصوص آمده است، یک دستگاه ایکس ری خودرویی در مرز شلمچه وجود دارد و انعقاد قرار داد دستگاه (ایکس .ری) کامیونی در این مرز نیز دنبال می شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]