تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن در سرشتش دروغ و خيانت نيست و دو صفت است كه در منافق جمع نگردد: سيرت نيكو و د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871892711




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حق شناس: سیاست ورزی بدون هاشمی برای روحانی بسیار سخت است/ اصلاح طلبان آمادگی خود برای ایجاد یک تعامل و رفتار مبتنی بر منافع ملی را به جامعه مخابره کردند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



حق شناس: سیاست ورزی بدون هاشمی برای روحانی بسیار سخت است/ اصلاح طلبان آمادگی خود برای ایجاد یک تعامل و رفتار مبتنی بر منافع ملی را به جامعه مخابره کردند
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی آیت الله هاشمی رفسنجانی را وزنه تعادل و لنگر کشتی نظام، انقلاب و کشور دانست و تأکید کرد: من فکر می کنم برای آقای روحانی دوران سیاست ورزی بدون هاشمی بسیار سخت است.
روز نو : محمد جواد حق شناس در گفت و گو با خبرنگار جماران، در مورد میراث آیت الله هاشمی رفسنجانی در عرصه سیاست اظهار داشت: به نظر من مهمترین شاخص آیت الله هاشمی رفسنجانی موقعیتی بود که در نظام جمهوری اسلامی و کشور به عنوان وزنه تعادل ایفا می کرد. از ابتدای انقلاب تا روز درگذشت مهمترین مسأله ای که به آن فکر می  کرد بقای نظام بود و به همین دلیل وقتی که موج و فضای تلاطمی  به وجود می آمد به عنوان یک لنگر کشتی نظام، انقلاب و کشور سعی می کرد جای اینکه به فکر منافع جریانی خاص یا منافع خود و خانواده اش باشد منافع ملی را در دستور کار قرار دهد. این درسی است که سیاستمداران ما باید در دستور کار خودشان بگذارند که واجب تر و مهمتر از هرچیز و در رأس همه امور منافع مردم و منافع ملی قرار دارد.
 
به گزارش روز نو؛ عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با تأکید بر اینکه قطعا نبود ایشان در سیاست ایران به این زودی ها پر نخواهد شد، در مورد تأثیر درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی بر انتخابات سال آینده گفت: آقای روحانی قطعا یکی از حامیان اصلی خودش را از دست داد و من فکر می کنم برای ایشان دوران سیاست ورزی بدون هاشمی بسیار سخت است اما با توجه با سابقه، تجربه و هوشمندی که دارد به نظر من تلاش خواهد کرد که بتواند در غیاب آقای هاشمی وظایف و نقشی که علی القاعده امروز پر رنگ تر خواهد شد را ایفا کند. فقدان آقای هاشمی به خصوص در جریان میانه شاید جانشینی نداشته باشد و فکر کنم آقای روحانی حداقل در جریان میانه می تواند نقش خالی آقای هاشمی را پر کند.
 
وی افزود: آقای هاشمی عنصر پیوند دهنده تمام جریان های سیاسی بود که در حوزه منافع ملی عمل می کردند و انسجام بخشی آنها را بر عهده داشت. یعنی جریان میانه، اصلاح طلب، جریان خردگرای اصولگرا و حتی قشر خاکستری جامعه به نوعی موقعیت تعادلی آقای هاشمی را قبول داشتند و بر اساس نگاهی که ایشان داشت امکان این هماهنگی ها بیشتر بود. من فکر می کنم در وضعیت موجود جای خالی آقای هاشمی پر نمی شود و ما یک جای خالی خواهیم داشت و قطعا این جریان ها باید تلاش بیشتری برای انسجام و پویایی خودشان در غیاب آقای هاشمی به خرج دهند.
 
حق شناس گفت: من فکر می کنم نقش محوری آقای خاتمی در حوزه اصلاح طلبان همچنان خواهد ماند و حتی به نظر من پر رنگ تر خواهد شد. به نظر من ایشان در پیام تسلیتی که برای فوت آقای هاشمی به مقام معظم رهبری دادند آمادگی این جریان برای ایجاد یک تعامل و رفتار مبتنی بر منافع ملی را به جامعه مخابره کردند و امیدوارم نظام سیاسی با هوشمندی موقعیت موجود را درک کند و رفتارهای جریان تندرو و رادیکال در این سال ها و فرصت های اخیر به خصوص تصمیم نا به جایی که در خصوص ممنوعیت حضور ایشان در مراسم تشییع و ختم آقای هاشمی رو پیگیری کردند که یکی از اشتباهات فاحش تصمیم سازان این حوزه بود حداقل در فضای سیاسی کشور دیگر تداوم پیدا نکند و دوستان به خودشان بیایند و با رفتاری هوشمندانه، عقل گرا و مبتنی بر قانون فضای گفت و گو، تفاهم و همدلی را در جامعه فراهم کنند.

منبع: جماران


تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن