تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869721777




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فراز و فرودهای زندگی زوج پرستار/ خوشبختی در پانسیون


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش مهر به مناسبت روز پرستار؛
فراز و فرودهای زندگی زوج پرستار/ خوشبختی در پانسیون

زهرا ساجدی پرستار


شناسهٔ خبر: 3896267 - شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۱
استانها > بوشهر

.jwplayer{ display: inline-block; } بوشهر - زندگی پرستارها دارای سختی‌ها و مشکلات فراوانی است و زمانی که دو پرستار با هم ازدواج می‌کنند، فراز و فرودهای متعددی در زندگی آنها ایجاد می‌شود. خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - نساء کروندی: روز میلاد بانوی صبر و پرستار کربلا همیشه بهانه خوبی است که به سراغ پرستارها برویم و از حال و روزشان خبر بگیریم. گفت‌وگو با زوج پرستاری که کارشان را با عشق ادامه می‌دهند؛ برای مصاحبه من را به خانه پر مهرشان که در پانسیون بود دعوت کردند، خانه آنها محیطی پر از عشق و صمیمیت بود. در هر کلامشان سر زندگی و شادابی موج می‌زد و این انرژی مثبت را به ما نیز منتقل می‌کردند. از زهرا ساجدی و سجاد ابراهیمی زوج پرستار بوشهری در خصوص زندگی، کار و چگونگی رسیدگی به کارهای روزانه شان پرسیدیم.

 زهرا ساجدی می‌گوید: برنامه‌ریزی، وجود همراه و پشتیبان خوب و نشاط باعث می‌شود که تمام سختی‌ها به زیبایی و آرامش تبدیل شود. وی  در ادامه عنوان می‌کند: سختی‌های شغل پرستاری و شیفت‌های زیاد و اجباری باعث شده که خیلی از پرستارها به ازدواج فکر نکنند.  ازدواج پرستارها با یکدیگر محاسن و معایب بسیاری دارد که یکی از این محاسن درک متقابل از وضعیت کاری یکدیگراست.  معایب آن هم کم نیست؛ از مشغله‌کاری دو عنصر اصلی خانواده گرفته تا رسیدن به خیلی از کارهای معمولی که در همه خانواده‌ها است.  پرستاری حالمان را خوب می‌کند  وقتی به یک چیز عشق می‌ورزی سختی‌ها و دشواری‌ها جای خود را به راحتی و آرامش می‌دهد. پرستاری حالمان را خوب می‌کند، چرا که همدردی و کمک به بیماران در وجود ما نهادینه شده و از این کار لذت می‌بریم. سجاد ابراهیمی نیز در خصوص دلیل ازدواجش با یک پرستار عنوان می‌کند: مهربانی، همراهی و کم نیاوردن در سختی‌ها از خصوصیات پرستارها است؛ وجود این ویژگی‌های خوب در وجود یار و همراه می‌تواند زندگی را با سرعت بیشتری به موفقیت و کمال ببرد.

 وی عنوان می‌کند: پرستاری روزها و ساعت‌های خوب و بد بسیاری دارد، بهبود فرد از بستر بیماری خستگی را از تن ما بیرون می‌کند و فوت یا عدم بهبودی ما را ناراحت. اگر در خانه فردی باشد که این حال شما را درک نکند، زندگی دشوارتر خواهد شد. زهرا ساجدی بیان می‌کند: ساعت کار زیاد اضافه‌کاری اجباری در روزهای تعطیل، در معرض بیماری‌های خطرناک و اشعه بودن، مطالبات تسویه نشده از جمله مشکلاتی است که همه پرستارها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. فرشته‌ای از سوی خدا برای احیای تمام خستگی‌ها وی خاطرنشان می کند: برای همه پرستارها ازدواج بسیار سخت است چه برسد به اینکه بخواهند پس از ازدواج به بارداری و یا بچه‌دار شدن فکر کنند.  اما علی کوچک ما هدیه‌ای بود که در سال‌های ابتدایی زندگی مشترک خدا به ما داد و اکنون به فرشته‌ای برای رفع خستگی‌های ما تبدیل شده است.  تقسیم کار و همراهی خانواده‌هایمان باعث شده بچه‌دار شدن خللی در کارمان به وجود نیاورد.

 کم‌توقعی در فضایی پر از ریخت‌وپاش‌های عروسی  سجاد ابراهیمی در ادامه می‌افزاید: در شرایطی که ازدواج‌ها به خاطر گرفتن لباس آنچنانی برای عروسی و چشم و هم چشمی‌ها برای خانه‌های بالای شهر به طلاق ختم می‌شود، ازدواج ساده، زندگی در پانسیون و کم‌توقعی همسرم باعث شد به خیلی از افراد اطراف ما نشان دهد که خرج‌های الکی باعث خوشبختی نمی‌شود.  هدف زندگی ما همراهی با یکدیگر برای کسب موفقیت‌های فردی و خانوادگی بوده که در طول مدت زندگی مشترک هر دو به عهد خود وفا کرده‌ایم. سالروز میلاد حضرت زینب (س) علاوه بر روز پرستار سالروز ازدواج این زوج پرستار نیز هست که علاوه بر تبریک این روز برای این زوج، موفقیت‌های روز افزون این دو را در کنار یکدیگر آرزومندیم.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن