واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کوالالامپور – ایرنا – تارنمای شبکه خبری "ای.بی.سی" استرالیا روز جمعه از بازداشت یک ایرانی خبر داد که از بازداشتگاه پناهجویان در مانوس فرار و به فیجی گریخته بود و اعلام کرد وی پس از دستگیری به پاپوا گینه نو بازگردانده شد.
به گزارش ایرنا، "لقمان سورای" که به دلیل شرایط نامناسب بازداشتگاه استرالیا در جزیره مانوس از این جزیره فرار و به فیجی رفته بود، در حالی بار دیگر توسط پلیس بازداشت شد که وکیلش برای دیدار و مذاکره با مقامات مهاجرت در "سووا" پایتخت فیجی اقدام کرد.
"امان راویندرا سینگ" وکیل این جوان 21 ساله، گفت 6 افسر پلیس "سواری" را دستگیر کردند.
وی گفت که این افسران پلیس به جوان ایرانی دستور دادند خارج شود. من سعی کردم اوضاع را آرام کنم، اما آنها نمی خواهند. پلیس، به طور معمول در فیجی رفتار می کند و ... بسیار فریاد می کشیدند.
این وکیل گفت که پلیس این جوان را به مقامات اداره مهاجرت فیجی تحویل داده است و وی را با وسیله نقلیه به سمت فرودگاه حرکت دادند.
"لقمان سورای" که در 17 سالگی از ایران به قصد عزیمت به استرالیا خارج شد، سه سال است در بازداشتگاه استرالیا در "مانوس" پاپوا گینه نو نگهداری می شود.
صدها ایرانی طی سال های گذشته با سیاه نمایی غرب از کشورمان و بهشت نمایی کشورهایی مانند استرالیا تلاش کردند با قایق های غیراستاندارد و از راه غیرقانونی خود را به این کشور برسانند که با سد نیروهای امنیتی استرالیا مواجه شده و پس از دستگیری به بازداشتگاه های مانوس و نائورو منتقل شدند.
جزایر دور افتاده اقیانوس آرام که هنوز رمز و رازهای زیادی از آن ناشناخته باقی مانده اند اکنون محل اقامت پناهجویانی شده اند که پیش از این با آرزوی حضور در آنچه "بهشت استرالیا" می دانستند، قدم در راهی گذاشتند که پایان آن چیزی جز حضور در اقیانوس تشویش و ناآرامی نیست.
دو مرد ایرانی دی ماه گذشته در بازداشتگاه مانوس توسط پلیس پاپوا گینه نو مورد ضرب و شتم قرار گرفته و بازداشت ...
[ مشاهده متن کامل پناهجوی ایرانی در فیجی دستگیر و به پاپوا گینه نو بازگردانده شد در خبرگزاری جمهوری اسلامی ]اخبار پیشنهادی:

جمعه ، ۱۵بهمن۱۳۹۵
[مشاهده متن کامل خبر]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]